| Tereza |
| • |
28.2.2013 15:15:16
Zdravím všechny co nám drží palce a moc děkuji za podporu. Malá Elenka k dnešnímu dni bohužel stále ještě nepřibírá,ale prozatím je to jediný problém který musejí Dr. řešit. Už dokáže přijímat mlíčko které jí sondují přímo do bříška a pokud začne přibírat zbavíme se infúzí s výživou. Bude to první hadička která půjde pryč,je to už jen otázka hodin. Nejhorší pro mne je to že tam s ní nemohu být od pondělí za ní smím dojíždět 2x týdně je to dost náročné vzhledem ke vzdálenosti 150km. neumíte si předsdtavit ty dny kdy ji nemohu ani vidět kdy mám zprávy pouze po tel. Čeká nás cca 100dní v nemocnici pokud nebudou žádné komplikace. Bohužel se mi moc nedaří udržet si mlíčko pro malou :-( snad se to v příštích dnech zase zvrátí v lepší. Po víkendu dám nové info Tereza
|
| Kafenka | 36865 |
|
|
27.2.2013 9:01:12
Terez taky gratuluju.. a drzim pesti, at jste brzy v poradku. Je super, ze mala premohla pocatecni trable a ted se drzi. Musi to byt tezke, ale na konci te cesty budete doma spolu, to je hnaci motor.
No a jinak jsem se teda podivila nad tim, ze vam na utz vychazel kluk a nakonec vylezla holcicka.. myslela jsem, ze se to nestava, v dnesni dobe presnych pristroju.. a je to mozne To muselo byt prekvapko! ![]() |
| Frenkí | 71104 |
|
|
26.2.2013 20:32:44
Šmudlinka malá.Také stále nakukuji a čekám na aktuální info.Držim palce,aby hezky rostla a vše bylo ok.
|
| Hannah+Onďa+Vašík | 120035 |
|
|
26.2.2013 19:58:38
Terezko, moc gratulujeme.Ikdyž večer hekám jak stará bába, všechno bolí a domlouvám Vašíkovi jestli by už nechtěl kouknout ven...ano, mám být ráda za to jak to je.Držímě pěsti Vám všem.Dávej průběžně vědět, nakukuju co chvilku jak na tom jste
![]() ![]() ![]() |
| Tereza |
| • |
26.2.2013 17:02:15
Ahoj všem, tak jsem byla propustena z porodnice. Pres veskera ocekavani kluka se dne 20.2.2013 v 9:20 narodila Elen s porodní váhou 1280g a 38cm. Po prekonani problemu ktere mela prvni 4dny se ji ted dari dobre. Je stabilizovana, veskera vysetreni dopadla dobre a spokojene odpociva v nahradnim brisku ( inkubatoru ) Ceka nas velice dlouha cesta nez si ji budu smet odvezt z JIP domu. Prosim vsechny drzte nam palce a myslete na nas. Uzivejte si kazdeho dne kdy mate mimnka v sobe, nikdy nevite co se muze stat. Zdravi Tereza s jednim miminkem do dlaně.
|
| Frenkí | 71104 |
|
|
21.2.2013 14:00:08
Já už se strašně těšim,až jí budu držet a dám jí pusu.Je to takové zvláštní,když si řeknu,že je to náš ,,výrobek,,
Prostě něco co je díky mně a manželovi.Kus nás.Prožívala jsem to při první dceři a cítím to tak i teď.Moc se těšim Doufám,že to nevyznělo blbě,ale prostě,že díky nám vznikl nový život a za pár týdnů na mně bude koukat naše druhá holčička a my tu budem pro ní. |
| tutulienka | 131935 |
|
21.2.2013 11:57:10
tak dufam, ze vsetko dobre dopadlo a miminko rychlo priberie.
![]() My ideme na kontrolu zajtra a pred tyzdnom mala 1976g, je vraj trosku mensia, ale je to v norme. Neviem si predstavit, ze uz za niekolko tyzdnov by to malo prist ... Na jednej strane sa bojim a na druhej sa neviem dockat ... Maminky, ake mate z toho pocity? Ja som prvorodicka, o to je to horsie :/ |
| Kafenka | 36865 |
|
|
20.2.2013 14:49:30
Tak snad budete oba v poradku.. je sice malicky, ale urcite ho rychle vypiplate a budete moct domu.. budu drzet pesti.
Ja jdu na kontrolu pristi pondeli a musim se objednat na ultrazvuk. Jsem fakt zvedava, jak velka je nase madam, protoze ja jsem prozatim pribrala kilo.. ale je fakt, ze mam nadvahu. |
| Frenkí | 71104 |
|
|
20.2.2013 13:24:47
Tak to už je asi malý na světě.Myslím na vás.Moc držim palce.
|
| Hannah+Onďa+Vašík | 120035 |
|
|
20.2.2013 8:28:01
Mocmoc myslíme a držíme palce.Každý den nakukuju kdy se ozveš.My byli na utz ve 30 tt, víme že je malý o dva týdny větší a má skoro dvě kilča.Tak nevím jestli je to tou cukrovkou,i když posledně byly hodnoty úplně ok...Zítra jdeme na další měření, tak uvidíme co z toho bude
|
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.