| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1179  [Dalších 229 >>]
zatim Danka 125894
2.3.2012 9:59:45
Slunce, ha ha a ja myslela ze vy ostatni mate vsichni kocary po starsich:-) Mmchd ja ho skladovala 7 let a v zari ho prodala..i maxi cosi a golfky do kt.sla nasadit.. njn~:-D

neboj,jsem na tom uplne stejne,taky porad koukam jak mimi vypada,jak se vyviji,co bych mohla koupit...:-) ale u me je to i dane tim,ze si dodelavam skolu a v kvetnu a cervnu mam zkousky,pak uz nebude cas,tak jsem rikala,ze to chci mit vyresene ted

X lander neznam,bohuzel..
TFK jsem si vyhledala jako sportovni multitalent, ma jako jediny tüv na jogging a inline..tak to by se mi libilo~:-D
Docela uz mi zacina hvizdat.. jsem zvykla sporotvat a ted dlouho nic.Tak jsem se prihlasila aspon na jogu, jenze mi nejdriv prisel potvrzujici mail a hodinu na to ommluva,ze maji naplneny termin a daji se me na listinu nahradniku. Se picnu~:( Tak jsem aspon vyhrabla starou videokazetu Aerobik nejen pro tehulky od Kynychovy a budu si skakat aspon doma~;)

To curani -pry je to normalka,ptz ledviny jsou stimulovane zvysenou hormo hladinou..~;)
Slunce+3 104482
2.3.2012 8:23:22
Dvakrát????~q~~q~~q~ já to zmáčkla jen jednou
Slunce+3 104482
2.3.2012 8:22:06
Dobré ránko,

Danko jsem ráda,že nejsem jediný blázínek co od 4týdne kuká po kočárkách ~t~ ,já taky nebrouzdám po ničem jiném než jenco kde je pro mimi a v kolikátém týdnu asi jsem a jak mimi vypadá a pak z toho zcvoknu ~8~~t~

S tím kočárekem nemám zkušenost,sama nevim jaký,ale moc se mě líbí X-LANDER ,s tímto zkušenost nemáte??

Myslim si musim koupit nějakou bavlněnou podprsenku bez švů na noc,protože já večer sundám šprndu a hrůza,mě tak ty prsa bolí ~:(.
A je možné že chodím v noci čůrat?Dyt je to brzo ne?

Jdu si vypit čajík a ještě se válet v postely,děti už jsou ve škole ~b~
Slunce+3 104482
2.3.2012 8:22:05
Dobré ránko,

Danko jsem ráda,že nejsem jediný blázínek co od 4týdne kuká po kočárkách ~t~ ,já taky nebrouzdám po ničem jiném než jenco kde je pro mimi a v kolikátém týdnu asi jsem a jak mimi vypadá a pak z toho zcvoknu ~8~~t~

S tím kočárekem nemám zkušenost,sama nevim jaký,ale moc se mě líbí X-LANDER ,s tímto zkušenost nemáte??

Myslim si musim koupit nějakou bavlněnou podprsenku bez švů na noc,protože já večer sundám šprndu a hrůza,mě tak ty prsa bolí ~:(.
A je možné že chodím v noci čůrat?Dyt je to brzo ne?

Jdu si vypit čajík a ještě se válet v postely,děti už jsou ve škole ~b~
zatim Danka 125894
2.3.2012 7:49:11
Dobre ranko,

no ja taky doufam,ze nejsme definitivne posledni tehotny mesice rijen
~;)

O vikendu se taky chystam spat a spat a spat.. ale asi budu muset vyhodit pc z okna,ptz me porad laka brouzdat po netu. Kdyz ono je tooolik veci pro to mimi~t~

holky,nemate nektera kocar TFK JoggsterIII nebo zkusenost s nim?
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
1.3.2012 23:09:48
čau holky,

no jo, je to tady mrtvější, ale když jsme tady čtyři.... co čekat, že ~t~
tak služebku mám za sebou, bylo to náročný, tak jsem to ještě završila pokecem v kavárně s kámoškama, teď jsem dorazila a jsem úplně mrtvá, jen jsem chtěla juknout, co vy tady? ~z~

Petluše, gratuluju k srdíčku ~g~ jen ať jde všechno jak má, nám všem, samozřejmě ~;((
já jdu na KO za týden a už se strašně těším ~b~ měla bych být 8+0 tak tady doufám, že bude vidět něco pořádnýho ~t~
jinak dnes jsem to řekla šéfovi, nadšený nebyl, ale pogratuloval mi a procedil mezi zuby, že to stejně čekal, že budu chtít brzy druhé, tak snad dobrý, uvidíme, jak se mu to rozleží...

tak zítra písněte zas něco nového a žádné utíkání na ostatní měsíce ~y~ nebo nám to tady fakt padne. ale on se jistě brzy někdo přidá, přece nejsme jediný těhotný ~t~

tak dobrou, zítra čau

PS: jsem pěkná potvora, nenápadně jsem domluvila, že Andulka jde na víkend k babičce a dědovi ~t~ už se těším, jak celý víkend nevylezu z postele ~b~
Slunce+3 104482
1.3.2012 20:11:22
Jo já si všimla,že je to tam živější ,tož toto ,no já to tu roztočim ~t~~t~~t~

Mě nikdy nebývalo špatně ani u prvních dvou těhu,tak snad to tak zůstane,ted večer jsem naložila předvařené vepř.koleno ~b~ zítra ho upeču a očekávám že bude ta dobré jak v restauraci ~t~

Tož nic,jdu kukat na ordinačku ~:-D
zatim Danka 125894
1.3.2012 19:35:48
Slunce,jinak obdivuju,ze vyvaris~R^ to ja vubec nezvladam,z tech pachu bych se:-©
zatim Danka 125894
1.3.2012 19:34:56
Petluse,gratuluju k ~s~~;)

Sluncel,ja se na listopad vtirla,ptz se tam drbe vic:-)ja myslim ze je to jedno kdyz nekdo chodi na vic..

ty jo Petluse,tak to jsi asi nejvic z nas..nemas termni vlastne zarijovy?
Slunce+3 104482
1.3.2012 19:24:03
~t~ tak hlavně že viděla ~3~
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1179  [Dalších 229 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.