Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misa, Marek, Matej | 133250 |
|
|
6.11.2012 18:42:30
Ploutvicko, to je krasa!
Ja jdu na utz v pondeli, to budu za zacatku 9.tydne. Tak snad se pak take pochlubim nejakym peknym obrazkem. Mam uz jednoho klucika, o vikendu slavime jeho 8.narozeniny. Je to legrace jak resi mimino. Docela rychle to pochopil, co se deje. Asi taky neco zaslechl - je to jedno velky ucho. :) A ted resi - nejdriv mel radost, ze konecne nebude sam a ze mu jedno co to bude. Pak se mu to rozlezelo a prisel s tim, ze kluka bere,ale holku nechce. Kazdy den me presvedcuje, ze v pokojicku nema misto na postylku, ze se mu tam proste mimino nevejde :) Minuly tyden mi vybiral svatebni saty,protoze "kdyz mas v brisku detatko, tak musim mit svatbu!". A vcera se me zeptal, az me tata poveze do nemocnice, aby mi to mimino vyndali z bricha, jestli muze zustat doma, protoze nema rad pohled na krev. Kdo mate uz jedno starsi ditko, vedi to , tesi se a maji taky takove rozumy? :) |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
6.11.2012 16:34:20
KUK tak to jsem ja mala Ploutvicka a merim 26mm :D
![]() |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
6.11.2012 10:20:58
Lety neboj bude, pak podej hlášení, doufám, že se k němu dohrabu
. |
| Luciferekk s čertíky | 74061 |
|
|
6.11.2012 10:18:59
Kurnik, vůbec nestíhám sem nakukovat.Budujem jak draci ať je do vánoc hotovo a s tím malým ďáblem mi to jde velice pomalu.Začal být maminčina sukně a neustále by chtěl být na tukách.Chjo, ať už to máme za sebou.
![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
6.11.2012 0:14:55
zítra jdu na kontrolní UZ, tak snad bude vše ok
![]() ![]() |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
5.11.2012 15:19:05
ahoj maminy tak sem dneska byl ana ko,, dle posledni MS jsem pry 9+1 tt a tohel mi tam za ten mesic narostlo :D
tvl zeny poradt emi ten html kod nebo jak sem hodim tu fotku pls diky :D aj si to uz nepamatuji :D jedu ten do prahy pak vecer vam to sem hodim :D |
| Kavika | 84607 |
|
|
4.11.2012 8:35:35
Ja som tiez vylepsovala statistiky:), hlavne pri prvej, KP, nekojena atd. Ja som totiz pri oboch mala male brucho a tym sa Danielka neotocila a Martinko mal zasa zdeformovane nozicky ... nastastie sa to dalo dohromady a su OK.
Hele dvojcatka ber ako dar. Dobre je, ze mas doma zatial len jedneho chlapecka, tak budu traja partaci. Ono tri deti su narocne aj na vychovu aj financne, my budeme musiet kupit nove auto atd, ale verim, ze nam to v buducnosti oplatia:). Ono su vicercata stale rizikovejsie ako jedno. Viem ze v Prahe rodia dvojcata 37+.. nenechavaju to dobezat dokonca koli moznym komplikaciam. Aspon kamoska to takto mala a to mala bezproblemove tehotenstvo, ale v Motole uz ju hnali nech rodi:). Sla na cisar, jedna holcicka si hold postavila hlavu a chcela von zadeckom, takze to rozhodla za ni. |
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
4.11.2012 8:10:51
kavika - syn byl taky KP, plánovaný císař, pro provorodičku hraniční odhad váhy 3,5 kila a hlaně jsem ke konci měla parádní preeklampsii. dokud jen rostl tlak, tak to řešili lopatama dopegitu, pak už byla i bílkovina v moči, takže přesně 38+0 jsem jela do nemocnice. tam mě chtěli poslat domů, držkovali, ať přijedu za 4 dny na rizikovou poradnu a mezi tím, co hudrovali, mi nasadili tlakoměr a to byl najednou fofr
![]() ![]() ![]() takže už te´dka solím jen trochu a vyhývám se soleným věcem, kafe či kola utrum. ale já taky musím mít furt něco extra - první dítě KP, tak se rodí 4% dětí, teď dvojčata přirozeně... tam by mě ty procenta zajímaly taky... tak na to koukám a je to 1,18% ![]() ![]() ![]() furt mít něco extraale ono se ještě uvidí, co vím, tak není nic neobvyklého, když se jedno dvojče vstřebá ![]() |
| Kavika | 84607 |
|
|
3.11.2012 20:32:34
No ja to mam tak, ze ked nejem, je mi blbo, ked sa najem tak mi je tiez blbo ... jedine po com mi nie je zle je ovoce a zelenina. Maso fuj, sladke nevim nevim. Nevracim, to som nevracala ani pri prvych dvoch ale zaludek na vode, najhorsie je mi poobede medzi 2 a 4 ...
Inak ja som mala prvu cisarom, KP. Pri druhom po 2 rokoch a 3 mesiacoch ma bolela jizva ale v Motole sa ku mne spravali ako k simulantke tak sme sa akoze dohodli, ze skusime prirodzene s tym, ze mi budu davat vyvolavacku a injekcie na otvorenie ... maly bol relativne rychlo vonku asi aj z toho mojho strachu ze by som musela na neplanovanu sekci, co bol a aj je moj strasak. Teraz uvidime, bude to po dvoch rokoch od prirodzeneho, takze si myslim ze o mna ani ocami nezavadia a moju jizvu nebudu riesit, aj ked sa uz dva krat zasa mrcha ozvala. Najhorsie je ze sa stale seknu v odhadu vahy, stale nameraju min, tak u prvej sa sekli len 300 g ale u druheho o pol kila, co uz je dost. Pri druhom sa sekli este aj v datu porodu, ked sa vyvolavane dostal na svet, zistili ze je na hranici donosenosti, a to mal 3,5 kila a 51 cm. keby ho tam nechali dokonca tak rodim vyse 4 kiloveho cvalicka prirodzene po prvom cisari coz by sa asi za hlavu chytali ... |
| Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 | 105930 |
|
|
3.11.2012 17:59:06
ahoj,
irinulko, neříkej, že ti teprve začíná být špatně já si už 3 týdny dávám menší půst o celozrném chlebu s máslem, kvanta zeleniny a občas přidám sklenku osoleného opepřeného podmáslí. jen vůně jídla mi kroutí žaludkem, na teplý jídlo nemám pomyšlení, sladké nemůžu ani cítit. zatím jsem nezvracela, ale to je tím, že se držím svojí ,,protizvracící,, dietu. u prvního to bylo to samé, ještě jsem ani nevěděla že jsem v tom a už jsem kolegovi pozvracela palubku v autě. a minule to bylo skoro do 5. měsíce. no, jsem tlusťoch, tak aspoň nepřiberu už teď jsem něco pohubla.dnes jsem byla krááásně vystrašena - kamarádka mi řekla, že známá na konci 8. měsíce s dvojčaty byla od futra k furtu. přítele napadlo, že mi pořídí nožku, s kterou se podpírá těžký objektiv foťáku, přiděláme k ní nábytkové kolečko a budu to mít jako podpěru břicha ![]() já sama upřímně ani nevím, zda tam mají bubliny srdíčka, jak to s nimi vypadá, na to je ještě času dost a dr. mě nechtěla moc týrat, viděla v jakým jsem šoku ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.