Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zatim Danka | 125894 |
|
|
29.2.2012 16:41:35
ahojky vespolek
slunce,me gyndareka rikala,ze kava se muze,2salky denne,okud to neni smrtak ale prekapavana s mlikem ![]() jo ale prej se nema pouzivat Aloe Vera.. no musim rict,ze jsem se prospala a je mi o moc lip ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
29.2.2012 16:11:18
Ošidit,když samé překlepy
![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
29.2.2012 16:10:14
Ahojte holky,
no já už jsem sitaky říkala,že jste to tady zabalili od rána nikde nikdo.Já si pomalu uklízím,dneska ještě nemám vycházky tak čumákuju doma ,ale zítra vyrazím do obchodu a pro děti do školy.Dany aspon,že tak,no ikdyž jen do příštího týdne ,musíš se příští týden tvářit zkoušeně at tě nechá doma![]() Veru tak to pak napiš,jak jsi tu služebku zvládla,protože já bych to nedala,su unavená,pobolívá mě hlava,snažim se nepit ani jedno kafe denně .No kdž jsem u té kávy,pijete kávu??Aspon malý šáleček ? Dneska jsem musela,jen půlku lžičky do hrnka s mlékem,no zkusim se očidit Carem nebo meltou ![]() |
| VeraM + 6/07+ 9/12 | 124483 |
|
|
29.2.2012 13:45:13
Danko,
tak dobrý, třeba ji přesvědčíš a budeš moct být doma už do porodu ![]() mně bylo po obědě taky pěkně zle, motala jsem se, bylo mi strašně na zvracení, tak jsem se natáhla, jako že na 5 min a probudila se za hodinu a půl ![]() ![]() no už je mi dobře, ale zítra mne čeká celodenní služebka 150km tam, 150 km zpátky a hlavně celý den porada jsem zvědavá, jak to zvládnu.... taky to zítra řeknu šéfovi, tak dám vědět, jak to pobral ![]() hezký den, pa Verča |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
29.2.2012 13:21:22
ahojky,kdepak se vsechny toulate?
me bylo dneska zle,tak jsem sla k Mudr. Zneschopnila me do konce pristiho tydne..tak aspon ze tak ![]() preji pekny den.. |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
28.2.2012 13:39:21
joo to počasí je potvora
![]() ![]() ![]() Jo táák Dany,já nevěděla,že nebydlíš v čsku,tak to je jiná,ono každé zdravotnictví je jiné,tak aspon v tomto je to české dobré ![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
28.2.2012 12:53:44
melo tam byt ..uz me to pocasi
![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
28.2.2012 12:52:57
je holky,ja bych nekam na dovcu taaaaak jela... uz mit pocasi
![]() |
| zatim Danka | 125894 |
|
|
28.2.2012 12:52:03
No holky,tak koukam,ze v tomhle teda zlaty cesky zdravotnictvi..
tady je bezne,ze dostanes atb a musis do prace ale ze to delaj i u tehotnych,to mi vyrazilo dech a s "brecenim " u gyndare.. to si tu asi muzes brecet jak chces.. mam kamaradku,kt .byla tehotna s dvojcaty,zacla krvacet a delala fyzicky namahavou praci...stejne ve chvili,kdy krvacet prestala,poslali ji do prace.. pak ve 4.m potratila:-( a to se rika,ze si Nemky valej sunky ![]() dneska mi je obvzlast zle...ale co nadelam ![]() |
| Slunce+3 | 104482 |
|
|
28.2.2012 9:40:26
Dobré ránko holky
![]() byla jsem na krev,tak už jsem doma.Dany vůbec jsem neschopenku nechtěla,ví co se dělá u nás ve firmě tak na mě hned,co práce,že mě doporučuje byt doma,jenže mě to nemůže nutit,protože jsou omezené vycházky a neschopenka bude až do porodu tak to nechává na mě. Tobě nedali neschopenku ani při zánětu ledvin ? to snad není možné,já myslela,že jsi doma a ne že tě ještě těhotnou a nemocnou vyšupnou do práce![]() A s tou dovčou neporadim,my jezdily každý rok do Chorvatska,letos teda nepojedem,ale vůbec mě to neva,na mimi se mooc těšíme ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.