| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1179  [Dalších 829 >>]
Slunce+3 104482
15.6.2012 8:17:32
Dee Dee ~t~~t~~t~ bud v klidu nijak extra se nekecá ani tam a ted bude venku krásně tak se celý den nehnu ze zahrady,dneska bude grilovačka s tchánovcema,už se mooc těším ~g~ ( ale fakt se těším,mám je ráda ~;) )
Už at je konec školního roku,výlety máme naštěstí za sebou,ale ještě se dopisují závěrečné písemky a to řešim víc jak děti ~8~ .Kluk má před sebou ještě anglinu a prvouku.Si představte,že i malá v první píše velké závěrečné testy ~8~

Tak písněte mamče i sem jak se máte ~z~
Dee Dee+2 kluci 91465
14.6.2012 18:24:55
Že vám ten FB zruším krafny jedny!!!!~t~~o~
Dee Dee+2 kluci 91465
11.6.2012 14:18:04
Odesláno....
Verus+Kuba+Maty 83071
11.6.2012 11:39:37
ahojky takže kdo chce být v naší tabulce at pošle tyto údaje,napsat na email obuvbeznoska@seznam.cz, v tomhle pořadí-jméno-přezdívka-co čekáme-kluk,holka nebo tajemství,vybrané jména na kluk a holka/mužu časem i zmenit/jméena a datum narození sourozenců,termín porodu(můžou být dva-měsíčkový a ultrazvukový) a dám se do toho :)
Slunce+3 104482
10.6.2012 9:13:01
Ahojky,
Verči tak u nás to vytahování poznám vždycky na oblečení,jak ze všeho vyrostou~:-D

U nás asi moc pěkná neděle nebude,má zase pršet,kluk jede na hasičské závody,jsme chtěli jít fandit no a jestli bude zas pršet ~o~

Verči,Aničce všechno nejlepší k narozeninám~x~ aspon jste to oslavili ve velkém ~;)

Jsem nějak nachlazená,zahleněné průdušky,ale to je to střídavé počasí.

Přeji všem taky krásnou neděli ~3~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
10.6.2012 6:49:10
ahoj holky,
jak se daří při neděli? manžel jel v 5.30 na ryby a samozřejmě mě taky probudil ~o~ nechtíc, uznávám, ale i tak.... takže já v neděli vstávala před 6....
a to jsem byla včera pěkně unavená, naše Beruška měla oslava 5ých narozenin ~x~ je to už naše velká slečna
oslava byla skvělá, na zahradě, sešlo se nás 14!!! takže jsem lítala jak hadr na holi, ale mamka se ségrou mi opravdu moc pomohly ~b~
děsný jak to letí, taky jsem koukala, že Andulka vyrostla mezi 4. a 5. rokem o 11cm... taky se vaše děti takhle vytahují?

no, přeji krásnou neděli...

pa Verča
Dee Dee+2 kluci 91465
8.6.2012 15:35:49
Veruš,ale ne,to je výmluva.Je fakt sice, že s Ládíkem hodně objíždíme vyštření-mám teď zase akční obdbobí,ale spíš je to tím,že mě ty vyšetření neba. Ale po tom prvním dítku mě doktoři hlídají,takže mám nad sebou bič~t~
Verus+Kuba+Maty 83071
8.6.2012 13:14:45
jj Dee dee, i já zapomínám..myslím že je to hlavně tím že máš co dělat s prvním dítkem..:-)

já dneska valím na sraz s holkama ze třídy tak se těším :)
Dee Dee+2 kluci 91465
7.6.2012 12:55:17
Do kurníku cukr....já se zapomněla objednat na vyšetření~o~

Já to všechno oproti Ládínkovi flákám. Říkám si, že mi ani všechny ty prohlídky nezaručily zdravý dítě a teď tp beru nějak fatalisticky. Tehdy to byla sice náhoda jak svině,ale od tý doby si říkám,co se má stát,ať se stane....

Jenže doktor na tom vyšetření bude trvat sakra práce....jdu volat
petluše 39676
7.6.2012 7:55:54
Ahoj vespolek,
tak FB jsem pokoušela otevřít,ale nevím už heslo a nakrklo mě to, takže jestli se tam ještě někdy přihlásím,tak vám řeknu.Ale zas bych nerada,aby se mi tam "nasyslil"syn, kterému jsem vzhledem k věku FB zakázala,tak ho nemůžu používat já,že.
Jinak u nás všechno OK. 18. jdu na cukr, 20. do poradny. Pomalu si vybírám dovolenou po částech.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 1179  [Dalších 829 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.