| Annaka | 93428 |
|
20.6.2014 23:10:40
Ahoj Mkaty, to je tedy překvapení
.Ještě si vybavuju Feketku, která sem kdysi chodila, ale už je to taky dávno . A docela by mě zajímalo, jak se daří Malec s Aničkou, jestli si dobře pamatuju, tak ta bude mít brzy už dva roky. Taky ještě kojím, ale už jen 1-2x za den, tak si říkám, že se možná brzy odstaví sám. |
| mkaty + Pepík 06 + Vítek 12 | 45830 |
|
|
20.6.2014 12:55:56
ahojky holky, tak po strašlivě dlouhé době píšu. Tak hlavně na popud Judy, na kterou jsem náhodou narazila jako prodávající na mimibazaru a vůbec jsem nevěděla o koho jde, dokud se mi nepřipomenula...takže děkuji. Jsem palice děravá.
Historii jsem teda nečetla tak nevím přesně jak se máte, snad všechny báječně a dětičky vám rostou jako z vody. U nás vše v normálu....zatím nenočníkujeme, ani toho nic moc nenamluvíme (teda strozumitelně...jinak Víťa mele v jednom kuse) ale divoch je to pořádnej. Tento týden jsem se dala na odstavování od kojení, tak snad se i ten vývoj ostatního trochu posune :) a nebude to takový moje miminko co si neustále žádá "míííí-ooo" (překl. mlíko) jinak Pepík letos končí první třídu, takže jsem trochu naměkko, jak to všechno letí.... |
| Annaka | 93428 |
|
20.6.2014 10:28:46
teď koukám, že letos neuspěla u maturit skoro pětina studentů
![]() |
| Annaka | 93428 |
|
20.6.2014 10:28:45
Ahoj holky,
s tím, jak to hrozně utíká, musím souhlasit, moje fialové miminko už jde v září do školy a přitom já mám pocit , že je to včera, co jsem ji vedla poprvé do školky .Albar .Malý se krmí jak kdy, někdy už jí moc pěkně, ani nepotřebuje bryndák a někdy dělá blbosti a pak je to všude. Z hrnku nebo z kelímku taky pije v pohodě. S mluvením taky dobrý, sice mluví méně než jeho ségry, ale jde to, slovní zásobu má slušnou, slova spojuje od 12 měs, teď už říká i části básniček. Ale z čeho jsem už lehce na prášky je, že stále nechodí . Jinak vleze, sleze všude, klouže se na velké skluzace, "hopsá" na trampolíně, tam i trochu "chodí" (1-2 kroky), ale je to prostě pořád lezoucí mimino . Zatím to tedy stále vypadá, že je vše v pořádku, jen je to naprosto netabulkové dítě . |
| Albar | 93722 |
|
19.6.2014 16:56:59
Ahoj , hlásím se po delší době, co jsme byli všichni zdraví, lítali po venku a na internet neměli čas
![]() Ted´ jsme dolítali, Kačka má pásový opar, tak čekám, jestli ještě od ní Hanička dostane neštovice. A to máme letos v plánu dovolenou (konečně), jestli to kvůli tomu nevyjde, tak to snad obrečím. Hanička se začíná rozmlouvat víc a víc, opakuje první slabiku nebo písmeno, z toho co slyší. A začíná spojovat dvě slova dohromady, první si pamatuju, že mi hlásila špinavý auto a pak sousedovy špinavý boty ![]() Na nočník chodí, dva, tři měsíce, nevím úplně přesně, myslím tím sama, že si sundá kalhoty, sedne a vyčůrá se. Ze začátku jsem jí nedávala kalhotky, ale nechávala ji v jen v delších šatičkách s holým zadkem, jak měla kalhotky, čůrala jak do plíny. Ale na noc a na cesty plíny ještě má. A jí sama od té doby, co udrží lžičku, ale Jerry, nic k závidění to není, jde pak celá do sprchy a kuchyň musím uklidit Ona je od mala takový ten typ já sama. Dneska jsme dělali manželovi nepečený dort, holky ho půlku olízaly ještě než jsem ho stihla poklidit do ledničky ![]() Tussi ![]() ![]() ![]() |
| mochito | 37531 |
|
17.6.2014 21:01:32
Hm, tak to je hustý čůrat na kocoura
![]() ![]() |
| tussi |
| • |
17.6.2014 18:20:11
Denda zlepsil info z ""Kakam ja"" na ""covam ja"" a pak to spusti. Na zem. Po hubovani se presune nad nocnik, a cvrnkne tam. Nastesti se vetsinu dne pohybujeme venku, tam je to jedno. No, vetsinou. Kdyz si za svuj cil kluci vybrali spiciho kocoura, tak meli pak co delat, aby utekli :D
|
| mochito | 37531 |
|
17.6.2014 10:57:13
Ahoj,dlouho se tu nic nedělo, tak vítám příspěvky. U nás nového asi nic, moc. Simonka je stále samostatnější a upovídanější. Docela se zvládá sama nakrmit. Jen nočník stále vzdoruje, vůbec nechápe. Hlásí, že je počůraná, bez kalhot se vyčůrá na zem...prostě to zatím nejde.
Jak jsou na tom vaše děti? |
| Judy+2 | 95918 |
|
|
16.6.2014 12:01:08
Tussi, no letí to hrozně. Musela jsem to přepočítat, že opravdu mluvíš o svém batolátku, které sotva chodilo, když se mu narodil brácha.
Co u ostatních nového? My pořád jen uklízíme. Prcek chce vše jíst sám, takže by se u nás uživily ty Tussiny kuřátka - hezky zobat pod stolem ![]() Já jsem před chvílí vyprovodila staršího na školu v přírodě, tak teď nějak nevíme s mrnětem, co si počít. Jinak bysme už pro něj běželi do školy a teď nás nic nehodí, máme celý den volno ![]() A příští týden jedeme s Tomíkem na oční na tu odloženou operaci. Tak snad to tentokrát vyjde a vše bude OK. Pak si zajedu za ajeto a seznámíme se ![]() |
| tussi |
| • |
13.6.2014 21:16:15
Hoj zeny,
tak dnes byl Domca oficialne prijat do skolky. Porad tomu nemuzu uverit, moje male fialove miminko pujde v zari s batuzkem :). Behem 14ti dnu se odplenkoval i na noc, no a vubec je dulezity jak neco. a jinak - krutat uz je 6 :). |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.