| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1179  [Dalších 759 >>]
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
23.5.2012 11:06:30
ahoj holky,

tak já byla taky na utz ve 20tt, chlapečka nám potvrdili, tak už jsem rozjela nákupy.... máme tu super sekáč, tak Bertík už mám pár krásných značkových věcí, jinak do Tesca na body už jsem taky vlítla, ale neměli s dlouhým rukávem...

mimísek má 320 g a 23 cm (asi ~t~) kope jak o život a těhulkování je fakt super...

já jsem dnes 20+0 a nahoře mám 3 kg, doufám, že to nebude příliš stoupat ~d~ začala jsem taky chodit na cvičení pro těhulky a chodím od tamtud jak vyměněná, alespoň záda mi tam myslím dávají nová ~t~

kočárek máme po Andulce, už jsem byla domlouvat, že nám ho vyčistí, naimpregnují a seřídí, aby byl zas jako nový

utz bych doma taky chtěla ~s~ ale to poslouchátko srdíčka zní taky dobře ~g~

jinak na 3D a 4D jdeme v pondělí, i s Aničkou, tak vám pak vložím fotku, strašně se těším ~z~

mějte se krááááááásně, však mi to tu zase rozjedeme ~t~
Fíšek 117051
23.5.2012 10:33:41
Všem gratuluji k výsledkům. Já jdu na UTZ 31.5. ke svému dr a na genetiku 8.6. tak je uvidím hnedle 2x, se nemůžu dočkat na prdelky naše ~b~. Ten přístroj se jmenuje AngelSounds, je to fakt super, jen musím zjistit jak často se může používat, to jsem zatím nezjistila návod je v Aj a to neumím~5~.
Jinak Petruš to cvičení by bylo fajn. Chtěla bych začít chodit, ale až budeme bydlet v ČB a to je až konec června. Tak se pak můžeme domluvit a chodit spolu, když budeš chtít. Ale musím se domluvit ještě s dr, protože jsem na riz.těhu tak nevím, zda smím cvičit a taky počkám po těch UTZ.
Holky jinak pujdete některá na 3D, nebo 4D UTZ?
sarmyn 23935
23.5.2012 9:01:59
V pondělí jsem byla na velkém ultrazvuku a dostala jsem od malé dárek k narozeninám, poprvé se nám ukázala a navíc předpisově. Konečně máme fotku. Podle CRL jsem dneska 21+1 a termín zatím 2.10.
PS:už jsem objednala kočárek, červený, ať žijí slevy~b~
Verus+Kuba+Maty 83071
22.5.2012 22:14:57
tak taky se přidávám k negativním výsledkům :-)všechno v pořádku..všem ostatním gratuluji
já jsem 16+6 a mám asi 3 kg nahoře.
ted přístroj na poslouchání o tom slyším prvně..tady v okolí to nikdo nemá..já bych poslouchala taky pořád :-)
Evča76 75359
22.5.2012 14:33:08
miminko je slyšet i norm. stetoskopem.. minule jsem ho sebrala mami od měření tlaku.. :) asi zas udělám.. ale teď tak kope, že o ní vím i tak..
To ani jedno předchozí z děti nekopalo tolik ~:-D
Evča76 75359
22.5.2012 14:31:40
Ahoj!!!
Já mám zatím 4,5kg nahoře.. jsem 20+1dneska.. :) Ale břicho už docela mám.. s malým jsem si břicho fotila po týdnu.. abych viděla jak roste, ale teď nějak nestíhám.. taky jsem chtěla.. ale nic.
Už jsem něco nakoupila.. aby měla holčička něco novýho.. jinak mám taky po švagrové.. má 2 holky.. tak se nám myslím vrátí něco i po Aničce :)
Dneska jsem byla v tescu.. tak jsem koupila zas 3bodyčka.. jednobarevny - bílý, světle růžový, tmavě růžový.. za 140kč.. tak jsem neodolala.. ale myslím,že toho už bude dost.. ještě to nemám přebraný po tý švagrový.. tak už nic!!!! :)

Jo a velký utz v pořádku.. žaludek, střeva.. ruce, nohy, hlavičku.. mozek.. akorát nebylo vidět pohlaví, ale to už stejně víme.. tak je to jedno
petluše 39676
22.5.2012 14:04:34
Ahoj,
tak já vás jen čtu, jsem většinou v práci a večer už toho mám taky dost.
Jinak včera jsem byla na genetice a vše je OK. Měří 26cm a váží odhadem 380g. Co to je nevíme, ani si to vědět nechceme.
To poslouchátko je dobrý nápad, to mě nenapadlo.
Fíšek 117051
22.5.2012 13:03:12
Tky mám něco málo po holce a taky od bráchy musím to ještě přebrat. Jinak já se ještě bojím na utz jdu ke svému dr. 31.5. a pak na genetiku na utz 8.6. tak asi až potom, ale kočár ještě počkáme ten asi až v srpnu...to nedejbože kdyby se předčasně narodili tak to už přežijí. ted je ještě brzy...myslím
Slunce+3 104482
22.5.2012 12:58:13
To mě mrzí,že ta diskuze je nějak pryč~d~

Nějaké oblečky mám po dětech,ale to je už dlouho,tak to bude na doma,dost mě dává kamarádka a od ní si budu brát i kočárek,má tříletou holčičku a už ho nepotřebují,tak si ho odkoupíme.
Ale já pořád čekám do 13.6.to jdu na velký ultrazvuk a snad mě tam potvrdí tu holčičku a budu už nakupovat,ale i tak si říkám,jestli už se orientovat potom na barvu,nebo to radši nechat neutral a pár věcí na holčičku.

Teda ty to budeš mít hoodně náročné,svatba,kočárek oblečení vše dvakrát ,klobouk dolů ~s~.Já myslim,že to ani nejde aby jsi poznala které kope ,no stejně je to bombasticky vymyšleno jak se tam dvě srovnají ~x~.Už pomalu nakupuješ?
Fíšek 117051
22.5.2012 12:35:37
Je tak to jsi jen o 3 dny více tak to je super. tady to nějak chladne vid? Kdy budeš nakupovat oblečky a kočár? Je to zvláštní, nevím který vždy kope...ale ~s~ jim bijou krásně
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 1179  [Dalších 759 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.