Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zatim Danka | 125894 |
|
|
8.3.2012 20:18:00
jo Slunce, sla bych, i dr rekl,ze kdyz mam tu moznost,at jdu,ze dvojita kontrola je jedine dobra
tak budu zitra volat do Plzne na genetiku.. a ze on na ty vysledky pak taky mrkne..ze on pak dela 3D UZV Nevim co s nim dneska bylo,byl nejak zmateny..on mi jinak fotku dava automaticky ..ale dneska zapomel a kdyz vyndal sondu,tak si vzpomel ze se chtel jeste na neco kouknout a znovu to kontorloval..tak jen doufam,ze je vse v poradku,kdyz pak nic nerekl.. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
8.3.2012 20:08:10
Danýý tak to je bezva,že všechno dobře dopadlo,teda to už budeš pomalu končit třetí měsíc,aj já chcííí
![]() Taky nevim jestli mi dá mudra foto,no uvidim ,ale zeptám se ![]() Na ty testy do čr pujdeš? |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
8.3.2012 19:53:01
ahojky,
tak se hlasim po kontrole,vse v poho,prcek pekne vyrostl,minule to vypadalo,ze dle uzv by mel ted byt 8+1 ale ted naprosto odpovidal velikosti dle MS, cili mam ofiko uznano ze jsem 9+6 Informovala jsem se na screening v prvnim trimestru a pry se to tady takhle nedela,ale pokud mam moznost si na to do CR dojet,tak to mam udelat..ptz tady bych to musela mit taky jedine jako nadstandart,ale az nejak pozdeji..a to si platit a vyslo by to jeste draz.. Bohuzel uzv foto jsem nedostala,ptz mi to dr zapomel vytisknout:-( |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
8.3.2012 16:40:30
Danýý ty si zlatko
aspon jsi mě povzbudila,pak písni jak u mudr ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
8.3.2012 15:42:59
Slunce,ja taky kynul,pripadam si jako koule
u prvniho jsem na zacatku zhubla,prestoze mi zle vubec nebylo a kdyz jsem se ted koukala do zaznamu,jeste v 19tt jsem mela -2kg a psala,ze uz se mi ztraci pas.. ten se mi ted ztratil asi tak den po oplodneni a ted uz nenatahnu zadne kalhoty,otekly mmi stehna, vypadam jak nafoukla marka..prestoze na vahu mam +1kg,ale to jak vypadam je otresny a jsem takova cela nafoukla,nemotorna,nepohybliva,taky si pripadam hrozne.. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
8.3.2012 15:23:09
Veru,tak to je super
a s tím ultrazvukem bych mu věřila ,moje mudra nic takového nemá,tak nás posílá jinde ![]() S tím jídlem nevim,dneska jsem snědla rohlík s máslem ráno,na oběd kuře s rýží a ted na svačinu jablko s takovýma těma chlebíčkama ,poptám se mudr,ale asi to bude tím,že jsem doma,nechodim do práce a nijak se nehýbu . |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
8.3.2012 14:32:28
a ohledně tloustnutí neporadím... já mám mnohem větší prsa, bříško taky lehce přifouklý, ale skoro 3kg dole... nevím, je to zvláštní
|
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
8.3.2012 14:31:13
ahoj holky,
tak já to nevydržela a k dr. vlítla už dnes dnes jsem dle utz 8+3, podle toho mi upravil termín na 15.10 a už s tím prý nebudeme hýbat srdíčko bylo jako o život, prcek má skoro 2 cm ![]() taky jsem se Slunce ptala na ten NT screening a je fakt, že mi šrotovalo, že něco takovýho mi gyndař dělal už před 5ti lety s Aničkou.... a vono jo můj gyndař je bývalý lékař z nemocnice se specializací na ultrazvukářství (nebo jak to napsat) říká se o něm, že má lepší utz než v nemocnici, a on ten screening utz dělá sám už léta, myslím tu nosní kůstku a šíjové prosvícení nebo co takže ten utz mi udělá plus klasický triple testy a podle něj to stačí. já mu věřím. nabídl mi, dojít si na tu krev, ale vypláznu 1000,- a podle něj za nic, protože ten utz je důležitější a ten on dělá zdarma takže mě to čeká 5.4. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
8.3.2012 14:17:04
Dany pak písni jak jsi dopadla
![]() Holky já jsem neštastná,skoro nejim jak mě je špatně a mám 4kg nahoře ,je sice fakt že prsa se mi zvětšili i břicho,ikdyž mimi je malinké,ale už i kamarádka si mě dobírala že měla 4kg nahoře v pátém měsíci a já končim druhý.Nemám ještě průkazku tak se nemůžu přihlásit na cvičení a plavání pro těhu,tak snad to té doby nebudu jak dyně ![]() Jak na tom jste vy?Trošku mě povzbudte ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
8.3.2012 13:19:49
jasan Petluse,zustan
ja jsem zevdava kak mi dr upravi dneska termin podle UZV...mela bych byt 8+1dle uzv,9+6dle MS, tak snad z toho nevyleze,ze jsem slon 40+x ha ha |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.