Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
15.3.2013 10:16:06
Mufi, to jsem netušila
myslela jsem, že tam ta souvislost není. Já se naštěstí sekci vyhla, tak jsem těchto věcí hold neznalá.Tak to je teda na nic celkem, myslím s tou DM, jako bez těch žolíků ta DM moc levná není ve spoustě věcí mi právě levněji přijdou leckteré internetové obchody nebo ještě u nás na plíny je levný hypermarket Eva, na ten sunar tedy budu muset prošmejdit net, protože jako za 349,-- v Tescu nebo 339,-- Kč v Kauflandu to kupovat je mazec, když si vezmu že nám nestačí zdaleka krabice na týden Teď mu dávám v poledne maszelprříkrm a odpolední sunar nahrazuji ovocnou přesnídávkou, ale stejně, má po tom nějak dříve hlad, takže zase místo 150 ml sunaru má teď 180 ml a přestávku mimo ty příkrmy vydrží přes den max. 3 a ž 4 hodiny, v noci teda spí, to naštěstí sunar nevyžaduje, ale stejně je to ranec, co si budeme povídat. |
|
|
15.3.2013 10:09:17
Gab, no já mám pocit, z toho, co tu Jani psala, že to prostě udělal schválně, ale to je na jeho svědomí a já jako žena bych se pak zařídila taky jen podle sebe. Ale to je jejich věc a nám do toho koneckonců nic není. Já jsem jen psala, jak bych to vnímala já, ale já prostě na chlapy nespoléhám v ničem. Radši si všechno zařídím sama, asi smůla na partnery, takže s tou antikoncepcí se radši taky spoléhám na sebe, ale u nás je to skoro zbytečné, protože tato věc se u nás téměř přestala provozovat.Navíc já tedy nejsem mateřský tip, jsem ráda, že své dvě děti mám, ale mám s nimi co dělat a jsem z nich někdy úplně vyřízená a docela se těším až trošku povyrostou a budou samostatnější.
![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
15.3.2013 9:55:58
Mufi fakt už nejsou žolíky? Ach joooo.
Nicméně ty jsi psala, že kupuješ nutradefense? Četla jsi, jak jsem psala o té akci v lékárně dr. max? Vždycky projedu net, kde je nejlevnější a většinou kupuju za 254 krabici. To už je rozdíl proti drogeriím a lékárnám. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
15.3.2013 9:47:15
Andrýsku, já o tom taky přemýšlela, ale jako podraz bych brala, kdyby manžel ochotně použil kondom a před tím ho propíchnul nebo jinak znehodnotil. To je stejnej podraz, jako když holka přestane tajně brát antiko. Ale Jana věděla, že kondom nepoužije a souhlasila. Nicméně to nic nemění na tom, že to chlap posral.
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.3.2013 9:09:02
Mufi fakt? já se právě chystám na velký nákup do DM, naštěstí mám slevovou knížku ještě s těmi žolíky.
To počasí je děs, už mi z toho slušně hrabe. Jo my máme venku -8C ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
15.3.2013 8:56:49
Andrýsku, včera jsem byla v DM, že jako nasbírané body proměním na slevové knířky s těmi žolíky -25% a hádej co. Od 13.3. jsou nové slevové knížky a žolík v nich už není
To by mě piclo, na počáteční mléka sleva uplatnit nešla a když konečně jde, tak to zruší. |
|
|
15.3.2013 8:53:21
Andrýsku, po předchozím CS se myslím už po 6 týdnu ukončení nedoporučuje, hrozí masivní krvácení a komplikace, asi kvůli jizvě. Teda ne že by to neudělali, to je rozhodnutí ženy, ale jsou velká rizika.
|
|
|
15.3.2013 8:45:30
Jinak se to může provést na přání ženy do 12 tt těhotenství, ukončeného. Ale já myslím, že už jseš rohodnuta jinak a to je dobře
. Ovšem chlapovi už bych asi nikdy nevěřila, podle mě je to hnusně sobecké a skoro neodpustitelné už z důvodu zdravotních rizik . To byla poslední úvaha. |
|
|
15.3.2013 8:35:16
Jo, Matěj je naštěstí taky zdravý, ale jak na něj martínek furt kucká, nevím nevím
![]() |
|
|
15.3.2013 8:33:19
Jani, já nad tím taky pořád přemýšlím, pořád si říkám, jak bych se zachovala já, jako nemyslím teď k plodu, tam mám v hlavě vyřešeno, ale teď myslím k chlapovi, ptala jsem se přítele, jak by to viděl on a on jasně řekl, že jako podraz, stejně tak by to viděl od ženy, kdyby bez konzultace vysadila antikoncepci.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.