| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 1179  [Dalších 589 >>]
Slunce+3 104482
12.4.2012 9:37:11
Verus moc neobreč tu školku,vím o čem mluvím,já obečela i nástup do školy,je to prostě další etapa v životě dětí ~x~
Slunce+3 104482
12.4.2012 9:35:50
Ahojky,
Veru malá naprosto v pořádku i ty uzlinky měla na hystol.a dobré a syn dneska po CT a EEg a vše v pořádku jsem moooc štastná,trpí chudáček na migrény.

Zítra jdu na ultrazvuk ke kombi testu,krev už mě brali,tak doufám,že to bude v pořádku ~;)

Veru gratuluju k prohlídce ,že je všechno v pořádku ,já se moc těším taky na pohyby,i děti už poslouchají uchem bříško jestli je něco slyšet,sou to zalatíčka.
Kukám na Prostřeno a pujdu vařit kuře na paprice ~3~

Jo a to jsem fakt milovala,že mě dává přednášku kluk co nemá ani holku a už vůbec ne děti,prostě neumí vyjít s penězma co má a nechápe jak druzí vyjdou a ještě ušetří,at jde do háje,mě moc zklamal~o~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
12.4.2012 8:53:12
ahojda,
tak u nás už to konečně taky ví celá rodina, mamka mě opravdu překvapila a má z mimča velkou radost, musím hlásit výsledky z každé kontroly ~;) chodím každý týden... a největší radost měla Anička, akorát si nechce připustit možnost, že by se mohla narodit ségra, trvá na bráchovi ~t~ jinak mimčo má od hlavy po zadeček 7cm, i s nožkama prý 10 cm (no prostě chlapák ~t~ ) hematom téměř celý pryč, končím 14tt a jsem moc spokojená ~b~ 2.5. jdu n triple testa, tak to je ještě takový strašák a když byl dobrý ten prvotrimestrální screening, tak si žádné pochyby nepřipouštím ~j~ na mimčo se těším od začátku, ale te´d se těším nějak ještě víc, máte to taky? už se nemůžu dočkat pohybů, s Andulkou jsem je měla poprvé asi v 18tt, tak si říkám, že to je za pár ~b~
venlku je hnusně, ale mě to nějak neva, na světě je přece moc krásně ~x~

Veruš, hodně štěstí u zápisu, já první den ve školce taky pěkně obrečela, SLunce, co dcerka po tom zákroku v nemocnici, už je naprosto v pořádku? mně jde dneska na operaci s kolenem neteř... ~7~

hezký den a ať máme zase venku brzy krásně ~3~
Verus+Kuba+Maty 83071
12.4.2012 8:01:43
tak holky co na to říct prostě ser.. na ně ~t~ A nejlepší kritika je právě od těch co žádné děti nemají, Ti ví o čem mluví ~q~

jinak u nás dobré,jsem sice pořád v práce ale dneska mám změnu,jdu s malým na zápis do školky nemůže se dočkat..jen mamka z toho bude naměkko ~f~
Slunce+3 104482
11.4.2012 21:29:01
Má tam být my i děti....~:-D
Slunce+3 104482
11.4.2012 21:26:09
Petluše bud v klidu,u nás vzali třetí všichni v poho,občas jsem slyšela je to vaše věc a jeden kamarád(svobodný,bezdětný) mě dal dokonce přednášku,jak můžu mít v dnešní době tři děti ~o~ .Takže určitě něco takového uslyšíš,ale mě můžou všichni vlézt na záda,my icěti se na miminko moooc těšíme ~b~

Jinak konečně je mě líp,ale pořád radši ležim ~;)
petluše 39676
11.4.2012 19:48:25
Ahoj holky, tak se nám zatáhlo a začíná pršet, ale aspoň to zaleje zahradu.
Jinak u nás to zatím ví jen tchyně a tchán (vidáme se takřka denně) a bylo přijetí vlažné. Tchyně usoudila že už mě nebaví chodit do práce a tak budu doma. No tchán měl radost, to jo. Pro mojí stranu to bude zas strašné, v dnešní době má tři děti jen vyvrhel a asociál. Nejlépe je jedno a pořád básnit o tom jak špatně se živí.
Jinak mě je 32 a i tak jsem pro některé "stará".
Verus+Kuba+Maty 83071
10.4.2012 15:02:09
JJ, Evi pěkné fotečky..šikovné dětičky :-)

Tak je to jasné názory se různí, a ty generace jsou znát. Je to každého věc a nikdo nemá právo soudit kdy mít dítě (pokud to teda není v 50) a hlavně kolik jich mít..to přece záleží na každém :-) Být na tom lepší finančně tak jich mám i pět :-)

Jednou i z nás budou prababičky a budeme mít jistě pokrokové názory~:-D tím se výždycky uklidňuju ~;)

Slunce to je smůla..olynth myslím neublíží..a na bolení v krku mě vždyky pomáhá sirup z cibule..super.
Lassie66
  • 
9.4.2012 22:32:36
Já vim, mně 36 u třetího dítěte taková krizovka nepřipadá, ale babi rodila naposledy před 50 lety, kdy byla prvorodička ve 27 stará, tak jí to nějak vyděsilo.
Evča76 75359
9.4.2012 22:29:48
díky Slunce.. :)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 1179  [Dalších 589 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.