| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : únor 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2771  [Dalších 2621 >>]
x x 15263
18.6.2013 13:08:57
Haló holky, žijete?
x x 15263
13.6.2013 7:46:55
Jinak naše Šárka spí luxusně, většinou ji vytáhnu z postýlky když jdu spát a pak vstává až kolem šesté ráno ~t~. Celkově mi ale přijde, že pije méně než dřív, nevím, čím to, jsem zvědavá zítra na další kontrole, dostane zase Prevenar a Rotarix, mám z toho nervy už teď. ~a~
x x 15263
13.6.2013 7:45:34
Forgi tak teda nevypadá, že by trpěl hlady, 7,6 kila, páni!
Naše malá měla v necelých 4 měsících 7 kilo. Jinak s očkováním jsi udělala moc dobře, snad se to srovná a bude zase malý OK. A nebudí se Ti v noci spíš jako následek toho očkování, že není ve formě z toho neurologického pohledu?
Jinak Šárka sice pase dost mizerně, ale dneska se přetočila ukázkové na bříško, ve 4 měsících! To jsem byla v šoku, protože ti moji lenoši se točili až tak v v 6 - 7 měsících. ~t~
x x 15263
13.6.2013 7:43:06
Forgi ahoj, náš Michal, nyní má 6 let, má hypospadii. Má ústí močové trubice posunuté cca 2-3 mm pod obyklou polohu a má rozštěp předkožky. Rozhodli jsme se to neoperovat kvůli ledvině, kterou má atypickou, nechceme riskovat zánět ledvin při umělém vývodu, prostě nám přijde, že tak velká operace pro kosmetický efekt je zbytečné riziko. Necháme to pak na něm, až bude větší, co si s tím nechá udělat, dá se to operovat kdykoliv. No u nás jsou tendence do všeho vrtat, já po všech předchozích zkušnostech víc ctím odlišnosti a nechávám zasahovat jen do funkčních problémů. Pokud by tu hypospadii měl závažnější, tak bych to určitě řešila, ale takto ne.
Jinak co se týče samotného vyšetření, tak u nás se kontrolovaly hlavně ledviny, tu má právě posunutou u MM a je menší, pravá. Vrozené vady ledvin a močových cest bývají velmi často sdružené s hypospadií, takže jsme byli na RTG, zda nemá VUR - tj. zda se mu nevrací moč z MM do ledvin, dělá se to při vědomí, přes pindíka se vstříkne do MM kontrastní látka a dělá se sada RTG snímků, kam až se tekutina zpátky dostane. Pak nám dělali magnetickou rezonanci, aby se našla ta druhá ledvina, kterou na UZ nebyli schopni najít. Jinak co se pindíka týče, tak akorát chodíme na kontrolu jednou za půl roku na urologii a jednou za půl roku s ledvinama na nefrologii, ale pokud to má malý OK, tak toto podstupovat nebudete, ten RTG močáku možná jo.
Jinak se nenech tlačit do ničeho, o čem nebudeš 100% přesvědčená, že je správné.
Forgi + Honzík (6) + Martínek 50022
13.6.2013 0:17:53
Ještě mě napadlo - někdo tu měl zkušenosti s hypospadií? Budeme se objednávat na kontrolu do Motola.. tak na co bychom se měli připravit..
Forgi + Honzík (6) + Martínek 50022
13.6.2013 0:16:18
Ahoj všichni..
tak skoro měsíc po očkování Hexou to pořád není ok.. sice už spaní trochu lepší, ale ne v pořádku. Hlásili jsme to na ÚKL a dokonce mě kontaktovali přímo od výrobce vakcíny, chtějí si malého případ zdokumentovat..
Výsledkem nicméně je odložené očkování, další dávku nedostane dřív jak za 2 měsíce a budou se očkovat jednotlivé nemoci zvlášť a černý kašel se žloutenkou až po 1.roce

Jinak je Martin v pořádku, jsou mu 4m, 7650g a 70cm, přetáčí se na bok, řehtá se.. Snad už bude jenom dobře ~p~

Přemýšlela jsem jestli mu pomalu nezačít dávat ochutnat příkrmy.. Doktorka říkala že kdybych měla pocit že má hlad, tak už by mohl.. A je fakt že v noci vstávám co 3hod tak si říkám že napucnout ho třeba kaší by ho mohlo "odrovnat" na dýl ~t~
Jak to s jídlem zvládáte vy?
Vendy a dve holky 109075
8.6.2013 21:25:28
Diky holky ~s~
domenica 50201
8.6.2013 9:53:15
Diky Sluni, Vam taky~;((
Vendy a Vam amozrejme taky~;(( hlavne si nepripoustej zadny katastroficky scenare ~x~
Sluní* 30068
8.6.2013 8:50:02
Domenico, tak to je dobře, že když už se stalo, tak v takovéhle míře. Já teď jedu ve vojtovce druhé kolo, tentokrát se začalo ve 3.týdnu cvičit, tak snad to nebude v takové míře, jako kdysi.
Držím vám palce, ať je tentokrát malá úplně v pořádku~;((
domenica 50201
7.6.2013 21:59:25
jo, zapomnela jsem totiz napsat, ze ma levostranou hemiparezu.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2771  [Dalších 2621 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.