Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
27.3.2012 14:54:41
pořád nakukuju a ta Veru nepíše a nepíše
![]() |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
27.3.2012 14:13:31
Čau Veru,jsem ráda, žes to takhle vzala a taky jsi přesně pojmenovala příčinu mé averze
![]() ![]() ![]() Jinak já opravdu nejsem liberečanda,v každém týmu mám své oblíbence, já se totiž objížděním stadionů živím, takže nemám jeden tým oblíbený, jsem v tomhle promiskuitní ![]() Ale jelikož mi jeden od vás občas ztěžuje práci, tak v téhle sérii fandím LIB (a taky kvůli Méďovi, nejsem fanda Ferrari,ale je to děsnej sympaťák i mimo led )Ale aby ti to nebylo líto, ve středu jsem dostala přidělný zrovna Pardubky. Jo a u vás je moje srdeční záležitost zase trenér Hynek, taky je to borec.... ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
27.3.2012 9:09:01
Veru a Dee dee tak hokejové fanynky to tu ještě nebylo
![]() já taky zarytá nejsem ale hokej mám ráda ![]() Veru, všechno bude fajn držím palečky. Sarmyn tak paráda, je fakt že ted si užiješ v těhu více strachu protože se vše tak detailně porovnává s "tabulkami" stačí se trochu lišit a je to..ale stojí to za to..vždyt co je víc než mít zdravého mimísa ![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
27.3.2012 8:23:12
Tak mám první za sebou, vzhledem k věku dobrý, dokonce nadprůměrný, ale rozhodně jsem si to nemyslela, když jsem šla od dr. Ne že by neřekla nic, ale rozhodně jsem nebyla v klidu. Ještě, že je net. Našli jsme tam tabulku s hodnotami podle věku, a teprve pak jsem se tak nějak mohla začít usmívat. Stejně ale jdu na odběr plodovky, za 3 týdny. Takže ještě asi tak měsíc a kousek se budu tak trochu bát..
Dřív to holt mělo taky něco do sebe, byl jen ultrazvuk, dr nic neřekli a pak bylo na konci překvápko. Zato včera jsem viděla všechno, nos, páteř, mozek, močový měchýř, mozek,prstíky no prostě všechno, je to neuvěřitelný....Máme 6,5 cm ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
27.3.2012 7:50:13
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dee Dee, tak to se ti povedlo ![]() jo jsem z Pardubic, zarytá fanynka, ta narážka na vedení - žeby Zbyňda Kusý??? toho tady nemusí nikdo ![]() tak to je hezký, že jsi byla i u nás na stadionu, musím uznat, že LIB hrál fakt dobře, obzvlášť v sobotu, ale neděli jsem vám už nedali a věřím, že kluci hodně makali, aby vás vzklepli i u vás doma ![]() no, jak já říkám, je to jen sport, tak hlavně ať se nikomu nic nestane a vyhraje ten lepší (Pardubice???? jen provokuju....)já jdu dnes na KO, tak doufám, že mě humor nepřejde, písnu až se vrátím tak hezký den všem ![]() |
|
26.3.2012 19:33:44
Veru, tak teď jsem si přečetla, že jsi naopak z Pardubek, tak to sorráč
![]() ![]() ![]() Ale jestli ti to nevadí, o hokeji si s tebou ráda pokecám. Byla jsem i na obou pardubických zápasech. Jinak nejsem z Liberce, jsem od Prahy, ale pár hokejek z LIB znám osobně a tak jsou to moji favoriti. Pardubice naopak nemám ráda,ale za to nemůžou hokejisti,ale jistí členové z vedení.... |
|
26.3.2012 19:29:19
Vero, udělala jsi mi radost. Jsem hokejovej fanda a sérii Pardubice-Liberec sleduju hodně zblízka.
![]() ve středu i ve čtvrtek budu na stadionu a držím vám palce,máte tam spoustu sympaťáků (narozdíl od Pardubek).Titul vám sice nepřeju, protože Méďa řekl, že když vyhraje titul,tak skončí a to já nechci,ale finále vám přeju ![]() A neplaš,určitě jsi ok.... |
|
26.3.2012 19:27:14
Danko,to je smůla. Soustřeď se teď na sebe, bude hezký jaro a až ten smutek ze sebe dostaneš, tak se přihlaš na jinou pozdější diskuzi.Věřím,že to vyjde
![]() |
| sarmyn | 23935 |
|
|
26.3.2012 9:19:28
Danko, to je mi líto, ale bude líp. Kup si nějaké bolestné a přestaň to tak nějak řešit, ono se to povede.
Moc ti držím pěsti ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
25.3.2012 20:58:01
Holky,dekuju vam vsem
A preju , abych bla uz posledni..uzivejte si krasne jaro , leto.. a pak ..uz ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.