Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Evča76 | 75359 |
|
|
5.4.2012 16:51:21
záda nahřát??? někaý ten polštářek??? já mám nějaký rašelinový.. taky na to trpím.. teď zatím dobrý..
tak snad se to brzo zlepší.. |
| Evča76 | 75359 |
|
|
5.4.2012 16:50:30
My taky jezdíme po babičkách.. ale u nás se tolik všeobecně nepeče.. co já vím..
|
| Evča76 | 75359 |
|
|
5.4.2012 16:49:55
ahoj..
U nás se tak nepeče.. jen tak toho beránka,ale já ho nedělám.. dělám ořechovou roládu a to jen proto,že se přijedou za mnou podívat kolegině z práce..a pak nádivku.. už mám taky hotovou.. Jinak na té genetice po amnio udělají nějakou rychlou metodou asi 4ty nejběžnější poruchy.. a pohlaví a pak to právě nakultivujou a to bude trvat 2týdny.. pak budou výsledky kompletní. v ten pátek, to jsou jen ty předběžné výsledky.. ale můžeš se na ně spolehnout.. snad :) Na plodovce už jsem byla s malým.. kvůli výsledkům z krve.. tak se ani nebojím.. Na gyndě mi nabrali jen krev.. poslechli srdíčko.. tedy přes utz, protože ještě není tak slyšet.. Měla jsem tu docela uklizeno.. ale s dětma celý den doma.. (v dešti) a zas bordel jak v tanku..bungr, termix na podlaze, modelína všude.. Máte to tak taky?? se z toho picnu.. uklízečka na plný úvazek :) |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
5.4.2012 14:25:12
Petluše, ty teda jedeš...
Já na Velikonoce nepeču vůbec,ani nezdobím,protože můj manžel nastavil před 12 lety, že o Velikonoce se jezdí na skialpy do Tater. Jezdíme i s dětma. Letos poprvý teda z organizačních důvodů nakonec jedem někam do Čech,ale stejně nebudem doma,ale na výletě. |
| sarmyn | 23935 |
|
|
5.4.2012 13:33:47
Verus gratuluju k prohlídce
, předběhneš mě o 4 dny, nejspíš..![]() Mě pořád tak bolí záda a mám den D, tedy debi.l, chjo. ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.4.2012 22:29:21
Jůů Petliše tak vidim,že taky pečeš v plné polní
,já mám ten medovník a zítra udělám dvě dávky lineckého a v soboru udělám beránka a zajíce,já ti moc neporadim,budu ho péc poprvé,ale formu mum od mamky kameninovou tak snad se to povede,určitě písnu .Nevim čím to mohlo být,pak jedině receptem?Já budu dělat z netu šlehačkový,prostě nadýchaný a jen ocukruju a ozdobím mašlí ![]() Verus gratulace k prohlídce a fotečku vlož já moc ráda kuknu,pak taky dám jak budu mít ![]() Dobrou noc ![]() |
| petluše | 39676 |
|
|
4.4.2012 20:20:57
Ahoj holky, gratuluji k úspěšným prohlídkám!
Já jsem měla syna ve 23, dceru 27 a je mi 32 a bude i v době porodu. Jinak jsem trochu nakrklá, zkoušela jsem v nové keramické formě beránka, a půlka se mi špatně vyklopila, nevím proč, pořádně jsem ho vymazala, pořádně jsem ho vysypala, pekla pomalu,tak proč je "oholenej". Nemáte zkušenost? Jinak perníčky a linecký jsme pekli včera, takže už mám útrum. V pátek nebo sobotu zkusím toho berana ještě jednou a kdyžtak se vrátím ke své osvědčené silikonové formě. Myslíte že hraje roli, že to bylo první pečení ve formě? Takové "zajetí"? |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
4.4.2012 16:31:40
Zdravím.
Mám teda stejně starýho kluka jako Verus a ted ve stejnou dobu čekám i druhý.... Už mi skončila ta hokejová série,už bylo na čase, byla jsem krapet vyřízená.Bevím,jestli budu objíždět finále... Jinak se ale cítím dobře.A termín mám vlastně 28.září,ale u syna jsem taky moc "přenášela", i když spíš šlo o nepřesně stanovený termín....podle mě teď to bude říjňátko. |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
4.4.2012 14:21:06
Ahoj maminky..tak hlásím že u nás taky vše v pořádku
cucali jsme palec, kotrmelce atd.. prostě paráda.Večer vložím fotečku a termín máme 1.10 ![]() Fišku myslím že taky týden je čekačkan na krev..všechno bude v pořádku. A s tou plodovkou je to pouze na Tobě, vždy můžeš odmíntnout jakékoliv vyšetření..ale to většinou žádná maminka nechce ![]() Malý kukl na fotku a říkal že bráška bude mít modré oči jako on, takže už to vlastně máme vyřešené ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.4.2012 12:47:23
Fíšku určitě bude
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.