| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 8992  [Dalších 8092 >>]
Edvi+1+1 46083
22.3.2013 18:59:00
Tak zas do pusy mu já necpu nic teda. Spíš ho většinou nechávám pokud to není nějaký extra hnus, jako nákupní košík, madla v autobuse apod.

Máme druhý zoubek a je docela rozmrzelý. A neskutečně při chuti.
Pralin 95454
22.3.2013 15:46:23
Tak ja myju uplne stejne jako cokoliv jineho, takze vetsinou v mycce, obcas pod vodou a to tedy bez jaru pokud to neni mastne, ale to spis hodim do mycky. Dudliky jsem sterilizovala pouze jednou, po nákupu a lahvicky taky jen pred prvnim pouziti. Jak pise Edvi, maricka strka vsechno do pusy, v podstate tim ze je to jeji jediny smysl, kterym je v tomhle veku schopna neco rozpoznat tak ji i ja cpu do pusy vsechno at si to "ošahá", treba i šišku venku, kaminek......cetla jsem v jedne knizce, ze mluveni a pohyb jsou spolu hodne spojeny, ze neni pravda ze ditko zacne mluvit na zaklade toho kolik s maminkou prectou basnicek a prolistujou knizek ale na zaklade toho co vse mu mama dovoli si osahat, prolezt a proste neomezovat. A opravdu kdyz se porozhlednu po okoli tak my to docela sedi...ale je to jen jeden nazor tak tezko rict, co si o tom myslite?
trestidlo 124082
22.3.2013 9:34:32
Holky dekuji za rady. Taky mi prijde, ze uz sterilizuju dlouho, tak uberu;):)
Mufina + 4 rarášci 5426
22.3.2013 9:01:54
jj, přesně tak, počasí hnus. Jeden den krásně, člověk celý natěšený a hned další den sněží, fučí.

My jako u Edvi, i když my vlastně potřebujeme jenom lžičku a hrníček, Matěj stále odmítá cokoli jíst. A lahvičku sterilizuji občas, v mikrovlnce.

Manžel nabízí martínkovi tvaroh a k tomu kyselou okurku, jsem mu sdělila, že dnes teda přebaluje on, až se pos...
Edvi+1+1 46083
22.3.2013 7:57:06
Treštidlo já omyju v horké vodě bez ničeho a dudlíky občas vyvařím, jinak to nepřeháním, vzhledem k tomu, že si strká do pusy naprosto všechno co vidí a příjde mu pod ruku, tak bych musela vysterilizovat naprosto celý byt.

Holky já už se ani nedívám z okna, je mi z toho už blbě. zas takový hnus. Opět jsme zapadaní a chumelí a chumelí a to je konec března.~o~
trestidlo 124082
22.3.2013 7:43:28
Holky, tak mám zas téma: jak myjete věci pro prtousy? mate speciální ‚jar‘? myjete v ruce? v mycce? sterilizujete?

já teď většinu v ruce s tim mycím prostredkem pro Mimi od nuku, sem tam něco hodim do mycky. a láhve ve kterých bylo mlicko ty sterilizuju.
Andrýsek + 2 109157
21.3.2013 17:26:51
Holky, sunarovky, dnes v Tescu a snad celý týden, jsem koupila Sunar nutradefence ( já teda HA) za 258,-- Kč těch 600 g, to se mi zdá celkem dobré, tak dávám tip.:-)
Lenka +L 06/07+E 06/12 39272
21.3.2013 10:03:52
Ahoj holky všechny vás moc zdravím,ale nestíhám psát občas něco dočtu tak jsem v obraze,ale víc ne večer padám na hubu.Nejdřív byla marod starší a ted je Eliška a máme první antibiotika tak jsem z toho taková nějaká.
Jinak u nás se neleze je to lnoch když je v ohrádce tak se přitáhne a klekne.Na zemi se snaží na kolínka ale zatím nic moc kam chce se dostane pomocí válení sudů.Zuby máme taky pořád jen ty dva.Jinak se pořád směje a když ne tak se rozčiluje a vzteká.
Jani tobě přeji at to zvládneš co nejlíp.
Edvi malej je teda čertik a všichni ostatni co chodí taky kde jsou ty miminka
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
21.3.2013 9:52:08
Hnus, tady taky! ~o~
Edvi+1+1 46083
21.3.2013 9:34:43
to je zas počasí~q~ včera konečně hezky, tak že jsme se s Ňuňou sbalili včetně svačinek :-) a vyjeli s kočárem v 8 ráno a potrajdali jsme tak, že jsme se vrátili v 6 večer, nechtělo se nám vůbec domů ,měl tolik zážitků... a dnes zas toto. :-(
[<<Předchozích 890] Názory 891900 z 8992  [Dalších 8092 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.