| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1179  [Dalších 189 >>]
Slunce+3 104482
27.2.2012 15:36:58
Ahojte holky ,

Danko písni jak jsi dopadla na gyndě ,myslím na tebe at je miminko v pořádku ~;((

Jinak já strachy dneska ani nespala a usnula jsem ve dvě ráno a v půl paté vstávala,hnus,ale prohlídka na gyndě v pořádku,viděla jsem váček,doktorka spokojená,zítra jdu na krev a napsala mě neschopenku,protože mám náročnější práci,celý den stojím a taháme i těžké bedny.

zatim Danka 125894
27.2.2012 13:18:56
Dee Dee,ja nemam strach z tech atb,ty jsem dostala takova,aby plodu neublizila.Ale bylo mi tyden opravdu hodne zle,nez se prislo na to co to je..a kdyz jsem si dohledala na netu,co muze zanet ledvin zpusobit v tehu ,tak je to hodne smutna statistika - 25%tehu odejde samo, a z tech zbylych je pak 70% predcasne narozenych s komplikacemi a nucene cisarem.. Ono to dost ubira na zivinach,zuzuje cevy k placente..

zavolala jsem to rano na gyndu , jak mi bylo a na co se prislo a dostala jsem okamzite dneska odpo termin...tak pak budu vedet.Drzte palce..
Sice je to mimi neplanovane a byli jsme zaskoceni,ale ted uz jsme pro nej vse pripravili a tesime se na nej!...
Dee Dee+2 kluci 91465
27.2.2012 7:43:31
Danko, ATB bralo v těhotenství lidí a mají zdravý děti.A já nic nebrala a vidíš.....co je se synem. Podle mě je to osud a moc ho neovlivníme.Mám prdlou švagrovou (vystudovaný chemik) a ta nejedla a nepila v těhotenství skorto nic-ve všem hrozily bakterie,mělo postřik, byla chemie....Se divím,že dítě donosila.
Dee Dee+2 kluci 91465
27.2.2012 7:41:55
Petluše, mám to taky tak-v životě jsem nebyla nemocná a najednou se v práci furt vymlouvám na chřipku~t~ Syn byl na té operaci mozku v lednu, tak tvrdím,že to mám z psychiky, že jsem se složila...což není pravda, jsme bohužel zvyklí,ale říkat to taky nechci. Zatím.Já to neřeknu,dokud to nepozbnají.

(Teda řekla jsem to okamžitě šéfovi jednoho obr projektu, který se chystá na přelom července a srpna.Řekla jsem mu,že se mnou může počítat,pokud bude vše ok, musel to vědět. Měla jsem jen do zahraničí, nakonec ho budu "odbavovat" z nějaké menší pozice v Praze.
petluše 39676
26.2.2012 19:42:56
Tak já zítra snad v pracovním procesu nebudu tak vytížená, ale po o mi bývá šoufl a už nevím na co se furt vymlouvat (říkat to zatím nechci, to nejdřív v dubnu) ale sedím u PC nedělám žádnou fyzicky namáhavou práci a WC mám k dispocizi neomezeně,tak si nemám na co stěžovat.

Přeji moc dobrou noc:o)
Slunce+3 104482
26.2.2012 19:32:37
Danko tak to je dobře,že máš vše pod kontrolou,ted jen ležet ~6~

Veru,taky jdu ráno do jedenácti do práce,snad se mistr nebude škaredě dívat po dovči a potřebuju k dokt,no ale pokud vše dobře dopadne musí si zvykat ~t~

Petluše o to víc to třetí bude krásnější,když je nečekané ~;),myslim by to měl být tak 7-8týden,to pomali začínáš třetí měsíc,to zní líp ~:-D

Jinak já už taky ležim v postely,děti jsou po večeři,okupkané a těšim se na Zázraky života~;),jsem pojedla řízek z oběda a je mě z něho šoufl,dobře mě tak ~t~

Tak hezký večer ~3~
zatim Danka 125894
26.2.2012 19:12:48
je,vy jste se nakonec preci jen rozkecaly:-)

Slunce,ono ta krev pry bly z podrazdeneho krku,jak jsem uz nemela co zvracet,tak jsem si to tam poskrabala

a zvraceni je u ledvin normalni,uz jsem to kdysi mela a vpominam si na to..

holky,drzim vam vsem palecky at je vam dobre a kontroly dobre dopadnou!
petluše 39676
26.2.2012 19:00:48
Já přesně nevím, jdu teprve na první prohlídku, poslední MS jsem měla 30.12 takže nějaký sedmý týden?
petluše 39676
26.2.2012 19:00:07
Ahoj Slunce, mám kluka 03 a holku 07, toto je neplánovaný a nečekaný benjamínek.
VeraM + 6/07+ 9/12 124483
26.2.2012 18:57:50
ahoj holky,

já mám za sebou docela náročný víkend, už se těším zítra do pracovního procesu až si odpočinu ~t~

Slunce, držím pěsti zítra u doktora, určitě bude ve ok a budeš odcházet v naprostém klidu

jejda! úplně mě Danko vystrašilo to zvracení krve!! tak ať je líp... a atb bych se nebála, když dr. ví, že jsi těhu

moje kamarádka musela brát v těhu atb na oko - první syn je šáhnul do oka a odtrh kousek rohovky ~a~ nasadily jí atb i když jí řekli, že v těhu nejsou vhodné, ale když je brát nebude, tak je dost možné, že přijde o oko ~n~ byla z toho špatná, ale poctivě je brala a teď má skoro 4 letého naprosto zdravého klučinu ~z~ ještě že tak...

taky vítám nové holky, hezky se nám to tady rozrůstá, tak doufám, že žádná z nás už nebude muset odejít

včera jsem měla fakt cukání, byla u nás mamka a vyptávala se, co nového, jak se máme.... děsně mě svrběla pusa, ale nic jsem neřekla ~y~ no ale bylo to těžký.... mamky přítel má za 2 týdny narozky, to už budu po kontrole v 10. týdnu, tak jim to když tak řekneme na oslavě, ať je toho ke slavení víc ~z~

jinak mně je teda pořád dost blbě, nezvracím, ale ač musím pravidelně jíst, tak nemám na nic chuť, je to fakt děs, u první si na tohle nepamatuju nebo mi to možná bylo jedno - od 9. týdne jsem byla na rizikovce a mohla si válet šunky klidně celý den ~z~

jsem fakt unavená, ležím, řekla jsem rodině, že dnes už na nic ani nešáhnu ~y~

tak hezkou neděli všem ~3~ Verča
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 1179  [Dalších 189 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.