Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gábina |
| • |
23.2.2012 14:25:44
třetí bylo u nás takové spontání. Zrovna jsme byli v Alpách a příští rok bych nejela a zase plínky atd. Tak to mám v sobě ne tak moc jisté zda je to dobré rozhodnutí tak asi to mimi musí být, protože by pak třeba už nebylo. Ty už máš děti větší to bude pohodička, ale u těch mých dvou raubířů no asi záhul.
|
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 14:24:48
Gábi tak to ti budu držet palečky at se čárka objeví víc jak kdo jiný ,protože 24.10.mě vychází taky termín
![]() |
| Gábina |
| • |
23.2.2012 14:22:41
hi hi koza stará. Pořád tahám ten šmejdský test z koše a čumím jak husa. Ta kontrolní je děsně slabá a testovací tam neni a já pořád čumím jsem blbá.
Já mám právě v říjnu narozky a termín mě vyšel 24.10 a oba kluky mám 24 narozené tak se mě to tak líbilo. Včera jsem to měla dostat a nic tak skáknem pro nové testy a určitě to večer dostanu jako na potvoru. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 14:19:14
Gábi,my o třetím mluvíme už dva roky
a pořád jsme se nemohly rozhodnout,až v prosinci jsem měla zpoždění a manžel by šíleně zklamaný,že jsem to dostala,že teda ta Kačenka nebude ,tak jsme se už nakopli a šli do toho a ted stresuju,aby bylo vše v pořádku.No teda ty jsi strašně stará já mám všechny kamarádky tak mladé jak jsi ty ![]() |
| Gábina |
| • |
23.2.2012 14:12:11
Slunce aha tak to já jsem stará koza proti tobě. Mě bude 34 letos. Já mám právě kluky 6 a 2 roky a toto mimčo by bylo chtěné to jo. Jen mě tak hlodalo, zda nenastoupí i mladší v září do školky a já budu mít volno, ale to bych se mohla nudit že? A nebo to nyní nebude a bude později ještě chvíli čas mám. Až se malý vyspí šupajdíme do lékárny a zítra uvidíme. Tak nějak jsme třetí nechtěli, ale tento měsíc nás to nějak osvítilo a manžel si prý dal záležet tak uvidíme.
|
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 13:59:38
Dneska jsem 5+1tt je to moje třetí,chtěné miminko,začly jsme v lednu ,tak hned na první pokus.
Mám doma dvě kluka ten bude mít v dubnu 10let a holku ta v listopadu 8let ,ale nejsem tak stará já jsem měla první v 19-ti ,takže mě ted bude 29![]() Gábi,nakup testy a musí ti nějaký něco ukázat,já těm dvoum čárkám ani nevěřila,testovala sem 4krát a jednou clearblue testem,jen at tam máš // ![]() |
| Gábina |
| • |
23.2.2012 13:46:19
Slunce a jaký jsi týden? Chápu dobře, že je to tvé třetí? Já jsem fakt víc nervozní než u prvního, kterého jsem nutně chtěla a toto by byl spíše takový bonus, tu holčičku bych ráda
|
| Gábina |
| • |
23.2.2012 13:42:39
Slunce klid. no mě se to říká jsem taky naplá jak špagát.
|
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.2.2012 13:28:48
Holky asi potřebuju uklidnit,jak jsem psala stokrát k mudr jdu v pondělí a už mám z toho depku že něco nebude v pořádku,zdají se mi hnusné sny,že krvácím a tak
,jsem si myslela jak si to budu užívat a zatim jen stresuju ![]() |
| Gábina |
| • |
23.2.2012 11:18:44
tak mě na jednom kontrolní hned a na těch druhých fakt nic i za dlouho byl to ten do proudu asi zkusím ten laciný
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.