Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| P Ř | 133048 |
|
12.11.2012 11:41:28
Já jsem byla dneska na krvi a výsledky na VV budu vědět 30.11. tak jsem zvědavá...
Co se týče sexu, tak doktor nic neříkal, že by jsme neměli, tak nějak chuť je menší ale vlastně od začátku ho tak jednou, dvakrát týdně máme a žádný problém není, takže je to asi tak nějak ku spokojenosti všech třech ![]() S nevolností jsem měla velké štěstí, nezvracela jsem ani jednou, pachy a třeba i ohnout se, mi zvedalo žaludek asi tak tři týdny, to jsem nemohla dělat skoro nic, natož vařit... Ale je to asi týden co se to dost zlepšilo a bojuju více méně už jen se zubním kartáčkem a když něco mooc smrdí (třeba smrad ryb v Albertu je fakt něco )No a s pohlavím je nám to oběma tak nějak jedno, asi na každém pohlaví je něco... A jména... ani jeden už bohužel nemáme tatínka, takže když to bude kluk tak se bude rozhodovat mezi Toníčkem a Karlíkem po nich... A holčička jsme se shodli zatím jen na jednom jménu, které nevadí ani jednomu a to Klárka a pak ještě připadá v úvahu Jana... Tak uvidíme co z toho nakonec bude ![]() Mám radost jak nám tu všem vychází všechny kontroly v pořádku, na to že jsme to na začátku snad všechny promarodily... ![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
12.11.2012 10:59:04
ahoj holky, tak já dnes byla na odběru kvůli genetickým vadám, tak jsem trošku nervozní, na ultrazvuk k vyloučení gen. vad jdu až za 14 dní a pan doktor mi hned sdělí výsledky, tak jsem ráda, že nemusím čekat a někam volat, jak jsem to měla u prvního těhotenství. Na druhou stranu budu pěknej nervák. Jinak mě je pořád holky zle, asi je mi zle od početí, protože mám pocit, že už si ani nepamatuji, jaké to je, když jsem se cítila skvěle. Zvracím tak obden, většinou večer nebo v noci, ale teď se mi bohužel začalo dělat blbě i dopoledne, tak je to o to složitější, že mám doma dvouletého cvrčka, který vyžaduje pozornost. Nejhorší je, když musím vařit, to bych umřela... na sex nemám od početí ani pomyšlení, hormony dělají fakt své... taky jsem taková víc nervozní, už aby se to trošku srovnalo, nebo se ze mě manžel i syn zblázní!! holky co byste chtěly? holčičku nebo chlapečka?? už máte jména?? já bych radši holčičku, mám doma už chlapečka a navíc se s manželem dokážeme shodnout jen na holčičím jméně - Elenka, u chlapečka se dohadujeme a ani jeden nechce ustoupit
) tak v nejhorším budeme asi muset losovat...![]() |
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
12.11.2012 10:10:53
Ahoj, tak i ja dnes byla u dr, vse dobre roste a srdicko tluce ostoset. :) Mam prijit za dva tydny pro prukazku. Chtela jsem fotku, ale pan doktor ma nejaky stolety pristroj, fotky jsou z toho nekvalitni. Snad priste, az bude fazolka vetsi :)
Muzu mit na vas asi hodne osobni dotaz? Jak to mate ted doma se sexem? Me to pan doktor zatim nedoporucil, takze ted u nic nas. Na partnerovi zacina byt patrna frustrace... :) Co vy, jste v tomto smeru v pohode? Nezlobte se, ze jsem prilis osobni. |
| Kavika | 84607 |
|
|
12.11.2012 9:39:14
Tak po dnesnej kontrole srdicko bije a som 8+4 ... ja sa budem registrovat v motole, mam to najblizsie, ale este budeme musiet trosku upravit termin porodu s gynekologem. V motole sa registruje nejdriv 14+0 a jedine pondeli, utery a streda a tak by mi to vychadzalo ze sa mozem ist registrovat 24.12. ... co sme na slovensku a dlho budeme, tak dufam, ze mi dr posunie termin o jeden max dva dni. Coz nie je az tak vela, prostredny ked sa narodil vyvolavane tak zistili po porode, ze sa s datumom sekli o tri tyzdne a narodil sa na hranici donosenosti ...
|
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
11.11.2012 17:58:31
juuu Zirafko to je krasny :D tak to moje v tu dobu necele 3cm se jeste nehybalo :D ale verim ze na dlasim uz se zahybe mrne :D
kacko vidis vse je v poradku :D ![]() ![]() ![]() |
| P Ř | 133048 |
|
10.11.2012 8:54:18
Tak mrňousek měl včera 32mm a poprvé jsem ho viděla jak si tam hejbe ručičkama, super zážitek
![]() ![]() |
| Kačka+Terezka+// | 22194 |
|
|
9.11.2012 17:35:02
Ahoj holky,
take se hlásím po delší době :) Na kontrole jsem byla v úterý a tentokrát mi Dr. řekl, že jsem v 6+2 ;) a tlouklo srdíčko! Plouvicko, máš krásný obrázek miminecka, neuveritelny jak v nas ty miminečka rychle rostou. Na další kontrolu jdu az za 14 dni, tak věřím že uz budem taky velky :) ted měří cca 4mm Joo a taky doufam, že mě doktor při dalsi kontrole bude brát jako opravdu těhotnou a dostanu prukazku ;) Mějte se všechny moc krasne a opatrujte se.. ![]() |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
9.11.2012 15:40:55
miso ahoj bud v kldu :)) amme podobne osudy.... prvni ditko sem byla na preruseni ve 14 tt kvuli VV a u druheho u barci smemeli az do 20 tt komplikace a ted podezreni na VV ale je zdravoucka... ted se tez bojim a to moc ale musime myslet pozitivne :)) a radovat se :)) drzim ti pesticky aby to bylo v poradku vse :)
sem rada z enerodim vpraze tady u nas takovy probelm nejni :))jako sporodnicema :) |
| P Ř | 133048 |
|
8.11.2012 21:47:48
Míšo však já ani nemyslela, že jsi to myslela nějak zle, jestli to tak vyznělo...
![]() Jak říkám, pro mě je to poprvé tak tak nějak zjišťuju co která porodnice kdy abych to právě neprošvihla, proto to asi řeším takhle brzo a hlavně za sebou nemam žádnou špatnou zkušenost která by mě od toho odradila a "donutila" počkat... Na podolí slyším samou chválu, kolegovi se tam taky narodil před 3 týdny syn a byli maximálně spokojení... Já to zatím furt vidím na tu Thomayerku ale oni vlastně mají uvedené jen to, že je dobré zaregistrovat se co nejdřív, tak tam až budu mít těhu průkazku zavolám a třeba zjistím, že taky mají takovéhle nějaké šílené podmínky k registraci... ![]() A kde přesně bydlíš? My bydlíme u Milíčáku, většinou uvádím Chodov pro nepražáky, já taky jako správná naplavenina ještě před 2 roky netušila kde Milíčov je ![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
8.11.2012 20:46:15
Ježiš, máte to náročné v té Praze.Já prostě přijdu a rodím
. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.