Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
22.3.2013 18:59:00
Tak zas do pusy mu já necpu nic teda. Spíš ho většinou nechávám pokud to není nějaký extra hnus, jako nákupní košík, madla v autobuse apod.
Máme druhý zoubek a je docela rozmrzelý. A neskutečně při chuti. |
| Pralin | 95454 |
|
|
22.3.2013 15:46:23
Tak ja myju uplne stejne jako cokoliv jineho, takze vetsinou v mycce, obcas pod vodou a to tedy bez jaru pokud to neni mastne, ale to spis hodim do mycky. Dudliky jsem sterilizovala pouze jednou, po nákupu a lahvicky taky jen pred prvnim pouziti. Jak pise Edvi, maricka strka vsechno do pusy, v podstate tim ze je to jeji jediny smysl, kterym je v tomhle veku schopna neco rozpoznat tak ji i ja cpu do pusy vsechno at si to "ošahá", treba i šišku venku, kaminek......cetla jsem v jedne knizce, ze mluveni a pohyb jsou spolu hodne spojeny, ze neni pravda ze ditko zacne mluvit na zaklade toho kolik s maminkou prectou basnicek a prolistujou knizek ale na zaklade toho co vse mu mama dovoli si osahat, prolezt a proste neomezovat. A opravdu kdyz se porozhlednu po okoli tak my to docela sedi...ale je to jen jeden nazor tak tezko rict, co si o tom myslite?
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
22.3.2013 9:34:32
Holky dekuji za rady. Taky mi prijde, ze uz sterilizuju dlouho, tak uberu;):)
|
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
22.3.2013 9:01:54
jj, přesně tak, počasí hnus. Jeden den krásně, člověk celý natěšený a hned další den sněží, fučí.
My jako u Edvi, i když my vlastně potřebujeme jenom lžičku a hrníček, Matěj stále odmítá cokoli jíst. A lahvičku sterilizuji občas, v mikrovlnce. Manžel nabízí martínkovi tvaroh a k tomu kyselou okurku, jsem mu sdělila, že dnes teda přebaluje on, až se pos... |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
22.3.2013 7:57:06
Treštidlo já omyju v horké vodě bez ničeho a dudlíky občas vyvařím, jinak to nepřeháním, vzhledem k tomu, že si strká do pusy naprosto všechno co vidí a příjde mu pod ruku, tak bych musela vysterilizovat naprosto celý byt.
Holky já už se ani nedívám z okna, je mi z toho už blbě. zas takový hnus. Opět jsme zapadaní a chumelí a chumelí a to je konec března. ![]() |
| trestidlo | 124082 |
|
|
22.3.2013 7:43:28
Holky, tak mám zas téma: jak myjete věci pro prtousy? mate speciální ‚jar‘? myjete v ruce? v mycce? sterilizujete?
já teď většinu v ruce s tim mycím prostredkem pro Mimi od nuku, sem tam něco hodim do mycky. a láhve ve kterých bylo mlicko ty sterilizuju. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
21.3.2013 17:26:51
Holky, sunarovky, dnes v Tescu a snad celý týden, jsem koupila Sunar nutradefence ( já teda HA) za 258,-- Kč těch 600 g, to se mi zdá celkem dobré, tak dávám tip.
![]() |
| Lenka +L 06/07+E 06/12 | 39272 |
|
|
21.3.2013 10:03:52
Ahoj holky všechny vás moc zdravím,ale nestíhám psát občas něco dočtu tak jsem v obraze,ale víc ne večer padám na hubu.Nejdřív byla marod starší a ted je Eliška a máme první antibiotika tak jsem z toho taková nějaká.
Jinak u nás se neleze je to lnoch když je v ohrádce tak se přitáhne a klekne.Na zemi se snaží na kolínka ale zatím nic moc kam chce se dostane pomocí válení sudů.Zuby máme taky pořád jen ty dva.Jinak se pořád směje a když ne tak se rozčiluje a vzteká. Jani tobě přeji at to zvládneš co nejlíp. Edvi malej je teda čertik a všichni ostatni co chodí taky kde jsou ty miminka |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
21.3.2013 9:52:08
Hnus, tady taky!
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
21.3.2013 9:34:43
to je zas počasí
včera konečně hezky, tak že jsme se s Ňuňou sbalili včetně svačinek a vyjeli s kočárem v 8 ráno a potrajdali jsme tak, že jsme se vrátili v 6 večer, nechtělo se nám vůbec domů ,měl tolik zážitků... a dnes zas toto. :-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.