| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 656  [Dalších 166 >>]
Letynka 133275
8.11.2012 20:45:02
Irinulko, dík za rady, mrknu na to a kdyžtak si to taky objednám, v nouzi používám čípky, naštěstí zatím jsem použila jen dvakrát. Teď se to trošku spravilo.
no já mám doma blížence-manžela a vypadá to, že budu mít i blížence mimčo... tak nevím,jestli se mám těšit nebo obávat:-)
Misa, Marek, Matej 133250
8.11.2012 19:09:36
Žirafo :) jsem z Prahy, kousek od Chodova mmch :) a vim o tom jak to ted je. Vim i o tech frontach pred Podolim. U Apolinare to je jinak, tak to staci objednat pres net. Presne jak pises, kazda porodnice to ma jinak. Ja jsem to nemyslela nijak zle, koncim 8 tyden a tim, ze se skutecne do 14.tydne muze leccos stat, tak to v tuto chvili neresim, tak jsem to myslela. :)
Jinak ja jsem Marka rodila v Podoli a mohu to jen doporucit, byla jsem maximalne spokojena a je pravda, ze v roce 2004 to bylo jednodussi, proste jsem prisla uz s velikym pupikem a nikdo nic neresil, vzali me v pohode. Pokud se toto mimi udrzi, tak budu chtit zase tam, takze si pujdu stoupnout do fronty. Nedavno tam takto stala kamaradka, byla tam vazne uz ve 4 rano a rozhodne nebyla prvni na rade.
Je to dost hruza, co?
P Ř 133048
8.11.2012 18:52:12
Míšo já nevím odkud jsi, ale tady v Praze se to musí začít řešit "brzo", když chceš třeba do podolí tak tam tě zaregistrují nejdřív v 14+0, což znamená že maminy ten den vstávají brzo aby tam byly "první", protože každý den zaregistrují jen určitý počet rodiček, tak aby se na ně vůbec dostalo...
Takže je dobrý si předem trochu něco zjistit než se rozhodneš kam se jít zaregistrovat, ale ono se stejně asi v každý porodnici najde něco...
Co jsem slyšela tak tyhle registrace jsou "vymoženost" jenom Prahy, taky bych nejraději rodila na Kladně kde tyhle opletačky nejsou, jenže bydlíme na Chodově takže je to dost z ruky...
Ale třeba to všechno jenom moc řeším tím, že je to pro mě poprvé ~t~
Misa, Marek, Matej 133250
8.11.2012 17:40:50
Ty brdo, vy uz vazne takto uvazujete kde budete rodit? Ja se zatim snazim byt pri zemi a nic nevymyslet, neplanovat. Porad se muze hodne stat.... Ale ja to mam asi tim, ze sice mam jednoho klucika, ale krome nej jsem mohla mit jeste jedno a pak dvojcatka a vsechno nedopadlo a vsechno v tretim mesici. Takze ja neprijimam gratulace, raduji se jen tise a nikde nic nehlasim, nic neplanuji. Ale jsem teda na neschopence - z pochopitelnych duvodu. Snazim se asi chranit sama sebe, aby me to nedostalo do kolen jako nekolikrat, ale vlastne klamu sama sebe. Protoze je mi jasny, ze bych to neunesla.
Ale fuj, myslet pozitivne to chce :)
P Ř 133048
8.11.2012 12:49:30
Luciferku: mě doktor řekl, že z toho screeningu dostanu nějakej papír a ten mu přinesu, a co říkal, tak mě na tohle požene dvakrát, tak se do průkazky zapíše třeba až ten druhej ;)
Maargitt: já bydlím taky v Praze ale doktora mám na Kladně, takže na ten scr jdu do nemocnice tam, a objednání tam trvalo 14 dní, ale možná se jen čekalo na to až budu v 11tt. Jinak co tak přemýšlím kam do porodnice tak to vypadá na Tomayerku, přítelova sestra tam odrodila tři děcka a neměla s nima jedinej problém, spíš naopak...a máme to nejblíž :-)
Luciferekk s čertíky 74061
8.11.2012 11:49:39
Žirafko, to čumím, že ještě nemáš průkajdu a jdeš na SCR.Dyť se to tam zapisuje.~d~ No koukám, že fakt co doktor, to jiný průběh.
Blobi 7193
8.11.2012 10:10:18
Dobré ránko holky, včera jsem byla u dr. - máme 1,4 cm a srdíčko tlouklo sto šest. Jsem 7+ 6 a termín porodu předběžně 20.06. Příští kontrola až 05.12. a to už bych měla dostat průkazku.....ach jo....to je zase dlouhá doba....
Ploutvicka a Barborka 22.6.10 100507
8.11.2012 8:22:27
jak pis holky ofiko tehu poradna me ceka az 20.11. tam dostanu prukajdu nase dr ji drive nedava...

jinak koukam ze se nelisime moje mimo ma taky necele 3 cm a termin vychazi na cca 9.6.

Irinulka+S 8/07 + E 6/11+// 63736
8.11.2012 7:20:57
Letynko, takovy termin jsem mela pred 2mi lety, s Elenkou :))))
Narodila se 8.6

Jinak sirup se tu jmenuje Duphalac, ale ja si myslim, ze to bude ceska Lactuloza, nebo co.. to jsem do sebe cpala zase po porodu Elenky. A pomahalo to.
Jeste jsem si to nevyzvedla, byla tu celostatni stavka, takze zavreny lekarny :D
Reknu manzelovi,at to koupi dnes..

A dnes je mi od rana teda fest zle :(((((
P Ř 133048
7.11.2012 19:15:51
Ani já ještě nemám průkazku, vlastně jdu oficiálně do první těhotenské poradny až 19.11. tak snad už jí dostanu... Teď mě v pátek čeká ten první screening, nervozita naštěstí zatím nedorazila, snažím se nepřipouštět si, že by taky mohlo být něco špatně... :-)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 656  [Dalších 166 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.