| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1179  [Dalších 259 >>]
petluše 39676
7.3.2012 12:43:55
Ahoj holky, hlásím, že žiju. Je mi o chlup lépe,tak snad už to bude dobré. Novinky žádné nemám, v pátek jdu na krev a 29.3 na UZV.
zatim Danka 125894
7.3.2012 12:38:05
Veru,uz jsem tu:-)

tak vidis, vsechno bude ok:-)
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
7.3.2012 11:26:08
tak už se mi dělá blbě, jsem spokojená ~t~~t~~t~
kde všechny (obě ~t~) jste?
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
7.3.2012 9:41:51
ahoj holky,
tak jsem asi magor, ale začínám plašit, protože mi včera nebylo celý den blbě, to jsem magor, co? prsa se mi tedy nafukují snad každý den (manžel kvituje s velkým nadšením ~t~) ale fakt se mi včera celý den nechtělo zvracet ~d~ no jestli to tak ynebude tím, že jsem se viděla s kámoškou a ta mi vyprávěla, jak před třemi roky prodělala zamlklé těhu ~7~ nejraději bych se sbalila a mazala k doktorovi, ale jsem 200km od domova a objednaná jsem na pátek, tak to už vydržím.... ale fakt plaším. chtěla jsem si dr. poprosit o foto z utz a v sobotu to slavnostně říct rodině - mamky přítel slaví narozky. tak snad bude vše OK....
co vy jinak, dobrý? já včera měla fáááákt náročný den, doplazila jsem se domů skoro v 6 a v 8 jsem zalehla, jsem pořád tak strašně unavená..

papa
Slunce+3 104482
6.3.2012 17:28:44
Dany,v dubnu mě bude 29~;) a čekám třetí ~z~.
Dokt to nabízí všem ne podle věku,má prostě podle mého s něma smlouvu něco z toho asi má ~d~
Jinak máš pravdu s těma termínama,ono krev se bere jindy než ultrazvuk,krev mě vezme tady mudr v ordinaci a pak třeba za 14dní pujdu na ultrazvuk,takže to budeš mít podobně a nemyslim si,že by v německu byli pozadu~;).
zatim Danka 125894
6.3.2012 12:38:33
jo Slunce a kolik ze ti je? ze ti to hned nabidla..
zatim Danka 125894
6.3.2012 12:37:47
Slunce, ja u dr byla naposlededy kdyz jsem byla 4+1 a to nebyl videt jeste ani vacek,jen "dira" ve sliznici. Ted pujdu ve ct. a asi se na to zeptam (pokud bude vse ok). Nicmene jsem v Nemecku a tady se asi delaj jina vysetreni,co ja vim..Ale do Plzne bych si dojela taky,to by nebyl problem a zaplatila si to soukrome,pokud by mi Mudr rekl,ze se to tady tim UZV nedela. Ptz muj dr tady me dal hned na zacatku rozpis co je kdy mozne udelat a tam napr stoji od 9tt odber choriovych klku a pak za mesic Amnio.Tak mozna to delaj jeste takhle postaru? jenze pokud existuje neco stejne spolehliveho jako amnio a presto neinvazivniho,tak si radeji zajdu na to..
Slunce+3 104482
6.3.2012 11:31:02
Dany,tak z toho jsem blázen,já právě za těch 1400kč jdu i na krev a ultrazvuk a to co jsi mě poslala ty tak jsem našla v ceníku za tisícovku to Screeningové vyšetření I. Trimestru- genetické zhodnocení rizika anebo za tisícovku ten ultrazvuk.
Moc tom nerozumim u dokt.jsi určitě byla,nic ti nenabídla,mě to dala hned at si to pročtu a rozmyslim,potom ty druhé platí pojištovna,možná jak máš to vyšetření v prvním trimestru tak je to i s krví,to chce zjistit.

Jinak s tím sterilizátorem nevim,já kojila a snad budu i ted.
zatim Danka 125894
6.3.2012 9:24:32
Slunce , diky za odkaz,tak to jsem z toho ale jeste nejak vic blazen:-)
Ptz jsem nasla stranky genetiky v Plzni a tam maj bud 3D UZV nebo vysetreni v .trimestru,ale zase to neni placeny. Podivej:http://www.genetika-plzen.cz/index.php?goto=QjTvXrUK&sekce=QjTvXrUK&lng=cz

tak na kt.podle toho jejich prehledu myslis,ze jdes ty?

myslite,ze delaj ty NB a NT u kazdeho 3D UZV?

Holky a jeste jeden dotaz -kdo jste u starsich prikrmoval z lahvicky - jak je to se sterilisatorem? Je lepsi parni,nebo staci do mikrovlnky?a jak dlouho se vlastne lahve sterilisuji?
Slunce+3 104482
5.3.2012 22:24:16
Dany , http://www.prediko.cz/prenatalni-diagnostika/screening/kombinovany-test

na toto mě dokt,posílá,je to vyšetření krve i ultrazvuk 3D v prvním trimestru okolo 12tt.A nehradí to pojištovna,snad ti to pujde načíst ~;)
[<<Předchozích 910] Názory 911920 z 1179  [Dalších 259 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.