| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1179  [Dalších 299 >>]
zatim Danka 125894
11.3.2012 9:20:15
Dobre ranko,

Vero,proc rodina nebude rada?

Ty jo,pracovni program mas nabity~6~

Mejte se krasne,preji prijemny vikend!
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
11.3.2012 7:53:56
ahoj při neděli,
tak u nás to zatím fakt neví nikdo, dceři to řekneme až začátkem dubna, ona to vyprdelí každému ~t~ 5.4. jdu na ten prvotrimestrální screening, tak když bude vše OK, řekneme jí to a zpráva půjde do světa ~;)
já to ještě neřekla ani mamce, chtěla jsem teď na té oslavě, jenže ji na poslední chvíli přehodily na pátek a to měl manžel lístek na hokej, takže tam byl jen chvíli a já nechtěla, abych na to byla sama a všichni se do mne pustili jako supi ~:( u nás z toho asi rodina moc radost mít nebude, třeba mne příjemně překvapí, ale nechci si nic vykreslovat, třeba mne pak příjemně překvapí ~;((
tak hezkou neděli, já odpol odjíždím na služebku... Po ostrava, úterý brno, středa olomouc, čtvrtek hradec králové, pá plzeň, so praha ~8~ doufám, že to přežiju, domů se dostanu opravdu až v so v noci ~7~

tak klidnou neděli ~x~
Slunce+3 104482
10.3.2012 9:52:33
Dobré ránko,

Dany bud ráda,že je nadšený a má radost ~t~
Jinak děti mlčí,ale kamarádka co to věděla,tak to vytroubila na posezení maminek a už mě včera na fb chodily gratulace k mimi,tak to si nevybereš~t~

Holky mizim,kuknu až večer,jdu dozdobit dort,nadělat nějaké dobroty ,odpo slavíme manželovy narozky,sejde se tu celá rodina~3~
zatim Danka 125894
10.3.2012 8:42:36
Slunce tak to mas nejake zazracne deti~;)
Ja vcera zkusila jenom rict: hele,dedovi to nerikej (rekla bych to stejne,to byla jen zkouska na synovo mlcenlivost) a on hned: mami,ale ja to chci rict.. no jo tak jo kdyz to nemam rikat... hele ale co kdyz reknu,ze se tesim a deda bude chtit vedet na co?
No,takze tak...:-)

nakonec to na nej kricel uz od auta na parkovisti~t~~t~
Slunce+3 104482
9.3.2012 20:35:25
~t~~t~~t~~t~ paní učitelka úžasná ~t~
u nás to děti ví a žasnu,že to ještě nevytroubyly~:-D
zatim Danka 125894
9.3.2012 20:29:47
Tak jsme vcera novinku oznamili synkovi.Ten je nadseny a vsude to vypravi.Dostala me ale reakce pani ucitelky,kt mu rekla,ze nektere maminky jsou z toho tehotenstvi bala bala ( no asi jako kdyz reknete prasteny) tak ze musi byt na me hodnej.
Dneska jsem se prerekla,ze je ctvrt na sedm a ne na osm a hned mi bylo receno,No to pani ucitelka rikala,ze budes ted bala bala

Asi ji pujdu pekne podekovat~o~
zatim Danka 125894
9.3.2012 16:10:52
Veru,ano ,rekl,ale genetici rikaj,ze stejne,radsi..
Navic jsem dalsi jina brala asi par dni pred otehotnenim a pak asi nekdy v dobe oplodneni dostala 3krat injekci na zada,ptz me chytil houser..aby toho nebylo malo
tenhle rok je fakt vypecenej!
Slunce+3 104482
9.3.2012 14:06:55
Tak holky jedu na nákup,budu péct dort a nějaký řez,manžel slaví zítra narozky,tak snad se mě to povede a nebude mě u toho moc zle~t~

~3~
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
9.3.2012 11:03:08
ahojda,

Danko, ale dr. ti řekl, že ty atb plodu neublíží, ne? bude tp dobrý, uvidíš... já si taky zakazuju přemýšlet nad blbostmi ~y~
zatim Danka 125894
9.3.2012 9:43:58
presne tak ...

u prvniho jsme meli net,ale platilo se za kazdou minutu,tak nebyla takova prilezitost.. na vetsinu vetsi jsem se ptala kamosky-gyndarky..jenze ta uz vedela,ze mi nema rikat vsechno,jinak resim~t~

pod ocima uz mam kruhy jak vozy,od toho nevyspani

ale aspon ze je dneska hezky pocasi,pudju se projit a zapomenu na blbosti
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 1179  [Dalších 299 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.