| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 1179  [Dalších 249 >>]
zatim Danka 125894
5.3.2012 21:43:44
holky NT je ten 3D utz? a dela se uz v 9tt?chapu to spravne?
Slunce+3 104482
5.3.2012 21:03:18
U nás to stojí 1400kč,manžel to chce spíš kvůli tomu pohlaví ~t~,ten hlavní důvod na vyloučení nemocí ho moc nebere ~:-D
Tento první je prej důležitější jak ty triple testy,na ten určitě běžte~;)

Dcera 7 a půl jde příští týden na operaci s tříselnou kýlou a taky se mě nechce dat za dvě noci 1500kč~8~,tak jsem se domluvila na oddělení,že s ní budu od rána do večera a jen tam sama přespí a na druhou stranu at si zvyká má zaplacený tábor s bráchou na který mooc chce~;)
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
5.3.2012 17:56:34
no já rodila před 5ti lety, tak to taky není žádná sláva ~;) já bych na ten NT šla, jsme ten typ, co nekouká na peníze a automaticky by bral lepší péči, ale manžel je lehce škudla ~y~ ve výsledku ale řekl, že to je na mě, takže jestli budu mít tu možnost, tak určitě půjdu. kolik u vás stojí? zaslechla jsem něco mezi 1 000 a 1 500,-
Slunce+3 104482
5.3.2012 17:34:01
Verči,
taky jdu na kontrolu za 14dní v 9tt ,ale už mě dala veškeré prospekty do toho Predyka at se rozhodnu a v tom 9tt jí řeknu.
Určitě si je zaplatim,protože prej vychází ještě líp jak triple testy a já opravdu rodila skoro před 8lety a 3D ultrazvuk jsem neviděla a ,že můžou říct už i pohlaví,tak na to se těší můj manžel ~t~Určitě pujdu,kamarádka zase odmítla triple testy prej nevychází přesně,ale toho se bojim pujdu i na ty.

Uvažuješ jestli jít?
5.3.2012 13:06:32
Slunce,

ty si budeš platit ten NT screening nebo půjdeš jen na klasické triple testy? Mně řekne dr vše až v pá, budu začínat 9. týden, tak si to chci dopředu předmyslet, co mu říct...
fillunka 128018
5.3.2012 8:46:42
ahoj holky,
podle posl.kontroly na gyndě vše ok :).Krevní obraz krásný,dostatek hemoglobinu a super tlak :).Tak jsem se vydala v sobotu lyžovat.
Paráda,bylo nádherně,tak jsem si to moc užila a nic mě nebolí :).Takže mimi bude asi lyžař od 2 let :).
Dnes si skočím k zubařce a 15.3. na NT- z toho mám trochu strach, nebo ani ne z toho,ale spíš potom z Amnia.
Od úterka začnu chodit 2x týdně plavat a jak se oteplí vytáhnu kolo.
Doktor mi potvrdil,že kolo je fakt lepší jak dlouhé procházky,že v pozdějším stádiu těhotenství z z dlouhého chození tvrdne břicho.
Tak hlavně nespadnout a udejchat to,ikdyž jsem zvědavá ja v létě budu přes tu štangli nasedat.Ale musím začít něco dělat.
Při 1. těhu jsem měla viditelný břicho až v 5.měsíci,ale teď si připadám jak v 5.Hlavně odpoledne a večer.
Blbě mi není,ale vůbec.
Papa,zase se ozvu,jak budu vědět něco dalšího :).
Slunce+3 104482
5.3.2012 8:39:38
Dobré ránko,

Veru my taky jezdíme na Krk,už tři roky,ale je fakt že je potřeba to dopředu nahlásit,ikdyž pán nás už zná,neva nechám to zatim tak,neobj.~;)

Jinak už jsem si nechala koupit těhu lízátka na nevolnost,tak snad trochu zaberou ~4~

Taky máme venku krásně sluníčko,ale zima,myslim byli i -2st.
5.3.2012 7:06:36
Slunce,

já nevím, jezdíme do Chorvatska za kamarádem, je to cca 10 hod jízdy, ale hlavně nemusíme nic zajišťovat dopředu, prostě se rozhodneme, že jedeme a druhý den můžeme vyrazit. takže to zatím neřeším, uvidíme v červnu, jak se rozhodneme dle aktuální situace ~z~

hezký den, venku je kráááááásně, i když nejspíš pěkná zima ~e~
Slunce+3 104482
4.3.2012 22:16:15
Jéé když je řeč o dovolené,troufnete si jet do chorvatska??My jsme chtěli jet,ale bojim se,přece je to X hodin autem a navíc ty vycházky~o~,děti jedou na tábor a snad mě pak dokt aspon na pár dní někam povolí přes vycházky jet ~d~
4.3.2012 21:47:59
Slunce,

jooooo, já jsem taky ráda, že nejsem jediná komu je tak blbě ~t~~t~

když já kafe nikdy nepila, mně nechutná, a cola mi mám pocit už ani nepomáhá... budeme to muset vydržet ~;) ale co bysme pro mimi neudělali, že ~m~

pracovně musím ještě zvládnout alespoň do půlky dubna, pak už bych se na to nejraději ~4~ uvidíme, já mám celkem hrůzu z těch vycházek přes léto ~a~ už máme zaplacenou dovču na začátku srpna, uvažovali jsme i o Chorvatsku v červenci, to asi padne, ale i tak... nechci sedět s Aňou v létě zavřená doma kvůli blbým vycházkám...
[<<Předchozích 920] Názory 921930 z 1179  [Dalších 249 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.