| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 1179  [Dalších 29 >>]
Trojka
  • 
13.2.2012 18:18:47
Ahoj,

tak jsem si myslela, že k doktorovi půjdu až za tři týdny, ale když jsem se dnes chtěla objednat, tak mi sestra řekla, že se jí zrovna uvolnil na zítra termín a jiný v rozumné době by jen těžko hledala. Kývla jsem a dopoledne se tam chystám.

Moc říjnových čekatelek tu není, co? :)
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
12.2.2012 14:20:50
špatně jsem se vyjádřila, ona o tom bráchovi mluví už rok, že by ho chtěla, samozřejmě ještě nic neví a dlouho ani vědět nebude, stejně jako zbytek rodiny ~z~
Trojka
  • 
12.2.2012 14:06:44
Ahoj,

taky mívám ovulaci později. Podle ovulace je to u mne 6+4 tt.

Mně dal doktor pokaždé průkazku až ve 13tt a myslím, že si to určuje každý gynekolog sám.

Dětem, rodině a známým to povíme až po prvním trimestru. Je to hezké období, kdy to vím jen já a muž, užívám si to.
Starší vždycky na prstíčkách vyjmenovával členy rodiny a poslední prst označil jako sestřičku - k našemu údivu. Když jsem se ale nedávno zmínila o dalším sourozenci, rezolutně to zamítl. Prý škrábou...~;)

zatim Danka 125894
12.2.2012 13:14:50
Vero,tak to jsme dve s opozdenou ovu. Ja mam sice taky dle MS termin 5.10. ale dle UZV je mimi 4+1 dle MS by melo byt 5+6 takze se nam to asi taky posune..no jak rikas..uvidime:-)
Ja to teda synkovi jeste nerikala,a nevim,jak zareaguje.Miminka miluje,opecovava,mazli..ale kdyz jsem pred nim jen tak nadhodila co kdyby jsme si taky jedno poridili domu,tak mi rekl,ze pry ne,ptz v noci kakaj a smrdi to a taky placou a nemuzes spat~:-D Zatim mu to nerekneme,ptz by to vsude vykecal a ja to chci oznamit az uvidime srdicko.To jdu na kontrolu az 1.3.

Vero,ja neziju v CR,tak asi proto-s tou prukazkou:-)
12.2.2012 11:45:59
Danko,
překvapilo mne, že už máš těhu průkazku, u prvního mi jí dali až v 10 týdnu, že se prý dřív nedává, kdyby něco....
to se změnilo nebo máme prostě jen jiné doktory?
12.2.2012 11:43:39
ahojda,

tak já mám dle ms termín 2.10. ale ovulku jsem měla o dost později, takže počítám spíš tak s 16.10., no uvidíme, stejně je to teď úplně jedno ~z~ hlavně ať je všechno v pořádku... k dr půjdu ve čt nebo v pá, nejraději bych šla hned zítra, ale bojím se, že nebude pořádně nic vidět a já z toho budu akorát na nervy ~8~ zkusím to teda vydržet alespoň do toho čtvrtka, ale bude to těžký, už se těším až si donesu první fotečku ~b~

u nás bylo druhé plánované, první dceři je 4,5 a tak jemyslím akorát na čase, hrozně se těším až jí to řekneme, počůrá se radostí ~y~ denně neposlouchám nic jiného, než že by chtěla bráchu ~;) manžel chce taky kluka, mně to je jedno, hlavně ať je mimi zdravé, i když kvůli nim bych asi taky víc brala toho kluka ~6~

já se tak těším ~s~~s~~s~~s~

hezkou neděli, pa Verča
zatim Danka 125894
12.2.2012 9:30:33
ahojky,

Petluse,tak koukam,ze mame termin dle MS na stejny den!~3~

No jinak u nas to taky nebylo planovane,ja si dodelavam skolu,sotva stihnu dodelat zkousky..a s pritelem spolu jeste ani nebydlime.
Ale co no..pri prvnim jsem byla vdana,mela praci a zarizeny novy byt a stejne to nedopaldo...tak treba to dopadne ted,kdyz to je uplne naopak~j~

taky se s tim srovnavame,ale reseni uz jsme nasli,plany mame,tak snad se to podda~t~
Mozna je na druhou stranu ok,ze z toho nejsem tak "na vetvi" ptz kdyz si vzpomenu,co jsem u prvniho delala a jak jsem se "obetovala",tak jsem byla pekne prdla~;)ted to aspon vidim realisticky a ne zamzenyma ocima nejlepsi matky:-)

Preji vam vsem pekny zbytek vikendu~3~

preji vam vsem
petluše 39676
12.2.2012 7:36:15
omluvte hrubky, prosím.
petluše 39676
12.2.2012 7:35:08
Ahoj, no u nás nic nového. Mám teď v práci frmol, stíháme jakž takž ale na sebe moc času nemám. Myslela jsem,že se o víkendu natáhnu ale prd, mám tu bordel, včera jsem to jen tak pofackovala, dneska to musím dodělat. Jinak se cítím pořád stejně, není mi špatně,jen mám pořád divný pocit v puse. Brní mi jazyk a všechno chutná podobně. Jinak nic, ale ani v předchozích těhotenství jsem nezvracela ani mi nebylo moc špatně. Jen jsme se teda ještě doma nesrovnaly, je jasné že nás bude víc ale je to rozpačité, těhu je neplánované a i tak máme co dělat (organizačně) aby jsme stihli co chceme, ale ono se to poddá. K dr. jdu až 1.3. tak pak budu vědět i termín dle UZV, podle MS je to 5.10
ta,co se přihlásila jako číslo dvě
  • 
10.2.2012 18:02:18
Ahoj, tak já sem občas juknu. K doktorovi se chystám 21.února,pak se přihlásím asi oficiálně.

Moje první těhotenství jsem ani ze začátku nezaznamenala,žádný chutě, žádný zvýšený city,břicho dlouho žádný,ani únava...v 7mi měsících jsem pěšky lezla na Sněžku.

Zato teď....funguju,pracuju,lítám kolem syna,ale je mi pěkně blbě celej den.Doufám, že to brzo odezní
[<<Předchozích 1140] Názory 11411150 z 1179  [Dalších 29 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.