| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1179  [Dalších 619 >>]
Dee Dee+2 kluci 91465
17.4.2012 20:06:20
Veruš,na Okresní přebor se chystáme s manželem a moc se těšíme...prý je to trochu smutnější,než seriál,ale ty "postavičky"...to bude zase masíčko.

Jinak já mám za sebou trochu šoky, UZV v 16tt super, mě je skvěle,ale syn měl malou virózku, pak se najednou osypal včetně obličeje a řešila jsem, jestli to není 5.nemoc. Ale měl to krátce, tak to dr nezjistila.A krev mu odebrat nechce. 5tá nemoc je dost riziková pro nenarozený plod-působí deformace a vážný komplikace,ale budu si přát,aby to tak nebylo,aby to byla jen nějaká krátkodobá alergie (měl to pár hodin)

Jinak pohlaví nevíme, mimino mělo pupeční šňůru mezi nohama...
Slunce+3 104482
17.4.2012 18:30:09
Hlásím se z prohlídky,všechno ok,kontrolu až za měsíc a zrovna mě vezme krev na triple testy .Klukovi je taky líp,antb.zabraly tak jsem ráda,dokt říkala at se nebojim,že ikdybych tu angínu dostala,můžu stejný penicilin jak syn a miminku to neublíží,tak abych se nebála ~3~
Verus+Kuba+Maty 83071
17.4.2012 13:52:41
Veru gratuluju k prohlídce :-) tak chlapeček se nám tam jeví~t~ jak říkáš ještě to zdaleka není jisté~R^ hlavně že se má k světu.

podám večer hlášku jaké to bude...signál je prý slabý co jsem slyšela ~k~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
17.4.2012 8:51:53
jj, na okresní přebor se teky chystáme, signál mě ani neláká ~d~ ten přebor je prý dobrý, ale ne tak vtipný a s takovým spádem jako seriál, uvidíme, co napíše Veruš ~;)
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
17.4.2012 8:50:43
ahoj holky,

tak já teď přišla z kontroly, mimís je o 5 dní větší než by měl být (jsem 15tt, dle UTZ 16tt), je to pěkný akrobat, dr. mi ukázal nejen srdíčko, ale i žaludek, bránici, močák a další orgány, ani si je nepamatuju ~t~ mimís protahoval nožky, spočítali jsme prsty na ruce, kroutil se jak žížala. pak jsem se zkusila zeptat na pohlaví a v tu chvíli mimís roztáhla nožky a vykulil se ~y~ i já sama jsme viděla, že to vypadá na kluka, ale prý to není ještě jisté, mohl to být i velký klitoris ~;)

takže já jsme max spokojená, na KO zas za týden, i když hematom už prakticky ani nebyl vidět ~g~

tak krásný den a pohodové kontroly i vám, u nás vylezlo sluníčko a dělá se teplo,

pa ~3~
Slunce+3 104482
17.4.2012 8:20:19
Dobré ránko,
Verus potom podej info ,jaký ten Okresní přebor je a viděli jste někdo Signál?Tobych taky chtěla vidět.
Snídám a poletim do spršky a kontr.~3~
Verus+Kuba+Maty 83071
17.4.2012 7:25:27
Ty jo chudáček malý~7~tak at penicilin rychle zabere.
Mimís bude určitě o.k..a udělá ti radost ~k~
mi jdeme večer na kulturu, jdeme do kina na okresní přebor tak aspon tam se zasměju~y~
Slunce+3 104482
16.4.2012 9:15:27
Tak z laringitidy to přešlo na streptokokovou angínu,má penicilin no snad to nechytnu ,~7~
Zítra jdu na kontrolu,tak snad se má miminko dobře.

Holky držte se ,ted je všude kde jakých nemocí at odoláváte ~3~
Verus+Kuba+Maty 83071
16.4.2012 8:02:42
tak na tak hnusné pondělí ještě blbé zprávy~7~

Petluše střevní chřipku jsem pordělala v těhu s prckem..v 13 týdnu, akorát bacha aby se ti neudělalo špatně..já spadla doma v noci a bylo z toho roseklá hlava a 11 stehů..tak bacha..radši se nezvedat ani ze záchoud když ti bude zle.

Laringitida to je chutkova..držím palečky..mi jsme ju měli v 7 měsících. Doufám holky že to zvládnete at je brzo líp ~6~~6~~6~~6~
Slunce+3 104482
15.4.2012 21:13:04
Ahojte holky,
u nás nic moc,kluk dostal ráno laringitidu a odpo vysoké horečky a rudý krk,který bolí,je možné aby to přešlo v angínu?Rán jdeme k dokt.

Jinak si myslim,že pokud Petluše nemáš tu střevní virozu velkou,tak by to vadit nemělo,jen aby jsi se neodvodnila ~6~

Jdu spát,v noci jsem nespala a seděla s klukem u okna,snad noc bude lepší ~h~ ~3~
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1179  [Dalších 619 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.