Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pavlína tři+jedna | 81766 |
|
|
18.11.2012 16:50:54
Ahoj všem :) patřím sice až pod červenec, ale jdu se tady k vám optat vícematek, kdy vám vyskočilo břicho? Naprosto nechápu, končím pátý týden a jsem jak ve třetím měsíci
![]() |
| Kavika | 84607 |
|
|
18.11.2012 12:41:02
Moja mama sa ma tiez spytala, ci som nerozmyslala nad potratom ... vedela som, ze sa ma to spyta, ale dufala som, ze si to odpusti. A to mame velmi dobre vztahy, len proste uz chcu, aby som pracovala (to ze si robim druhu VS neni dolezite), trapi ich ako to budem zvladat ked som vlastne na deti sama (manzel v praci do vecera) atd atd. Duvod preco dieta nemat sa stale najde. Ja to beriem tak, ze si naslo cestu a nie sme tu preto aby sme si ulahcovali zivot ale aby sme sa trosku potrapili, ono sa nam to vsetko v dobrom vrati na detoch:). Aspon dufam. U nas to moji rodicia a sestra a svagor vedia, plus moje kamaratky tu v okoli. Tchyne to este nevie, tchanovi to hovorit ani nebudeme, snad sa to dozvie. Naposledy sme sa videli s tchanom pred rokom, na Martinkovych krtinach, od vtedy ani pes nestekol. Tchyne sa tu teraz chysta ... tak som zvedava. Jej reakcia ze cakame prve bola hrozna, ako keby dostala facku, ze cakame druhe uz ani neviem a teraz pri tretom ani nedufam, ze bude hura nadsena:).
Inak drzost niektorych ludi ma fakt fascinuje, ponukat peniaze za rozchod a podobne ... ved to potom just urobia naopak:) |
| Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// | 63736 |
|
|
18.11.2012 8:38:38
Jejda, Mikitko,tak jsem si te ted precetla u snidane, a teda... to snad neni mozny!!!! :X
Jak se chovaji ke Zdendovi? To je fakt nechutne. Ja nesnasim vseobecne lidi,co se motaji do zivotu ostatnich, jako ja 3.miminko oznamila ted nedavno,a komu se to nelibi,at si ..... polibi :D Ale nastesi takove veci neznam. U nas jsou to spis obavy, jak to zvladnu,kdyz jsem tak daleko od domova.... apod. Tchyne je teda taky ultra krava debilni, od zacatku si namlouva sama,ze ji nemam rada,takze me taky nema rada :D Mame vykyvy,kdy je to DOBRY, ale prevlada to,kdy je to blby. Horsi je,ze jeji dvere jsou hned vedle nasich.... Bydlime tu od cervence, nejdriv se nam do vseho motala, a my se kvuli ni hadali, tak jsem se s ni dohadala a servala jsem ji!!!! Tak prestala. Ted byla desne nemocna (ryma a kasel), tak nevylizala z domu,tady zacala zima, zacalo prset, takze taky nelezeme z domu, navic ja cely dny na gauci, abych se nepoblila, a vcera rvala na manzela pres celou ulici ze se k ni chvoame,jakoby mela choleru, ze se ji vyhybame a ze to ji byl cert dluznej,abysme se sem nastehovali atd atd. No, jako at si hukne, jestli chce,at pridje ona. S holkama mis tejne NIKDY nepomuze, a je mi ajsny,ze ted kdyz jsem tehu,tak to dela naschval,ale potrebuje se na neco vymlouvat :) Ja nechodim ani na nasvtevy,protoze mi vadi pachy,a vsechno, jsem doma v bezpeci a fakt nebudu chodit ani k ni. A at se treba na hlavu stavi. Sobecka babizna. Jen ONA ONA ONA A to mi jeste proad basni o manzelovych byvalych pritelkynich :)))) TO je taky zazitek :))))) Pred 3ma tydnama se tu stavila kamaradka,a ona se na ni pvoesila a hladila ji, ze se ji uplne zastavilo srdce, ze si myslela,ze je to ta jeho byvala... a furt ji hladila a divala se na ni s laskou!!! OCH BOZE!!!!! :DDD Fakt se teism do CR,ze ji 2mesice neuvidim, a na porod,ze ji neuvidim 3mesice :D :D :D |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
17.11.2012 18:33:12
Tak to už jste spolu dlouho na to abyste měli společnou budoucnost.Tchán je kokot.
