Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.3.2012 21:22:19
Veru,tak na ty slabosti si dám slabé kafíčko,mám slabý tlak,ale už ani to mě nechutná,tak proto tu colu po douškách,na netu jsem vyčetla,že to pomáhá,no nevim.
Netušim co si zítra uvařim,na nic nemám chut.Stou prací tě lituju já jsem ráda ,že jsem doma,ale ty už jsi psala,že o tom uvažuješ![]() Je to hnusné,ale jsem ráda,že v tom nejsem sama a mám to komu napsat ,kdo má termínek jak já ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
4.3.2012 20:13:55
ahojda,
u ná sbylo náááádherně, celkem teplo a hlavně slunečno, konečně!!!! holky, já myslím, že není třeba být na lačno, ale možná se teda pletu, Dee, já myslím, že by tě na to upozornili a že bys na to nezapomněla ![]() jinak mně je teda taky pěkně zle, přesně jak píšete, mám hlad, musím pravidelně jíst, ale z jídla se mi chce blít, doslova ![]() dneska jsme už měla nutkání jet do nemocnice, bylo mi hrozně slabo, na omdlení, mžitky před očima... nevím, jak dám práci no je mi jasný, že by mi v nemnocnici nic nedali, ale aspoň mne mohli ujisit, že je mimi ok ![]() já jdu na KO až v pátek |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
4.3.2012 19:39:29
Mě práce tolik nevadí.Pracuju spíš mentálněne fyzicky a to mi spíš poskytuje odreagování.A nemusím vařit, tak je mi líp.
S tím nalačno,to jsi mě nepotěšila.To asi vrhnu. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.3.2012 19:19:50
Dee,Dee já musel byt na lačno,brala mě komplet krev,výsledky budou ve středu,ale na lačno určitě.
Ze začátku týdne jsem vyvařovala a ted nemůžu nic ani cítit,mám hlad,je mě nevolno a nevim co sníst,malinko upiju coly ,trošku to pomůže,ale jen na chvilku,no ještě,že jsem doma,byt v práci tak to nedám. |
|
4.3.2012 18:03:29
Slunce, novýho není nic.Cítím se stejně,je mi zle už 4 týdny a dost mě to štve.Nejsem schopná vařit, ale přitom mám často hlad a nevolnost v jednom.Peklo.
Zíztra zkusím jít na krev,objednaná jsem na čtvrtek,ale to bych se musela vracet z hor.Akorát si nepamatuju, jestli se ty testy dělají na lačno,nebo ne? Nevíte to? |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
4.3.2012 15:47:20
Ahojte holky,
jaký máte víkend? U nás je slunečno,ale nic moc teplo.Je mě nějak divno,žaludek na vodě,moje vyvařovací dny skončily,nemůžu se na jídlo ani podívat a mám křeče v břiše,jako bych měla průjem,no snad jsem nikde nic nechytla,nebo je to prostě těhu.Už jsem to tak párkrát měla a čekám,že to přejde. Co jinak u vás nového?? |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
2.3.2012 21:41:50
Dee,Dee toho zvracení je nějak moc
,kluk měl jít na angličtinu ,učitelka zvrací a teplota a u Simi ve škole každý den jeden zvracel ,se děsím kdy zavolají ze školy mě.Dneska je mě nějak šoufl,sem si koza dala ráno jen jogurt a pak v jednu oběd ,sem to tele přehnala ,od té doby mě není dobře,no jo jak malá,nevim že mám jest málo a často,jenže když se bráška s přítelkyní pozval na návštěvu a neví kdy odejít ![]() Nebudu si kazit víkend ,kukám na tv ![]() ![]() |
|
2.3.2012 21:00:25
Slunce, taky mám břicho,což nechápu, u syna jsem měla malý tak do 5.měsíce.Jsem vysoká,tak asi nebylo vidět,zato teď se nějak nedopnu...
Jinak do Tater jsme nejeli, Ládík chytil nějakýho bacila a zvracel,tak jsme to o pár dní odložili,pojedem po víkendu. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
2.3.2012 13:48:04
Kočárek nemám ,protože jsem ho kupovala před 10-ti lety a měla ho při obou dětech,ted už by to byl veterán
![]() ![]() ,ale něco najdu ![]() Danko ty vlastně nebydlíš v čr ,tak ty kočárky se malinko liší,ale na ten kočárek co jsi psala jsem kukla,je moc pěkný a hlavně ta sportovní verze je opravdu krásná .Tož něco mosím najít ![]() Holky já mám břiho jak ve 3-4měsíci to jsem teprv 6+2tt je to možné a to se nepřejídám.Jinak já jsem taky chodila cvičit a plavat,ale počkám do třetího měsíce a pak naskočim do plavání a cvičení pro těhotné a přihlásím se na předporodní kurzy.Budete některá taky chodit?Sice mám dva porody za sebou,ale ten poslední bude v mé době porodu skoro po 8letech abych to nezapoměla![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
2.3.2012 10:48:11
ahojda,
tak já mám gesslein po starší a jelikož jsem s ním byla max spokojená, už se těším až s ním zase vyjedu ![]() já vám teda závidím ten čas brouzdat po netu, to já nějak nedám, ráda bych, ale nemám na to čas ![]() čurání je myslím normál... bude hůř ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.