| MarikaP+3 | 82381 |
|
|
10.4.2013 21:37:08
Ahojte,
tak to jsem tady rozpoutala tu vyhazovací vlnu já, že jsem napsala, že Rasalu s diskuse nevyhodíme, protože je trojmatka. Ale věřím tomu, že jste pochopily můj zvrácený smysl pro humor a víte, že nikoho vyhazovat nehodlám a naopak doufám, že nás budou tolerovat i matky nealternativky a vydrží tu s námi i nadále. A vítám mezi námi pětinásobnou maminku a přidávám velkou poklonu , já se tu třesu, jak zvládnu tři, což teprve 5 dětí, to už je taková miniškolka ![]() Mně začne vojna zítra, manžel ted půjde 3x do práce, což u nás znamená,že odchází v 5 ráno a vrací se po půlnoci, takže jsem zvědavá, jak to dám. Dnes jsme byli poprvé mezi lidmi, byla jsem se se Zuzankou pochlubit kamarádkám v MC a bylo to moc fajn. Ale vypravit nás tam i z MC jsem zvládla jen za pomoci manžela, tak jsem zvědavá, jak to dáme bez něj. Pořád přemýšlím nad tím, co s nimi podniknu, celý den doma s nimi, to by asi bylo na palici, ale nevím, co podniknout, abych to v pohodě vzládla. Na sobotu program máme, to má kamarádka dětskou oslavu. |
| Rasala | 107719 |
|
|
10.4.2013 21:29:39
Jejda, to byla legrace s tím "vyháněním", já vím, že tady je všechno ve svobodě.
Withep, taky jsem se pobavila bezinkovou šťávou . Jinak pocit, že bych je prodala nebo někdy i věnovala mám docela často. Už skoro celé těhotenství. Ale zase bych je po dvou dnech koupila zpátky . Honza si ještě nezvykl na letní čas, takže usnul až teď. Po obědě usíná až ve dvě, ale pak nejde vzbudit. Když spí dýl jak do tří, tak pak neusne v osm, jako Toník. Borovice, to máš děti jako schůdky za sebou. Jak to zvládáš? |
| siikorka+3 | 128051 |
|
|
10.4.2013 20:48:12
za tohodle smajlika
jsem zapomnela dat jeste tyhle![]() ![]() jinak vas holky s tolika detma obdivuju, sice jsem psala, jak ty tri vypadaji krasne, ale ja bych to asi nezvladla, nemam na to povahu... leda ze bych je mela s takovym vekovym rozdilem jako ted (osm let), ze uz se to starsi v pripade nouze o sebe postara uplne samo. jinak je boni vtipne, ze jsi psala ze tuhle prezdivku ti dal tvuj nemecky sef a ty jsi mi ted udelala z meho nemeckeho prijmeni (Quast) ceskou prezdivku (Quastice) ![]() |
| siikorka+3 | 128051 |
|
|
10.4.2013 20:27:12
lilo, kdy se maly narodil? muj 21.2., ten tvuj musi byt podobne... a jak se jmenuje?
hele kdo tady ne/latkuje, ne/ satkuje, ne/kyblikuje (fakt dobry vyraz ), ne/ rodi doma, ne/ockuje by to uz pomalu chtelo zase tabulku nejaky dobrovolnik ja tabulky neumim![]() ja jsem zasadne proti vyhazovani kohokoliv z diskuse me je tady s vama dobre![]() |
| lila +3 | 130605 |
|
|
10.4.2013 18:22:15
Na unoru je nejak mrtvoooo :-(
Ja mam tri deti, pouzivam kocarek a babyvak, nedudlikujeme, Souhlasim s porodmi doma a neockovanim. Rodila jsem v porodnim dome, v normal porodnici i kdyz na porodnim vaku a ve Vrchlabi. |
| lila +3 | 130605 |
|
|
10.4.2013 18:18:53
Whitep vy mate taky 30 minutove spanky?
Lenko mne taky zustaly 4 kg a nejak to uz nejde dolu. Kdyz ale ja mam porad hlad, asi z toho kojeni. |
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
10.4.2013 17:38:23
Whitep jméno Emil se mi moc líbí.
|
| borovice + 5 | 35110 |
|
|
10.4.2013 17:38:04
díky za přijmutí
![]() abych se představila jsem Jana, bydlíme v Praze a máme Alenku (10), JIříka (bude mu 9), Vojtíška (7), Zuzanku (5) a lednovou Toničku. |
| Lenka a zlatíčka | 56804 |
|
|
10.4.2013 15:49:05
Withep, dejavu
A to si predstav, ze mam vsechny 3 doma neustale...ve skolce se toci nestovice a to si ted domu dotahnout nechci. A aby toho nebylo malo, 3letak ma zanet spojivek, oci stale zalepene od hnisu a teploty ![]() Ale rozesmala me ta bezinkova stava...neb zrovna to same jsem resila predevcirem ![]() |
Živý betlémVsetín
Štědrý den v Zoo OlomoucOlomouc
Advent na KarlštejněBeroun
Předsilvestrovský výstup na BrdoKroměříž
Pražský Nový Svět pod rouškou nociPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.