Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
21.2.2012 10:41:49
já bych dovču zaplatila a jela
určitě to zvládneš. kdy přesně byste jeli? |
| Opatrná |
| • |
21.2.2012 9:24:47
Holky dík za přijetí
Zatím u mě pořád nic nového jsem z toho už zmatená. Do toho mám ještě tři dny na rozhodnutí, jestli zaplatit dovču, nebo ne. Jeli bychom busem do Itálie bez malé. A pokud by to těhu vyšlo, tak nevím, jak to budu snášet. |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
21.2.2012 8:25:51
jo a k te nevolnosti - dostala jsem od Mudr v nejakem tom reklamnim kufriku tabletky Nausema. Je tu primo psano,ze jsou pro tehotne k prekonani rannich nevolnosti.Akorat netusim,jestli jsou k dostani i v CR.
A sama jsem je tedy nezkousela..ale komu je zle,tak by to mozna za pokus stalo,se po nich poptat.. |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
21.2.2012 8:22:17
Jinak taky vitam Opatrnou!
Veru,nejsi blazen,ja uz mam dve vecicky z vyprodeje z HM a taky autosedacky. Ale jak mi vcera nebylo moc dobre,tak jsem si taky vzpomela na povery a rikam si,ze musim pribrzdit![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
21.2.2012 8:20:52
Dvojko,ty jo bude radeji opatrna...
![]() Jahodo,jestli jeste nakukujes..mohla by mi rict,ajk je to obecne s korikoidy v tehu? ja jsem astmatik,ale jiz nekolik let jsem spray nepotrevoala,ale pred asi 4mesici se mi stav zhorsil,zase jsem ho nasadila..a ve chvili kdy jsem zjistila ze jsem tehu jsem to radsi hned vysadila..jenze do schodu funim jak lokomotiva. Vim,ze pri prvnim mi gyndar rekl,ze to mam vyssadit a alergolozka nadavala.Jenze tenkrat mi opravdu bylo fajn i bez nej.. |
| dvojka |
| • |
20.2.2012 21:37:48
A jinak teda musím říct, že jsem tahala syna a zvedala ho a blbla.Syn má 15 kilo. A k večeru mě začalo táhnout břicho, nebolí mě, jen nějak zvláštně táhnou svaly. Nechápu, embryo uvnitř je přeci ještě mikroskopický,kažodpádně jsem si tahání syna a blbnutí rozmyslela....
|
| dvojka |
| • |
20.2.2012 21:00:30
Jahodo,to mě mrzí.
Opatrná, vítej,já jsem taky "opatrná",sice mám čárku dávno,bliju už měsíc,ale k doktorovi jdu poprvé až zítra, tak uvidíme, s čím přijde. Když jsem si zadávala datum poslední MS, tak mi dokonce vyšel termín na konec září,ale nevím nevím....u prvního taky ten termín podle MS neseděl,syn by se býval narodil později, kdyby to doktoři nechali na něm ![]() Jo a prosím, nepoužívej slovo "sexík",z toho mám husí kůži. Nebo vlastně používat můžeš co chceš,ale přiznám se, že mě to zní divně. Jinak sex máme, jen moje ranní nevolnosti jsou spíš celodenní nevolnosti a gradujou večer, takže někdy můžu, někdy ne....Už aby byl třetí měsíc. Lízátka mám dávno,ale pomáhají málo, trocu líp zázvorová limonáda z Tesca a dnes jsem kupila homeopatika Cocculine,ale ty jsem ještě nezkusila. |
| jahoda |
| • |
20.2.2012 19:52:53
krvácet sjem zacala brzy, na zacátku 6tt....obě předchozí těhu jsme měla podobné, u prvního pomohl klid na lůžku po práci cca 5 neděl, u druhého jsem brala tabletky na udržení a troškun sjem zklidnila co mi prcek dovolil (jsou od sebe přesne 27mesicu na den tzn. když jsme otehotnela mel maly 18mes a ja na to prisla zy diky krvaceni mimo cyklus kdy mi rekli ze jsem tehotna a divili se ze to nevim
))no, mozna to bylo zpusobeno i tim, ze jsemmela vysokou haldinu hormonu, hlane kortikoidu, nebot se povedlo to, ze se nedomluvil muj plicar a alergolozka na davkach a predavkovali me :-(( bylo mi spatne, pribvrala jsem asi 15kg a do toho tehotenstvi...takze se na to koukam tak, ze to tak asi melo byt, ted se soustredim na "vycisteni tela " od toho svinstva, hubnuti a pak treba se uhnizdi ))Holky, uzivejte si to, preju at jste vsechny v poradku a hlavne hodne zdravi obema a trosku toho stesticka ![]() |
| Opatrná |
| • |
20.2.2012 19:38:09
Verčo, ty // zas tak nehrotím, když jsem byla těhu poprvé, tak jsem taky měla // týden před ms, ale to bylo taky tím, že jsem otěhotnila hned po MS (i když dr. tvrdila,že to jsou neplodné dny) Vím to 100%, protože to byl jediný den, kdy jsme s manželem měli sexík
Tak mi nezbývá teď nic jiného, než se ozbrojit trpělivosti a uvidíme, co uvidíme teda jestli // uvidíme ) |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
20.2.2012 19:15:27
.... a ještě pro Opatrnou, držím pěsti, ale nevím nevím, já měla // už 5 dní před očekávanou ms
tak snad ti to vyjde ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.