Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mozna |
| • |
6.2.2012 8:06:12
Moje bricho uz si bohuzel stav pred tehotenstvima nepamatuje. Asi dojde nekdy po 40 na plastiku. Uvidime, jestli se mi to podari zvladnout po tomto tehotenstvi intenzivnim cvicenim nebo ne.
K Byku urcite panna. Jsem taky ryba. |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
5.2.2012 20:08:14
Jdu koukat na Nestydu.Jeste jsem to nevidela ..tak jsem zvedava,jestli to bude sranda,nebo spis k placi
![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
5.2.2012 20:07:18
Mozna,tak s tou pameti tela na tom asi neco bude. Jen doufam,ze si bude pamatovat,jak rychle zhublo tenkrat po porodu
![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
5.2.2012 20:06:15
Hm,to je zajimavy..a co se hodi vic k Beranovi a Bykovi?
preji taky krasny dobry vecer.. |
| petluše | 39676 |
|
|
5.2.2012 18:34:18
Tak mě je jedno co to bude (znamení i pohlaví) ale jsem Ryba,takže Panna je přesně opačné pohlaví, nějak s nimi nenacházím stejnou řeč a vadí mi jejich pečlivost a smysl pro pořádek (asi proto,že to nejsou moje nejsilnější vlastnosti).
Přeji pěkný nedělní večer. |
| Mozna |
| • |
5.2.2012 17:05:32
Danko,
ja uz byla tehotna neokolikrat - bohuzel potraty, teda potomky dva uz domam mam, ale musim rict, ze od druheho otehotneni mam bricho vzdy fakt uz ten 6tt. Proste telo si uz asi pamatuje ![]() Ja mam vahy rady, tedy predevsim muze ve znameni vah, fyzicky mi pritahuji ze vsech znameni asi nejvice, akorat nekdy az moc jsou diplomaticke a takticke, ze to vyjde jako lez. Panny jsou super, peclive, poradne, hodne deti to jsou se smyslem pro rodinu. Segra ma syna v panne a fakt je to milacek, i kdyz uz v puberte, ale se segrou citi. Akorat maji velky sklon k sebevrazdam pry :-( |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
5.2.2012 15:51:04
Ahojky,
holky tak ted me zajima,proc chcete Pannu aproc Vahu? s Vahama mam zkusenost,ze jsou mi sympa,moc mile.. ale nakonec zjistim,ze je to proste jen jejich styl,ze to nema nic spolecneho s tim,ze bych jim byla sympa.. a co Panny?Nevim,jestli vubec nekoho v tom znameni znam.. No tak me zase Mudr rekl,ze musim prijit kazdopadne ve ctvrtek,prave kvuli vylouceni mimodelozniho tehu.. Pry i v pripade,pokud bych zacla krvacet.No zatim to na to nevypada.Je mi dobre Jen bych porad spala.. A bricho uz mi vyskocilo - nechapu to,ale fakt! Mam ho jak u prvniho v 6.mesici! |
| Mozna |
| • |
5.2.2012 11:59:09
Tak to ja bych zase radeji pannenku, ale s TP 15.10 a jistym cisarem to vidim na porod 1-5.10, takze urcite vaha.
K MUDr bych sla az v 8tt, mam ted desny frmol, tak at nejsem porad nekde na gyn stole ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
5.2.2012 7:36:57
Ahoj, koukám,u nás je zase zima jako v Rusku :o(. No, já volala ve čtvrtek Dr. a sestra mě objednala až na 1.3. Mám poslední tři roky nového gynekologa,ale zdálo se mi to dlouho (kdyby to bylo mimoděložní nebo tak něco) a sestra říká že je to akorát, aby bylo něco vidět. Nevím, u předchozích těhotenství jsem byl vždy do 5tt na UZV, teď půjdu až koncem 7tt. Termín podle MS je 5.10 (30.10. se mi narodil syn, tak by měli narozeniny spolu, koncem září zas tchyně, tak by měla radost...). Jinak doufám,že to bude Váha a ne Panna...
|
| zatim Danka | 125894 |
|
|
4.2.2012 22:37:07
jo a termin bych mela 1.10. podle MS,ale dle Mudr jsem musela ovulovat o dost pozdeji,kdyz jeste nic neni videt..tak uvidime,co nam poradi uzv
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.