| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1179  [Dalších 629 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
18.4.2012 21:39:00
Veruš,tak to máš dobrý.

Já mám celkem náročnou práci,ale nepravidelnou pracovní dobu,ale to mi paradoxně s prckem vyhovuje: mizím v různou dobu a v různou dobu se objevuju a Ládíkovi to nevadí.

A mě taky vychází vstříc rodina (moje maminka a manžel)
Verus+Kuba+Maty 83071
18.4.2012 19:31:44
Mě v únoru skončila mateřská :-) ale máme rodinný obchůdek s obuví, takže mi naši vyšli vstříc a zatím to dáváme i bez školky. Muž dělá na 3 směny tak to nějak lepíme :-)
Evča76 75359
18.4.2012 19:01:42
jo a na okresním p. jsem byla.. ale mě se to moc nelíbí.. mě se to nelíbí ani v TV, já šla kvůli holkám, abych je viděla.. zasmála jsem se,ale není to zrovna můj druh humoru..
A signál taky asi ani nepůjdeme ..
My asi půjdeme s malou na tu Snehurku.. jeslti to stihneme:) Ani by doost chtěla..
Evča76 75359
18.4.2012 18:57:30
Dee, hlavně že je to v pohodě.. a ta 5. to určitě nebyla!! :)
U nás nic novýho.. čekám na tu plodovku.. 26.4.

všem gratuluju k úspěšným kontrolám.. a ať se vám nemoci vyhýbaj..
Dee Dee+2 kluci 91465
18.4.2012 15:34:05
Vero,ale kuš...už máte podle mě titul jistej, zítra v Brně vám to pohlídám~t~

Jo,hadička je navždy.Je z mozku do peritonea (poobřišnice, prostě někam do břišní dutiny),je podtažená pod kůží z hlavy, po krku, pak po hrudní kosti a dolů....ale není nikde vidět, s výjimkou krku,jak je na něm tenká kůže, tak z boku někdy můžeš vidět vyboulinku,ale vypadá to jako větší žilka. Nikdo neví,že to je shunt (hadička).Je to ve skutečnosti fakt tenoulinká plastová hadička...nic to nedělá, mok odtéká samospádem,jen v hlavičce je ventilek,aby všechno teklo dolů,ale nic se nedostalo opačným směrem
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
18.4.2012 11:13:30
tady je nějaký spiknutí proti Pardubicím nebo co ~t~~t~~t~

tak s tím Přeborem jsi mi udělala radost, snad se taky brzy dostanem, ale nějak mi nemá teď kdo pohlídat ~d~ Veruš a ty jsi ještě na mateřské? mám to nějak bordel....

já se dneska probudila s rýmou jako trám... co na to, abych nemusela do lékárny?
Verus+Kuba+Maty 83071
18.4.2012 10:06:45
tak zdravím včera i dnes nestíhačka..

okresní přebor rozhodně nezklamal, nemá co takový spád jako seriál,ale osobně pro mě postava Hnátka nemá chybu..a Jirka Luňák toho prostě miluju..prostě stojí za to to vidět..moc jsme se nasmáli...povedlo se jim skvěle navázat.

akorát mi volala do kina mamka že malí má teplotu..takže taky nějaká virozka a do toho rýma jako trám..tak jsme aspon doma a budeme mít odpočinkový den s pohádkama a hrama :-)

a dnešní kontrola vše v pořádku,mimís roste jak má..v úterý jdu na screening..

holky gratulace k prohlídkám, snad už jsme všechny za vodou a budeme brblat nad zvečujícíma se bříškama~;((

Brnu držím palce, dee dee myslím že to nebude pátá nemoc mi ji měli a malý byl osypaný 6 dní,a osypával se postupně od tváří k nohám..
18.4.2012 7:28:28
~t~~t~~t~~t~
tak já doufám, že to v Brně rozhodneme a bude klid, nemám ráda nerváky, obzvláš´t v tomto stavu ~y~

to s tou hadičkou zní téměř strašidelně, ale hlavně, že se taťka spletl a byla to "jen" viroza... tu hadičku bude mít na vždycky? a vy ji vidíte nebo je schovaná v mozku?
Dee Dee+2 kluci 91465
18.4.2012 4:26:12
Ahoj~3~

...no právě, že mě to finále dost zaplnilo diář, protože kromě toho musím stíhat ostatní celosezónní práci. A do toho osobní život...Mmch, v Pardubicích nic moc-táta doma hlídal syna a volal mi, že syn má zase malfunkci shuntu (stav, kdy mu přestává fungovat hadička v mozku) a že jeli do Motola.Poprvé beze mě...takže hokej byl úžasnej, hráči taky,ale já to protrpěla a furt jsem sledovala mobil...

Naštěstí to manžel špatně odhadl-byl to nástup virózy-malý jen "zazvracel" a byl trochu malátný. Při malfunkci by se měl ještě motat, mít šílený bolesti hlavy a anizokorický zorničky očí....Jenže pokaždý jsem si tu malfunkci odnesla já,takže on pořádně nevěděl....Naštěstí je pak poslali domů.

No a po tý virózce se osypal,ale budu věřit, že to pátá nebyla.

Zítra jedu do Brna, už se těším. Budu držet palce Brnu, ať ej to větší drama a rozhodne 7.zápas v PAR
17.4.2012 20:54:09
ahoj Dee Dee,
já už si říkala, kde jseš? ~3~
jak se ti líbilo v Pardubicích? ~t~ to s tou 5. nebocí jsem vůbec netušila, že to může být rizikové, ale určitě budete v pořádku, neboj

Slunce,
tak bezva, gratuluju, je fajn, že už i malému je dobře, viď? no hlavně to zdravíčko všem ~3~
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1179  [Dalších 629 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.