Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
23.2.2012 19:24:48
Jasně,že jo....
Mě teď v souvislosti s těhotenstvím zajímá jen to,kdy mi přestanou nevolnosti ![]() Teda jestli budou trvat i ve druhým trimestru,pak se budu cejtit hooooooodně podvedeně ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
23.2.2012 19:02:39
Dee Dee,
moc hezky jsi to napsala ![]() jinak naprosto souhlasím, i v tom, že časný potrat není tragedie, příroda ví, co dělá a raději tak než .... ano, mysleme pozitivně ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
23.2.2012 18:33:32
Jinak Gábi,držím palce
![]() |
|
23.2.2012 18:32:17
Vero, to je fakt,že máme všechny strach,ale všechny jinej.Kamarádka se bojí potratu, má dvě krásný děti,ale první těhotenství bylo zamklké-jenže někdy v 6tt.Přiznám se, že já se potartu absoilutně nebojím.Bylo by mi smutno,to přiznávám,ale nepovažuju to za tragédii. Já jsem se nějak podvědomě bála postiženýho dítěte, to je někdy horší než smrt (opakujum že někdy). Zničí to celou rodinu, to mi věř.
S mým synem to dopadlo relativně dobře a dali jsme se všichni dospělý všichni dohromady,ale bez jizev i bez osočení a tak to nebylo. Možná že jsem si tu diagnózu přivolala, teď se snažím myslet pozitivně. Takže vy taky nepomýšlejte na potrat, nebo na špatnej těhu test,blbě se to radí,ale prostě to zkuste. Buďte sebevědomý, prostě to vyjde., prostě ty špatbný zprávy se týkaj jinejch, ne vás! |
|
|
23.2.2012 17:10:39
to je v pohodě, jsem Veronika, doma mi říkají Vera, oslovují mě Veru
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 16:08:55
Vero ,mooc děkuji
s tím strachem máš pravdu já doted kontroluju před spaním děti jestli je vše ok .Já jsem ti pořád psala Veru než jsem si všimla,že tam máš Vera ![]() |
|
|
23.2.2012 15:47:51
Slunce,
já mám pocit, že hrůzu máme všechny. ono je asi jedno, jestli je mimi teprve 5 týdnů v bříšku nebo 5 týdnů před porodem nebo mu je 5 let.... stejně se jako mámy budeme strachovat pořád ![]() asi to k´tomu prostě patří, to je hold ten mateřský cit ![]() já jdu na další kontrolu za 2 týdny a už teď jsem lehce nervozní, poslední dva dny před KO určitě nebudu strachem spát, aby bylo vše v pořádku a nebylo zamlklé nebo bůh ví co.... na utz už u tebe určitě něco uvidí, já byla 4+6 a byla vidět krásně dutinka i gestační váček - měl asi 2 mm ![]() tak neboj a sny si zakaž (to je ale blbá rada, viď? )tak pa ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 15:02:14
Gábi,odpo nakupte ty testy a zítra písni,moc večer nepij aby jsi to moc nenaředila
.Snad něco uvidí,já jdu právě na tu preventku a volat jí nechci ještě by mě přeobjednala na pozděj to bychnevydržela to atmě radši obj hned za týden znova.Mizim něco dělat,at tu dovču zužitkuju,jdu skládat skříně ![]() |
| Gábina |
| • |
23.2.2012 14:37:51
bude to v pořádku uvidíš jen je možná trochu brzy, ale něco uvidí určitě tam kde má být.
Já se spíš bojím, kdyby toto nebylo těhu tak proč mě už snad 14 dní bolí břicho jako před MS aby to nebylo něco jiného co tedy fakt nepotřebuju |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 14:28:24
Právě já se těším jak si to užiju,jak se přihlásím na předporodní kurzy a budu s něma chodit plavat a cvičit a mám takové hnusné sny,prostě se podvědomně bojim toho pondělka aby to nebylo mimoděložní nebo tak něco neboabych nezačla krvácet,no se tele
třeba se mě po kontrole uleví jestli dobře dopadne.Ono než se to narodí,tak kluci povyrostou ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.