| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 8425  [Dalších 8265 >>]
Annaka 93428
20.6.2014 23:10:40
Ahoj Mkaty, to je tedy překvapení ~:-D.
Ještě si vybavuju Feketku, která sem kdysi chodila, ale už je to taky dávno ~:-D. A docela by mě zajímalo, jak se daří Malec s Aničkou, jestli si dobře pamatuju, tak ta bude mít brzy už dva roky.
Taky ještě kojím, ale už jen 1-2x za den, tak si říkám, že se možná brzy odstaví sám.
mkaty + Pepík 06 + Vítek 12 45830
20.6.2014 12:55:56
ahojky holky, tak po strašlivě dlouhé době píšu. Tak hlavně na popud Judy, na kterou jsem náhodou narazila jako prodávající na mimibazaru a vůbec jsem nevěděla o koho jde, dokud se mi nepřipomenula...takže děkuji. Jsem palice děravá.
Historii jsem teda nečetla tak nevím přesně jak se máte, snad všechny báječně a dětičky vám rostou jako z vody. U nás vše v normálu....zatím nenočníkujeme, ani toho nic moc nenamluvíme (teda strozumitelně...jinak Víťa mele v jednom kuse) ale divoch je to pořádnej. Tento týden jsem se dala na odstavování od kojení, tak snad se i ten vývoj ostatního trochu posune :) a nebude to takový moje miminko co si neustále žádá "míííí-ooo" (překl. mlíko)
jinak Pepík letos končí první třídu, takže jsem trochu naměkko, jak to všechno letí....
Annaka 93428
20.6.2014 10:28:46
teď koukám, že letos neuspěla u maturit skoro pětina studentů ~8~
Annaka 93428
20.6.2014 10:28:45
Ahoj holky,
s tím, jak to hrozně utíká, musím souhlasit, moje fialové miminko už jde v září do školy a přitom já mám pocit , že je to včera, co jsem ji vedla poprvé do školky ~8~.
Albar ~6~.
Malý se krmí jak kdy, někdy už jí moc pěkně, ani nepotřebuje bryndák a někdy dělá blbosti a pak je to všude. Z hrnku nebo z kelímku taky pije v pohodě. S mluvením taky dobrý, sice mluví méně než jeho ségry, ale jde to, slovní zásobu má slušnou, slova spojuje od 12 měs, teď už říká i části básniček. Ale z čeho jsem už lehce na prášky je, že stále nechodí ~:(. Jinak vleze, sleze všude, klouže se na velké skluzace, "hopsá" na trampolíně, tam i trochu "chodí" (1-2 kroky), ale je to prostě pořád lezoucí mimino ~:(. Zatím to tedy stále vypadá, že je vše v pořádku, jen je to naprosto netabulkové dítě ~:-D.
Albar 93722
19.6.2014 16:56:59
Ahoj , hlásím se po delší době, co jsme byli všichni zdraví, lítali po venku a na internet neměli čas ~:-D

Ted´ jsme dolítali, Kačka má pásový opar, tak čekám, jestli ještě od ní Hanička dostane neštovice. A to máme letos v plánu dovolenou (konečně), jestli to kvůli tomu nevyjde, tak to snad obrečím.

Hanička se začíná rozmlouvat víc a víc, opakuje první slabiku nebo písmeno, z toho co slyší. A začíná spojovat dvě slova dohromady, první si pamatuju, že mi hlásila špinavý auto a pak sousedovy špinavý boty ~t~
Na nočník chodí, dva, tři měsíce, nevím úplně přesně, myslím tím sama, že si sundá kalhoty, sedne a vyčůrá se. Ze začátku jsem jí nedávala kalhotky, ale nechávala ji v jen v delších šatičkách s holým zadkem, jak měla kalhotky, čůrala jak do plíny. Ale na noc a na cesty plíny ještě má.
A jí sama od té doby, co udrží lžičku, ale Jerry, nic k závidění to není, jde pak celá do sprchy a kuchyň musím uklidit ~:-D Ona je od mala takový ten typ já sama.

Dneska jsme dělali manželovi nepečený dort, holky ho půlku olízaly ještě než jsem ho stihla poklidit do ledničky ~:-D

Tussi ~t~~t~~t~
mochito 37531
17.6.2014 21:01:32
Hm, tak to je hustý čůrat na kocoura~t~ ~t~~t~
tussi
  • 
17.6.2014 18:20:11
Denda zlepsil info z ""Kakam ja"" na ""covam ja"" a pak to spusti. Na zem. Po hubovani se presune nad nocnik, a cvrnkne tam. Nastesti se vetsinu dne pohybujeme venku, tam je to jedno. No, vetsinou. Kdyz si za svuj cil kluci vybrali spiciho kocoura, tak meli pak co delat, aby utekli :D
mochito 37531
17.6.2014 10:57:13
Ahoj,dlouho se tu nic nedělo, tak vítám příspěvky. U nás nového asi nic, moc. Simonka je stále samostatnější a upovídanější. Docela se zvládá sama nakrmit. Jen nočník stále vzdoruje, vůbec nechápe. Hlásí, že je počůraná, bez kalhot se vyčůrá na zem...prostě to zatím nejde.
Jak jsou na tom vaše děti?
Judy+2 95918
16.6.2014 12:01:08
Tussi, no letí to hrozně. Musela jsem to přepočítat, že opravdu mluvíš o svém batolátku, které sotva chodilo, když se mu narodil brácha.
Co u ostatních nového?
My pořád jen uklízíme. Prcek chce vše jíst sám, takže by se u nás uživily ty Tussiny kuřátka - hezky zobat pod stolem ~j~
Já jsem před chvílí vyprovodila staršího na školu v přírodě, tak teď nějak nevíme s mrnětem, co si počít. Jinak bysme už pro něj běželi do školy a teď nás nic nehodí, máme celý den volno ~z~
A příští týden jedeme s Tomíkem na oční na tu odloženou operaci. Tak snad to tentokrát vyjde a vše bude OK. Pak si zajedu za ajeto a seznámíme se ~;)
tussi
  • 
13.6.2014 21:16:15
Hoj zeny,
tak dnes byl Domca oficialne prijat do skolky. Porad tomu nemuzu uverit, moje male fialove miminko pujde v zari s batuzkem :). Behem 14ti dnu se odplenkoval i na noc, no a vubec je dulezity jak neco.

a jinak - krutat uz je 6 :).
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 8425  [Dalších 8265 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.