| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 656  [Dalších 186 >>]
Kavika 84607
13.11.2012 8:46:03
Mozem sa spytat kamosky, kde kupovala ... je cca tak vysoka ako ty, alebo ked Ti nevadi bazarove, tak viem ze bude predavat po sebe veci, tiez rodila v cervnu tohto roku a uz dalsie neplanuju ...
P Ř 133048
13.11.2012 7:01:36
Holky, tak mě napadlo, je tu nějaká z vás vysoká? Já mám 186cm a záda mě začínají pobolívat už teď, asi proto že mě začíná tlačit knoflík u kalhot když sedím tak břichu ulevuju ale pro záda je to nezvyklá poloha...
A taky by mě zajímalo kde se dají sehnat třeba těhotenské dlouhé kalhoty... Když jsem teď sháněla (marně) normální džíny o číslo větší než mám, tak jsem si zkoušela i těhu džíny v C&A a měla jsem je jako tříčtvrťáky ~:( Tak doufám, že se někde něco dá prodlouženého sehnat, jinak to asi budu muset řešit sukní, což se mi celou zimu úplně nechce...~n~
P Ř 133048
12.11.2012 20:04:45
Maargit chtěla jsem napsat že toho 30.11. mě čeká ultrazvuk :)
Já to v žádosti od mého doktora mám uvedené dokonce jako screening + triple test, což je prý tahle brzo blbost, tak nevím... ~d~
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
12.11.2012 19:32:42
Adriana se mi moc libi,ale tak se jmenuje uz moje sestrenka. To stejne ELisavet, taky se mi to libi, ale opet... sestrenka :D
Ale holcici bych fakt nasla.
Klucici jsme nasli to jediny, Filipas, a cesky by to byl Filipek, to by mi nevadilo. Ale fakt se endovedu predstavit s chlapeckem... :/
Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
12.11.2012 19:03:14
Gratuluju k peknym kontrolam.
Ja mam dve holcicky, starsi Sofinku (Sofia po tchyni-tradice) a Elenka - po nikom, jen tak.
Ja bych chtela zase holcicku. Tam mam tolik jmen, ze si nemuzu vybrat. :D Lidi se mi Natalia, Rafaela, Amalia, Christina....
U chlapecka nevime, a JEDINY jmeno co se nam libi, je Filipas.
Normalne bysme taky eli dodrzovat tradice, po nasich tatincich, jenze to uz se nam nechce, muj tchan je Konstantinos, muj tata je Konstantinos, muj manzel je Konstantinos... :D :D :D A ma dva bratry,od kazdeho se starsi syn jmenuje Konstantinos :D Cimz mame vyresenou otazku dedicnosti jmena :D :D :D
Ale ja zas urcite cekam holcicku, je mi to jasny, a uz se na to tesim.
Akorat jsem se jeste nevzpamatovala z 2.tehu, a hned je tu dalsi tehu :D
Ale zacala jsem se fakt radovat, ze to budu mit vsechno jednim vrzem, a pak budu mit klid. SOustredit se na praci, cestovat atd....

Dnes jsem si koupila tehu rifle, poslala jsem je loni do CR kamaradce, a ted tu zacala byt terosku zima, a nebylo co nosit, tak sjem si skakla do mother care, a koupila fakt pekny, ze se budou mcot nosit i po tehu!!!
A pak si dovezu z CR ty svoje.

My ad sex.... my furt :D kdykoliv je cas. Ve vsech tehu. Akorat teda od cca 5-6.mesice se pak zrdzuje manzel sexu, citi se blbe, ze se mi hybe bricho... ale i pro to mame pak nahradni plany B... :D Bohzuel pro me... :D ale s chlapem by se jinak nedalo vydrzet!!!
~8~
P Ř 133048
12.11.2012 18:42:12
Maargit - v pátek mi dělali ultrazvuk a říkali, že je to na hraně s velikostí tak mi nedělali nic jiného (nevím co by mě jinak čekalo) dnes jsem byla na krvi a toho 30.11. (budu 13+2) půjdu na screening a celé by se to ten den mělo vyhodnotit...
Luciferku - tak to jsme se se jménama krásně shodli ~:-D Já už to vidím, že to určo bude holka, když u kluka je to už jenom buď a nebo a u holky zatím nic jistého ~t~
Luciferekk s čertíky 74061
12.11.2012 18:18:22
Žirafo tak mimochodem s těma jménama to máme naprosto stejně.Karlíka už máme tak teď chci Toníka.A holčičku Štěpánku nebo Lidušku.Uvidíme po poradě s manželem.Ale vzhledem k tomu, že Karlíka vybíral on, tak teď bude asi podle mě.~j~
12.11.2012 18:16:13
Maargit s tím taháním věcí jsme na tom stejně, bohužel to jinak nejde.~e~

Já byla u prvního na SCR ve 12 tt a bylo to obojí najednou.
12.11.2012 17:03:37
Já jdu na kontrolu a zároveň pro průkazku zítra.~g~

Jinak sex ještě po pordu je velice namátkový, nechápu kde jsme přišli k dalšímu miminku~t~~t~~t~~t~.
U předešlého těhu mi Dr. ze začátku taky nedoporučovala sex,ale byla jsem nadržená~f~, takže jsme to stejně nedodržovali.Problémy jsme neměli.
Kavika 84607
12.11.2012 13:25:12
Jo jo v Motole jedine osobne. Telefonicky to nejde a o internetu sa mi moze zdat:), oni totiz davaju razitko do prukazky. To nejako poriesim, snad to vybavim driv nez pojdeme na SK.
Co se tyce sexu:). U prvej pocas celeho tehu snad kazdy den, bola som hrozne ale hrozne nadrzana:), u druheho skoro vubec, krvacela som totiz, takze sme to nechali tak a ani som nemala nejako chut a naladu, a ted zatim nic, ale nejako by som to nehrotila. Spis podla osobnej pohody, mne spis nedoporucovali plavat kuli mykozam a tahat tazke veci (ked mas doma dva prcky tak to asi nepude).
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 656  [Dalších 186 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.