| Slunce+3 | 104482 |
|
|
15.6.2012 8:17:32
Dee Dee
![]() ![]() bud v klidu nijak extra se nekecá ani tam a ted bude venku krásně tak se celý den nehnu ze zahrady,dneska bude grilovačka s tchánovcema,už se mooc těším ( ale fakt se těším,mám je ráda )Už at je konec školního roku,výlety máme naštěstí za sebou,ale ještě se dopisují závěrečné písemky a to řešim víc jak děti .Kluk má před sebou ještě anglinu a prvouku.Si představte,že i malá v první píše velké závěrečné testy ![]() Tak písněte mamče i sem jak se máte ![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
14.6.2012 18:24:55
Že vám ten FB zruším krafny jedny!!!!
![]() ![]() |
|
11.6.2012 14:18:04
Odesláno....
|
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
11.6.2012 11:39:37
ahojky takže kdo chce být v naší tabulce at pošle tyto údaje,napsat na email obuvbeznoska@seznam.cz, v tomhle pořadí-jméno-přezdívka-co čekáme-kluk,holka nebo tajemství,vybrané jména na kluk a holka/mužu časem i zmenit/jméena a datum narození sourozenců,termín porodu(můžou být dva-měsíčkový a ultrazvukový) a dám se do toho :)
|
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
10.6.2012 9:13:01
Ahojky,
Verči tak u nás to vytahování poznám vždycky na oblečení,jak ze všeho vyrostou ![]() U nás asi moc pěkná neděle nebude,má zase pršet,kluk jede na hasičské závody,jsme chtěli jít fandit no a jestli bude zas pršet ![]() Verči,Aničce všechno nejlepší k narozeninám aspon jste to oslavili ve velkém ![]() Jsem nějak nachlazená,zahleněné průdušky,ale to je to střídavé počasí. Přeji všem taky krásnou neděli ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
10.6.2012 6:49:10
ahoj holky,
jak se daří při neděli? manžel jel v 5.30 na ryby a samozřejmě mě taky probudil nechtíc, uznávám, ale i tak.... takže já v neděli vstávala před 6....a to jsem byla včera pěkně unavená, naše Beruška měla oslava 5ých narozenin je to už naše velká slečnaoslava byla skvělá, na zahradě, sešlo se nás 14!!! takže jsem lítala jak hadr na holi, ale mamka se ségrou mi opravdu moc pomohly ![]() děsný jak to letí, taky jsem koukala, že Andulka vyrostla mezi 4. a 5. rokem o 11cm... taky se vaše děti takhle vytahují? no, přeji krásnou neděli... pa Verča |
|
8.6.2012 15:35:49
Veruš,ale ne,to je výmluva.Je fakt sice, že s Ládíkem hodně objíždíme vyštření-mám teď zase akční obdbobí,ale spíš je to tím,že mě ty vyšetření neba. Ale po tom prvním dítku mě doktoři hlídají,takže mám nad sebou bič
![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
8.6.2012 13:14:45
jj Dee dee, i já zapomínám..myslím že je to hlavně tím že máš co dělat s prvním dítkem..
![]() já dneska valím na sraz s holkama ze třídy tak se těším :) |
|
7.6.2012 12:55:17
Do kurníku cukr....já se zapomněla objednat na vyšetření
![]() Já to všechno oproti Ládínkovi flákám. Říkám si, že mi ani všechny ty prohlídky nezaručily zdravý dítě a teď tp beru nějak fatalisticky. Tehdy to byla sice náhoda jak svině,ale od tý doby si říkám,co se má stát,ať se stane.... Jenže doktor na tom vyšetření bude trvat sakra práce....jdu volat |
| petluše | 39676 |
|
|
7.6.2012 7:55:54
Ahoj vespolek,
tak FB jsem pokoušela otevřít,ale nevím už heslo a nakrklo mě to, takže jestli se tam ještě někdy přihlásím,tak vám řeknu.Ale zas bych nerada,aby se mi tam "nasyslil"syn, kterému jsem vzhledem k věku FB zakázala,tak ho nemůžu používat já,že. Jinak u nás všechno OK. 18. jdu na cukr, 20. do poradny. Pomalu si vybírám dovolenou po částech. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.