| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4180  [Dalších 4100 >>]
MarikaP+3 82381
10.4.2013 21:37:08
Ahojte,
tak to jsem tady rozpoutala tu vyhazovací vlnu já, že jsem napsala, že Rasalu s diskuse nevyhodíme, protože je trojmatka. Ale věřím tomu, že jste pochopily můj zvrácený smysl pro humor a víte, že nikoho vyhazovat nehodlám a naopak doufám, že nás budou tolerovat i matky nealternativky a vydrží tu s námi i nadále.
A vítám mezi námi pětinásobnou maminku a přidávám velkou poklonu ~x~, já se tu třesu, jak zvládnu tři, což teprve 5 dětí, to už je taková miniškolka :-)

Mně začne vojna zítra, manžel ted půjde 3x do práce, což u nás znamená,že odchází v 5 ráno a vrací se po půlnoci, takže jsem zvědavá, jak to dám. Dnes jsme byli poprvé mezi lidmi, byla jsem se se Zuzankou pochlubit kamarádkám v MC a bylo to moc fajn. Ale vypravit nás tam i z MC jsem zvládla jen za pomoci manžela, tak jsem zvědavá, jak to dáme bez něj.
Pořád přemýšlím nad tím, co s nimi podniknu, celý den doma s nimi, to by asi bylo na palici, ale nevím, co podniknout, abych to v pohodě vzládla.
Na sobotu program máme, to má kamarádka dětskou oslavu.
Rasala 107719
10.4.2013 21:29:39
Jejda, to byla legrace s tím "vyháněním", já vím, že tady je všechno ve svobodě.

Withep, taky jsem se pobavila bezinkovou šťávou ~t~. Jinak pocit, že bych je prodala nebo někdy i věnovala mám docela často. Už skoro celé těhotenství. Ale zase bych je po dvou dnech koupila zpátky ~s~.
Honza si ještě nezvykl na letní čas, takže usnul až teď. Po obědě usíná až ve dvě, ale pak nejde vzbudit. Když spí dýl jak do tří, tak pak neusne v osm, jako Toník.

Borovice, to máš děti jako schůdky za sebou. Jak to zvládáš?
siikorka+3 128051
10.4.2013 20:48:12
za tohodle smajlika ~o~ jsem zapomnela dat jeste tyhle~t~~t~

jinak vas holky s tolika detma obdivuju, sice jsem psala, jak ty tri vypadaji krasne, ale ja bych to asi nezvladla, nemam na to povahu... leda ze bych je mela s takovym vekovym rozdilem jako ted (osm let), ze uz se to starsi v pripade nouze o sebe postara uplne samo.

jinak je boni vtipne, ze jsi psala ze tuhle prezdivku ti dal tvuj nemecky sef a ty jsi mi ted udelala z meho nemeckeho prijmeni (Quast) ceskou prezdivku (Quastice)~;)
siikorka+3 128051
10.4.2013 20:27:12
lilo, kdy se maly narodil? muj 21.2., ten tvuj musi byt podobne... a jak se jmenuje?

hele kdo tady ne/latkuje, ne/ satkuje, ne/kyblikuje (fakt dobry vyraz~t~), ne/ rodi doma, ne/ockuje by to uz pomalu chtelo zase tabulku~t~ nejaky dobrovolnik~d~ ja tabulky neumim~3~

ja jsem zasadne proti vyhazovani kohokoliv z diskuse~o~ me je tady s vama dobre~b~
lila +3 130605
10.4.2013 18:22:15
Na unoru je nejak mrtvoooo :-(

Ja mam tri deti, pouzivam kocarek a babyvak, nedudlikujeme,
Souhlasim s porodmi doma a neockovanim.
Rodila jsem v porodnim dome, v normal porodnici i kdyz na porodnim vaku a ve Vrchlabi.
lila +3 130605
10.4.2013 18:18:53
Whitep vy mate taky 30 minutove spanky?

Lenko mne taky zustaly 4 kg a nejak to uz nejde dolu. Kdyz ale ja mam porad hlad, asi z toho kojeni.
withep 93862
10.4.2013 17:45:24
Vítej, borovice ~x~
borovice + 5 35110
10.4.2013 17:38:23
Whitep jméno Emil se mi moc líbí.
borovice + 5 35110
10.4.2013 17:38:04
díky za přijmutí ~x~
abych se představila jsem Jana, bydlíme v Praze a máme Alenku (10), JIříka (bude mu 9), Vojtíška (7), Zuzanku (5) a lednovou Toničku.
Lenka a zlatíčka 56804
10.4.2013 15:49:05
Withep, dejavu ~t~
A to si predstav, ze mam vsechny 3 doma neustale...ve skolce se toci nestovice a to si ted domu dotahnout nechci. A aby toho nebylo malo, 3letak ma zanet spojivek, oci stale zalepene od hnisu a teploty ~Rv
Ale rozesmala me ta bezinkova stava...neb zrovna to same jsem resila predevcirem ~t~
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 4180  [Dalších 4100 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.