![]() |
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
17.11.2012 18:30:03
luciferku, bude to 5 let, se zdendou sem otěhotněla po 2 letech vztahu, což myslím, že není až taková hrůza. no jo, tchán je na ,,přesdržku,,
|
| P Ř | 133048 |
|
17.11.2012 17:32:33
Tak hlavní je, že si tvuj chlap do toho nenechá kecat a je na tvojí (vaší) straně
![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
17.11.2012 17:21:45
Miki, to si děláš prdel, že ti nábídl odstupný!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To je fakt hnus.A jak dlouho jste spolu? |
|
|
17.11.2012 16:55:34
petro, naštvanej... on přítel je flegmouš, maximální. mě to vyhovuje, páč jsem cholerik a být obastejní, už je po nás, kudly v krku by byly na denním pořádku. takže i tohle bere velmi poklidně. prostě ty jeho kecy odrazí nějakou hláškou, zaškaredí se a dál to neřeší. to jen já jsem vytočená do vrtule, když se to ke mě dostane buď přes bývalou sousedku z tchánova baráku, nebo přímo od chlapa....
jo, užívej si, fakt! já dokonce před porodem byla v pátek u dr, ta dlooooouho uvažovala, jestli mě do špitálu pošle rovnou, preeklampsie jako prase. pak sem vyfásla tlakoměr a doporučení, že si ten poslední víkend mám maximálně užít a naklusat až v pondělí. dodnes jsem jí za to vděčná. váleli sme se do 11, byli v restauraci, spousta sexu, dlouhá koupel. no a teď už to mám zkrouhnutý přes 2 roky ![]() ![]() ![]() |
| P Ř | 133048 |
|
17.11.2012 16:43:08
Mikito to je jen provozní bordel, to se může
chápu, že si užíváš klidu dokud je, o mě je teď u maminky postaráno snad jako kdybych byla nemocná, jak si mě rozmazluje... to zas bude návrat do reality v pondělí To s tchánem je fakt strašný, nechápu co si myslí že tím dosáhne, akorát tak na něj musí být jeho syn naštvanej, ne...? Tak se nenech rozházet, však vy víte nejlíp co je pro vás nejlepší ![]() |
|
|
17.11.2012 16:17:02
tak sem psala hrooozně dlouhej příspěvek a celý se mi to smazalo.
maargit, vykvákni se na něj, takový prachy a za houby s voctem!!! ohledně tchána a rodiny z přítelovy strany - jsou to studený čumáci, co měsíc řeším tchánovy pokusy dostat nás od sebe (za minulý měsíc to bylo hledání práce pro chlapa v zahraničí, pak nabídku, že když půjdeme od sebe, tak za něj bude platit výživný) a dokonce mi cpal prachy na potrat, když mu chlap řekl, že jsem těhotná se zdendou. celá jejich rodina je studená, že by ledová královna záviděla, babička byla na 15 potratech, ostatní jsou všichni spořádaní, uhlazení a klasičtí, až by se vám dělalo blivno. no a příteli je 23, bude 24 příští měsíc, už má dítě, tlustou ženskou - to se tam neodpouští - a vůbec.... a já na něj teď ještě ušila dvojčata. nikdo nepochopí, proč nechci jít na potrat a budu tomu čelit horem dolem ![]() žirafko - někdy je vegáč, jako dneska. dítě se válí na gauči a drobí okolo sebe štólu, co sem včera pekla, já s noťasem na klíně, chlap na semináři, bordel jak v tanku a ějak to se mnou nehejbe ![]() ![]() ![]() tedy, ono jako čisto je, když z podlahy odhrneš hračky, tak tam kdesi vespod je včera důkladně setřená podlaha i s leštěnkou na parkety, ale... holt vidět to není![]() ![]() ![]() ![]() letynko - zdenda je taky atopik, chrchle už rok v kuse, ale člověk si hrozně zvykne. já klasický alergeny už vyloučený ze stravy mám, u něj je to snadný - čokoláda, ořechy,hlavně kokos a výrazně kyselé věci. jinak prostě u něj zdravá strava a prvosurovinny. jakýkoliv pokus to ošulit a sme v kelu. te´d ta zima je fakt hrozná, to i kdyby byl živ ze vzduchu, kůže mu jen pokvete. jo a velký zvrat byl, když sme začli používat vazelínu s obsahem konopnýho oleje. kelímek za pár kaček a takový zázraky, neuvěřitelný ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.