Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
14.3.2012 21:06:19
Ahojky holky,
ted jsem dojela,malá (7let) plakala a já po cestě z nemocnice s ní ,jsem si i vyčítala,že jsem tam měla zůstat,ale jak jsme dojeli dom,tak jsme spolu volali,byla v pohodě,řekla jsem jí do telefonu pohádku a snad už spinká,dneska jsem šla dom po osmé,ráno na sedm tam už s ní budu do večera a zítra počkám než usne.Ach jo to je trápení,už at tu kýlu má za sebou ![]() Jinak jsem moc ráda,že se to tu trochu rozjelo ,nevim která se už ptala,ale mě ten screening v 12tt doktorka nabídla už při první kontrole.S neschopenkou jsem problém neměla,mě ji doktorka sama dala,protože v práci pořád stojím a tahám bedny,promintě,že už nevim kdo co psal,jsem ještě zmatená s té malé ![]() ![]() |
| Verus+Kuba+Maty | 83071 |
|
|
14.3.2012 14:09:20
jo tak se na služebce tak nehon, ono se to nezdá ale do toho 3 měsíce je to pro tělo největší makačka i když není vůbec nic vidět
![]() Fišku vzhledem k tvému věku tě určitě pošlou..nevím, myslím že ti dokonce budou nabízet i odběr plodovky,ale tam jít nemusíš. Kamarádka stejně stará mi ted porodila tak to vím od ní.ale myslím že to ted doporučí každé mamimce..protože podle tabulek jsme prostě po 30 už staré matky já bych měla mít termín taky kolem 27-29 ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
14.3.2012 12:51:58
Tak to jste všichni o pár dnů dopředu. Já mám termín porodu 28.10., hlavně ať jsme zdravý!!! Holky půjdete na skrining ve 13 týdnu? Můžu si to vyžádat já, nebo musí dát doporučení G? Pa jdu se projít a koupit něco dobrého. Papa
![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
14.3.2012 12:25:51
Ahojda,
zdravím všechny nové příchozí ![]() já jsem tento týden na služebce, tak fááááákt nestíhám, večer padnu v hotelu na postel a nevím, čí jsem ![]() včera mi nebylo moc dobře, tak jsem si jen tak preventivně hopsla do nemocnice na kontrolu (momentálně jsem v Olomouci ) dr. byl úúúúžasný, mimi bylo srdíčko jak o závod, dokonce mi i zamávalo tak dr. jen zkonstatoval, že bych měla zpomalit no tahle akce a už asi řeknu šéfovi, že končím...dnes jsem 9+2, tak snad už bude vše jen OK papa a hezký den |
| Fíšek | 117051 |
|
|
14.3.2012 9:49:27
Jinak taky držím pěsti at to malou nebolí! Má dcera když byla malá, trpěla dost často na bolest břicha, měla hodněkrát křeče, než jí zjistili alergii na bílkovinu v mléce a ještě zánět žaludku, takže měla dietu. V pubertě se jí to bych řekla zklidnilo, tak to musím zatukat!!!
Jinak já jsem se narodila ve Vlašimi (Benešov u Prahy), když mi bylo 9 let, přestěhovali jsme se do Č.Budějovic a pak jsem v 18 letech odešla za svým bývalým manželem do Č.Krumlova, kde ted žiji se svojí dcerou téměř 20 let, ale budeme se do léta stěhovat k přítelovi do ČB, už se těším, jen mladá nám to bojkotuje, ale nedivím se jí, vyrostla tady...no snad to zvládneme!!! Takže to je tak trochu málo z mého života. papa jdu si dát svačinku. ![]() |
| Fíšek | 117051 |
|
|
14.3.2012 9:37:30
Holky díky za přivítání. S tou nesch. jsem taky měla trable, gyn. mi jí nechtěl napsat, ale pak se umoudřil.
|
|
|
14.3.2012 9:21:20
Ahoj Fišku..tak neschopenku závidím,já zrovna v únoru se vrátila do práce,no a pak byly dvě čárka :-D ale máme rodinný obchůdek s obuví tak je to v poho.jdu se věnovat synkovi,už na mě volá..nakouknu pozdeji
|
|
|
14.3.2012 9:18:56
Jo at to malá zvládne, chudinka..
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
14.3.2012 9:15:30
Jéé Veru tak to nejen asi i termínem budem k sobě,ale já jsem od Uherského Hradšiště a do Zlína pojedu do Predika
![]() Fakt mizim,jedu s malou do té nemocnice,držte nám palečky at to zvládne.Jinak jo joo,já měla děti brzo ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
14.3.2012 9:13:19
dlouho tu nebyla Danka,vítě někdo neco o ní?Snad je všechno v pořádku
![]() Pro dnešek musim mizet,přijdu zase večer ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.