| borovice + 5 | 35110 |
|
|
27.11.2012 12:16:32
Gan četla jsem
![]() ![]() ![]() ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 12:10:08
já si to teď čtu a normálně brečím, jak jsem zase dojatá
![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 12:04:08
Kdyby vás to zajímalo, tuhle diskuzi jsem tehdy navštěvovala a tam je ten porod skoro online
![]() Dávám ji sem, protože už je stejně mrtvá, tak by to nemělo nikomu vadit: http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?id=200903&pg=880 Začíná to toho 19.1.2009, kdy hlásím, že se moc nehýbe. 20.1. jsem začala rodit a 21.1. se narodila. POkračuje to tím, jak jsme v porodnici a jak to zvládáme, ale to už je hodně listování, tak až nebudete mít co dělat ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 11:57:51
Lei, přesně to, co Konigsmarková, jsem říkala taky :))))
S přibíráním jsem na tom tak, že nijak. Naopak - než mi přišli na cukrovku, měla jsem 10 kg nahoře. Teď držím dietu 7 týdnů, zhubla jsem 2 kila, ale Vincent přibírá parádně (až moc ) celkem tedy mám nahoře od začátku 8 kg, z toho 2,5 kg má Vincent.Včera mi u Apolináře říkali, že vůbec nevadí, hlavní je, že přibírá miminko a já pravidelně jím. A ano, samozřejmě je to způsobeno dietou. Ale buď za to ráda, takhle víš, že to dítě má opravdu jen tu nejlepší výživu (tedy pokud jsi sledovaná). A k té listerii - netuším, z čeho jsem ji měla, to, že tou infekcí, která mi během chvíle rozjela nezastavitelný porod, je listerie, zjistili až po necelém týdnu po porodu. A to tak, že ji objevili dceři v očích. Mně až za další dva dny v lochiích (očistcích), v krvi ani moči jsem ji neměla. Takže jsem se nedopátrala, co jsem kdy špatnýho snědla, ale fakt je, že jsem žádné ty nedoporučované potraviny, jako plesnivé sýry apod. nejedla. Jsem hodně zodpovědná, nedám si ani deci vína, ani cigaretu, pokud jsem těhotná, nebo kojící, stejně tak jako si nedám nic, co nemám, když mám tu cukrovku. Prostě to tak mám. Ale někdy to holt nestačí, no. Jinak listerie jsou v hodně jídlech, akorát záleží na tom, kolik jich tam je. Zpravidla jich není tolik, aby to bylo nebezpečné. NMohlo to tedy být z čehokoliv. Můj osobní tip je ze špatně umyté zeleniny v restauraci, ale opravdu nevím. A ještě k tomu porodu - ve 13h jsem byla na Bulovce, kde mi dělali veškerá vyšetčení včetně průtoků, protože se dcera nehýbala, vše bylo "nahoře a zavřené", CS0, nic nenasvědčovalo porodu, který se rozjel 7 hodin poté a nešel zastavit i přes kapačky. Dcera se narodila dalších 8 hodin poté. |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
27.11.2012 11:52:19
Lei já jsem za měsíc asi 1-2 kg zhubla, teď možná půjdu malinko nahoru uvidim, budu mít kontrolu taky ve čt po 14 dnech. Já se nedivim že nepřibýváme a naopak hubneme, to jsou porce jak pro batolata. Moje děti jedí 3x víc než já
![]() S tim předčasným porodem, ono je to fakt asi individuální, dr musí strašit a jistit se má to v náplni práce. Kdyby neupozorňoval že hrozí předčasný porod tak by ho pak mohli zpětně popotahovat. Naštěstí je to spíš výjimečné i když mám kamarádku která první porodila ve 37. týdnu, druhé ve 35. týdnu a třetí ve 33. týdnu ![]() |
| Lei | 37503 |
|
|
27.11.2012 11:37:14
Ahoj holky,
gan, téda, vzorné výsledky, to je super , viď, že už Tě netrápí pochybnosti, jestli se V u Tebe daří dobře? ![]() Chtěla jsem se Tě zeptat, a vlastně i ostatních na dietě, jak jsi na tom s přibíráním? Já jsem teď ve 33tt a mám nahoře 7 kg a od toho omezení sladkého jsem víceméně furt na stejné váze, no, maličko to popolezlo, ale spíš ne a pozoruju, že jsem štíhlejší, než předtím . Že by s tím ta dieta až tak dokázala zahýbat, resp. to ovlivnit???A gan, jestli se můžu zeptat, jak se tehdy s dcerkou stalo, že jsi měla listerii? Víš, jak jsi k ní přišla? lednovko, vidíš, nahoře a zavřeno ![]() . Já jsem, jak mne minulé pondělí chtěli hospitalizovat, volala I. Königsmarkové, kromě toho, že musím napsat, že byla fakt moc milá , tak říkala, víte, co, někdo chodí otevřený dva měsíce před porodem a ještě přenáší, někdo je zavřený a nález se mu změní během pár hodin a porodí dřív...proto se od kontroly CS skore spíše upouští...Já ale uznávám, že na psychiku je možná lepší vědět, že je ještě zavřeno .KO mám ve čtvrtek, tak uvidím. Nebo spíš uslyším, jak to, že nejsem v nemocnici . |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 10:54:17
jo tohle - no, stejně budu kvůli rodičáku na pracák, takže s tím počítám. A pokud bude vše stejné, jako je teď, tak tam udělám jednorázový příkaz na můj účet a nazdar bazar.
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
27.11.2012 10:17:36
Gan oni to vyváží tou pitomou Skartou, to se neboj
![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 9:57:36
Teda já úplně žasnu, donesla jsem do práce potvrzení o mateřské, účetní to pošle na sociálku a rovnou mi začnou chodit peníze. Co si pamatuju, tak u dcery jsem měla mnohem víc lítání.
Příjemné překvapení ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.11.2012 9:27:51
Lednovko, gratuluju (koukám, že tu budeme mít asi všechny pěkný macíky
) a držím palce na dnešek ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.