Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
13.11.2012 12:08:22
ja sem ho u prvniho ditka tez neplatila pac sem byla na genetiku z enjaykho duvodu poslana.... jinak me stoji krevni testy 660 a pak ten utz 1000,-
a nejaky pojistovny to hradi jako treba ta ministerstva vnitra.. me to dr nabidla ze je to dobra vec a kdyz sem cetla takse vazne da zachytit hafo veci uz tak nazacatku.... miso spis e asi zeptej u sve dr.... ja tedy jedine na co se tesim je ten utz :)) jinak zas bud pozorne poslouchat co tam rikaji.. ma to hoedn nacteny od minule takze.... to zas bude u me o nervy :( ![]() |
| P Ř | 133048 |
|
13.11.2012 11:57:46
Mě doktor vyloženě řekl, že první scr je nepovinný, že mě to bude stát 1000,- Kč a že to doporučuje.
Tak ono když je něco špatně tak je asi nejlepší zjistit to co nejdřív... Já s tím oblečením mám problém normálně... Jsem vysoká a hubená takže je mi vše krátké a nebo naopak velké a každé kilo je na mě znát, zatím mám nahoře 1,5kg ale na bříšku versus kalhoty už je to poznat, takže to musím začít řešit aby malej nebyl utlačovanej ![]() |
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
13.11.2012 11:54:25
Aha, dekuji. Ty jo, az se stydim jak jsem neinformovana.
Pokud tedy muj gynekolog screening v prvnim trimestru nenabizi, mohu se objednat kdekoliv, kde jej provadeji napr. UPMD? A samozrejme za nej zaplatim. Ale budu mit jistotu, ze je vse jak ma byt. Chapu to spravne. ? |
|
|
13.11.2012 11:34:14
miso jinak my nesexujem pc me to nebavi ted :D a kdyz on jde spat ja sem uz tuha arano zase opacen :D no jako... ale me to fakt nejak nevadi no nema na to chut..
no ja jdu na screening v I. trimestru to v 16 bo 17tt je tripl test.. to je dalsi na vady... ale ja diky tomu cimsme si jiz prosli jdu uz na tento placeny drivejsi :) |
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
13.11.2012 11:00:51
Ahoj holky, dekuji moc za prispevky na tema sex :)
Nekdo se ptal proc ho nemam doporuceny. Nejprve to u me vypadalo na mimodelozni, to jsme na to nemeli tedy vubec chut a bali se. Pak jsem spinila. A nyni lecim nejaky vytok. Ale uz aby to slo :D Jmena - to se zatim dohadujeme. Manzel by chtel Richarda, ten se mi moc nezda, prijde mi to moc tvrdy. Pak mluvil o Denisovi,ale svagrova rikala - je vam jasny, jak mu budou rikat? Denis _enis.... Tchyne vymyslela Martu a Vadima. Nechci ani jedno a tchan to docela dobre okomentoval - rikal - Vadim by mi dost vadil . Me se libi Frantisek, Matej, Jakub. Holcicka se mi libi Julinka nebo Laura. Ja nejak nerozumim ten screeningum. Me vcera sestra u dr rikala, ze se to dela v 16. tydnu. To je teda nejaky povinny jo? A ja si muzu zaplatit i nejaky navic? Mozna se hloupe ptat, ale ja se v tom neorientuju :) Kdyz jsem cekala Marka v roce 2004 tak jsem sla jen tam kam me dr poslal. Pokud se ale muzu jistit, ze je vse v poradku i jinak, tak to chci. Jo a genetika - to mi vcera rekla, ze kdyz nemame v rodine zadne vrozene vady, kdyz mi neni 35 a vice a kdyz nejsem prvorodicka, tak ze to vynechame. Je to tak spravne? Diky moc za osvetleni :) Je a k obleceni. Ja jsem zatim na vaze nepribrala nic, ale vyvalilo se mi bricho. Nevim jestli je to tim ,ze svalstvo bylo z prvniho tehu povolene... nevim. Takze ja se do kalhot vejdu,ale mam pocit, ze pretekam. Rozhodne si budu muset neco koupit do Vanoc. Tak at se vam vsem dari, at nam to dobre roste :) |
|
|
13.11.2012 10:36:29
ahojte zeny :)) tak gratulka k uspesnym KO :)
ja jdu na testy kvuli VV 20.11. a na utz do centra jsem jiz objednana na 3.12. doufam ze bude vse v poradku :)) no spatne mi je ale uz min a nezvracim teda nastesti.. jinak my mame mena asi jasny uz kluk dominik a holcicka Karolinka ale nevim to jeste jiste :D a jednu holcinu uz mam achci druhou ale muj chce kluka no :)ale myslim ze tam je slecinka :D ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
13.11.2012 10:22:56
S těhu oblečením si hlavu nelámu, břicho budu mít až na jaře, takže sukně a legíny obleču a mám asi jedny kalhoty těhu.Jetě že jsme nic nevyhodila.Jinak já vysoká nejsem, takže nemám s oblečením problémy.
![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
13.11.2012 10:21:09
Tak za chvíli jedu na kontrolu, už se těším.
Na SCR u prvního mi brali krev a dělali podrobný UTZ kde kontrolovali prsty, páteř, lebeční jamky, jestli rostou dobře kosti a jsou tam všechny končetiny a podle toho se dá určit, jestli není dítě postižené atd.Dělá se to tak brzy asi pro případný potrat,pokud by byl plod vážně postižen, ale to je samozřejmě na matce.To vše probíhalo u mě ve 12 tt a platila jsem za to 1200kč.Je to totiž nepovinné.Pak se další SCR dělá ve 20tt tuším, kde se zpravidla kontroluje opět to stějné, určuje se přesněji pohlaví (pokud chcete vědět) a je to zdarma. |
| P Ř | 133048 |
|
13.11.2012 8:59:22
Tak se prosím zeptej, bazarové by mi nevadilo, mám velikost 42 tak se pak můžeme domluvit třeba poslat nějaké fotky na email a tak, ušetřilo by mi to spoustu shánění
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.