Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
15.3.2013 8:33:18
Edvi, asi tak 10cm sněhu, fučí, dělají se závějky a zdá se mi děsná zima (teploměr venkovní nemáme, tak nevím, kolik je). Asi je i hladko, jak koukám, jak jezdí auta. Děs běs, já už se tak těšila na sluníčko a jaro. A k večeru musím ven se všemi dětmi, už teď mám z toho osypky.
Všem krom manžela nám teče z nosu jak z vodovodu, Martínek do toho kucká snad bez přestávky. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.3.2013 8:26:48
Mufi jak to u vás vypadá? K nám musel projet traktor s pluhem.
to už snad není možné. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.3.2013 8:25:37
Peti
![]() ![]() |
|
|
15.3.2013 8:06:20
Edvi, Norbík si to umí zařídit
jsem věděla, že jsem chtěla ještě něco napsat. Ale než vždycky sesmolím těch pár řádků, polovinu zapomenu.Petři, jako bys mi mluvila z duše, líp bych to nenapsala, co se týče manžela Jany i CS, njn, ale které těhu a porod není sázka do loterie, i u bezproblémových se může něco pos.... |
|
|
15.3.2013 7:57:48
Andrýsku, velká gratulace
teda přítel Tě mile překvapil, že splnil Tvá přání ![]() A já už bych taky mohla být babkou, myslím, že jsem tady nejstarší, v létě 42 a vůbec mě to nepřijde. Když se mě někdo náhodou zeptá, kolik mě je, musím přemýšlet a vůbec mě nenapadá taková cifra, napadá mě o dost míň tak jen doufám, že aspoň rozumu už jsem trochu pobrala. Brácha mě v létě lanaří na tandemový seskok (mají ještě se ségrou taky narozky stejný měsíc), nejdřív jsem byla nadšená, ale odrazují mě finance, momentálně trochu bojujeme, tak si budu muset nechat zajít chuť. Jani, určitě nejsi srab, každý to v sobě má holt nastaveno jinak. Přesvědčila jsem se o tom na vlastní kůži, před čtvrtým jsem kategoricky tvrdila, že kdybych náhodou otěhotněla, tak mimi nebude. Ale když se to fakt stalo, mám to úplně stejně jako Ty. Ještě když jsem seděla v čekárně, tak jsem si říkala, mimi neee, ale jak dr.řekl, "vidím srdíčko" bylo vymalováno, prostě jsem se nedokázala k tomu rozhoupat. A jak sama vidíš, prcek k vám chce , uvidíš, že se to časem srovná a nakonec budeš ráda, sice to bude náročné, ale krásné. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
15.3.2013 7:44:23
Dobré ránko,
teda, Edvi, máš mě málem na svědomí. Snídám tu a kvůli tvému banánovému koktejlu mi pěkně zaskočilo, jak jsem vyprskla smíchy. Jani, taky na tebe myslím, vůbec mi napřed nedošlo, že jsi po císaři, takže těhotná 6 měsíců po sekci, to budou mít doktorři radost. O to je ta neuváženost a - promiň- sobeckost tvého chlapa horší . Nějak se nemůžu zbavit myšlenky, že on nechtěl jen tak 4.dítě, ale že chtěl prostě syna, tak už kvůli tobě doufám, že se to povede a budeš mít krásného zdravého synka a že tatínek pochopí, jak moc ti bude muset pomáhat. A myslím, že jsi jasný adept na dalšího císaře, normálního porodu bych se nebála, pokud na tom nebudeš ty trvat, tak tě nenechají, ne takhle brzo po prvním. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.3.2013 6:30:13
Jani drzim palce a hodne stesti. Z toho jde videt ze jdi silna a podvedome to urcite citis spravne.
Tak ja uz dostala taky ledaco ale vzduchovka je super.:) Jinak mame nove oblibene jidlo. Bananovy koktejl. Micha si ho sam.probiha to tak ze lzicka bananu, lezi na kline a nez naskrabu dalsi lzicku tak si parkrat cucne z prsu.lzicka,prso,lzicka,prso..... Jak vidi banan tak uz to vyzaduje. |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
14.3.2013 22:20:46
Andrý, ty ani nevíš, jak si nadávám, že jsem srab a když jsem to zjistila, že jsem hned neudělala za vším tlustou čáru. No už jsem v osmém týdnu a teď už to nejde.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
14.3.2013 22:13:38
Jani, díky:)
A Tebe obdivuji za Tvé rozhodnutí a fandím Ti, já už bych odvahu prostě neměla a šla bych opačnou cestou, takže velký obdiv a držím pěsti, ať je vše v pořádku ![]() Jj, vzduchovka, paradoxní bylo to, že jsem si celý den dnes říkala, co já lomu udělala ( Sylva příšerně zlobila ) a navečer přijde domů přítel a dá mi kytku a flintu ![]() |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
14.3.2013 22:03:44
Andrý, všechno nejlepší.
Holky, já už to nějaký ten týden vím. Takže po jedné bezesné noci jsem zjistila, že opravdu na potrat nemám a nejsem schopna to malé zapudit. Takže se radši zlikviduju sama. Již teď mám záda v háji. Za 14 dní jdu na druhou kontrolu a uvidíme, jak to vypadá. Ale šmudla bojuje proti všem mým neduhům. Prostě chce žít. Jak jsem psala, já s tím vůbec srovnaná nejsem, ale snad se to zlomí. Dneska jsem byla v HMku a koukala na těhu věci. Jen doufám, že to bude opět spavé miminko a né nějaké zlobidlo. To jsem zase vzpomínala já na Edvi. Holky, jedeme na Moravu na dřevo. Budu nejspíš až ve středu, tak poreferuju, jak jsem to přežila. A ještě doufám, že bude mít rozum a zůstane prdkou dole jako malá. Já bych 4 kilové dítko sama neporodila. Když vidím malou, jak pomalu rozvazuje, tak CS blahořečím. My holt malé děti dělat neumíme. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.