Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
24.4.2012 19:09:13
Holkýý super zprávičky,gratuluju
![]() ![]() ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
24.4.2012 18:47:04
Ahoj holky,
všem gratuluji k dobrým zprávám! U nás nic nového, tak nějak zvládáme, akorát mě se opět začíná chtít brzo spát. Já jdu k dr. až 9.května. Pohlaví je mi celkem ukradené, nevěděla jsem to ani u jednoho,tak se nechám překvapit. Příští týden to oznámím oficiálně v práci. |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
24.4.2012 17:14:34
tak u nás taky všechno v pořádku screening negativní, a doktor tipuje kluka
tak se uvidí až v tom 20. týdnu.Evi dobře to dopadne.. Very tak teda chlap, tak gratuluju ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
24.4.2012 8:44:07
~ahoj holky,
tady koukám samé dobré zprávy ![]() držím pěsti u těch amnio, doufám, že i v tomto těhu se jí vyhnu, zatím to vypadá, že jo, i když na triple testy jdu až příští týden... já te´d přišla z KO, dr. mi potvrdil chlapečka, že prý už dnes nemůže být pochyb chlapeček bude mít proporce po tatínkovi Andulka měla z bráchy obr radost, tatínek ze syna snad ještě větší a i moje mamka poznamenala, že teda KONEČNĚ chlap ![]() tak hlavně zdravíčko, já už snad dokašlala a dosmrkala ![]() papa Verča |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
23.4.2012 10:38:50
tak jsem ráda že se tady pouzdravovalo..
![]() Samryn všechno bude v pořádku ..a to pohlaví vědět sto pro to bych brala , ale klidový režim dodržuj![]() Všechny jste dost dopředu ode mě..mě čeká screening zítra už se moc těšíme jedeme i s malým. ted mám nabitý týden, v sobotu máme motokrosové závody, patřím mezi organizátory máme takový spolek.A v nedeli pout..a má být krásně tak super.Bříško už mi leze dost..vypadám tak na 5 měsíc ale váha kupodivu stojí, tak jsem kus baby má si miminko z čeho brát.tak se mějte zatím a opatrujete se |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.4.2012 9:00:32
Evi tobě taky držim palečky,já nevěděla,že jdeš taky.No já jdu na krev triple testu v květnu,tak uvidim jak to dopadne,aspon tady od vás vím,že to nebolí.
|
| Evča76 | 75359 |
|
|
23.4.2012 8:30:43
Sarnym.. držím palce.. my jdeme ve čtvrtek.. určitě to bude vše v pohodě!!!
Já taky nosím věci aby to bylo vidět :) i když si nejsem jistá co si lidi řeknou.. asi ta nějak přibrala :) myslím,že zatím vypadám spíš tlustě než těhotně :) ale za chvíli už nebude pochyb :D Nemoci ať už jdou někam!!! a ať už je krásně.. aspoň trochu.. ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
23.4.2012 8:18:34
Dobré slunečné ráno,
tak u nás konečně malá ve škole po viroze a kluk jde zítra na kontr.po angíně,tak snad už se na nás nic nenalepí ![]() Já jdu napoledne na druhý předporodní kurz a doufám,že už s něma začnu cvičit,pořád jsem se tam nedostala. Sarmyn,držím palce,ale plodovka dopadne dobře a my ti pak bude závidět,že stoprocentně víš co čekáte .Mě už se bříško taky kulatí,pokud bych nosila volnější trika,asi by to nikdo nepoznal,ale já schválně nosím ven uplé trika a pyšním se rostoucím bříškem,musím si to naposled užít ![]() Všechny zdravím a užijte si krásný den,konečně se na nás sluníčko a teplejší počasí opět usmálo ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
23.4.2012 7:45:41
Ahoj holky, přeju pěkné pondělí. Tak už mám za sebou amniocentezu. Je to úplně bezbolestné, trochu mě pak tlačilo břicho a nesmím zvedat nic těžkého ani luxovat. To je taková paráda, nechat se obskakovat
.Jinak fotku prcka asi už mít nebudu, protože se pořád schovává a za 4 týdny už bude obr. Taťka má podezření, že už ví co budeme mít a budou to teď 3 dloooouhý týdny, než nám to potvrdí. Už se těším až začnu potom nakupovat. Jen se ze mě trochu stává hroch, už mi narostlo i trochu bříško a je to poznat, ale váha je celkem v klidu, tak aspoň to mě trochu uklidňuje ![]() Prima den všem ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.