Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| sarmyn | 23935 |
|
|
7.5.2012 9:06:40
Gratuluju k holčičce
![]() Pro nás to byl trošku šok, mysleli jsme si, že to bude kluk:-D Na poslední kontrole u dr mi dala na výběr, jestli chci utz nebo ne, nechtěla jsem,(já šla o 2 dny dýl na to amnio) ale říkala, že od příště už se tomu nevyhnu, tak bych si z toho nedělala hlavu. ![]() Teď to asi začne strašně utíkat 19+6 ...poprvý jsem koukala po kočárcích a bude to těžký, je jich moc, rozhodně nechci nic drahého, hluboký kočár je na půl roku a pak stačí jen sporťák. Navíc mi to komplikuje kamarádka, chce mi dát korbičku a sedačku, jen bych si musela koupit stejný podvozek se sporťákem, tak nevím. Jak jste na tom vy, co by jste radily? ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
7.5.2012 8:38:40
Stihla jsem minulý týden je číst..:)
Sarmyn tak gratuluju k holčiče super.. Já začala 15. týden a už se nemůžu dočkat pohybů..Bříško roste tak snad je vše o.k.Můj gynekolog mi zatím dělal ult. při každé prohlídce ted jdu 16.5 tak uvidíme..ale nikdy jsem nebyla třeba jen na odběry..bez ozev atd.. tady se naštěstí nemusíme objednávat ani do porodnice .. |
| Evča76 | 75359 |
|
|
6.5.2012 20:15:41
Mě teď na prohlídce taky moc neprohlíželi.. jen tlak.. a poslechly jsme se sestrou srdíčko.. norm. přes břicho.. 21. jdu na velký UTZ.. to budu 20tt. už se těším.. malý může se mnou.. jsem na něj zvědavá.. na ten druhej ve 30. půjde malá :D
|
| Evča76 | 75359 |
|
|
6.5.2012 20:14:02
Sarnyn.. my taky holčičku.. tak jsme asi zatím dvě.. gratuluju!!! :)
|
| sarmyn | 23935 |
|
|
6.5.2012 12:57:19
Ahoj holky, tak my už víme, že budeme mít holčičku, možná malou fotbalistku, ajk se mi zdá. Já se začínám pomalu rozhlížet po věcech pro miminko a začnu pozvolna nakupovat.
Hezkou neděli všem ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
6.5.2012 7:07:44
Tak to bysme se (až se přestěhuješ a usadí se ty stěhovací povinnosti) mohly potkat. Já bydlím kousek vedle, cca 10 minut pěšky, mezi Palackého náměstím a Rudolfovskou ulicí. Je to k Igy kousíček.
|
| Fíšek | 117051 |
|
|
5.5.2012 20:18:07
Petulo díky za radu. V po se půjdu zeptat u Družby je prý nový středisko, tak se pokusím rovnou domluvit a nebo mi třeba poradí, uvidím. Nechtělo by se mi jezdit až do CK, kam ted chodím, nedovedu si to představit v létě v těch vedrech. Kde bydlíš v CB. Já budu bydlet u IGY, na té straně jak je Družba.
|
| petluše | 39676 |
|
|
5.5.2012 20:05:51
Pěknou sobotu, tady bylo dusno k padnutí, ale konečně přišla bouřka a liják. Takže asi jsem sama ale já to počasí vítám.
Fíšku, já bych spíš obvolala pár doktorů, jestli tě jako těhotnou registrují. Myslím,že ne každý to dělá. Jinak já jsem spokojena, chodím k na Sever, je to dr. Švec. Ale myslím,že těhotné nepřijímá. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.5.2012 11:09:34
Ahojky holky,
Fíšku,mě posledně taky nedělala dokt.nic,ale byla jsem u ní v úterý a pátek před tím jsem měla velký ultrazvuk.Taky jsem z toho byla nervozní,mě by pro klid stačily i ty ozvy .Ted jdu 15.5.tak snad aspon ty ozvy mě udělá.Jak se všechny máte?Tady pěkně prší a bouří,ale aspon se po těch vedrech ochladilo .Včera jsem začala 16tt,zdá se mě ,že to nějak utíká,teprv jsem byla 5+5 ![]() Tak si užijte víkend,ikdyž bude propršený ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
4.5.2012 10:50:06
Ahoj Holky, už jsem tady dlouho nebyla, včera jsem byla na kontrole, tak krev mám v pořádku, to jsem ráda! Ale vůbec mi nedělal utz a ani neposlechl ozvy? Tak se Vás chci zeptat jak často Vám dělá kontrolu UTZ? Je fakt, že jsem asi před 3t. špinila a píchalo mě v bříšku a tak jsem k němu hned jela a to mi UTZ udělal a bylo vše OK, ale včera jsem vlastně měla poradnu a on mi nabral jen krev a prý když bych chtěla utz tak bych musela zaplatit 300,-kč. Tak mi to je divný a jsem taková nervozní, tak nevím co mám dělat. A to chodím k primáři, tak snad ví co děla.
Ještě mám otázku, jestli tady nejni někdo z ČB a nemohl mi doporučit dg.Gyn. v ČB? Budu se tam v červnu stěhovat...ted chodím do Č.Krumlova |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.