Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Blobi | 7193 |
|
|
25.10.2012 16:39:16
ahoj Letynko...koukám, že nás ta pitomá viróza v naší červnové skupině postihla snad všechny. No tak hlavně aby "břišouni" byli v pořádku.
![]() |
| Letynka | 133275 |
|
|
25.10.2012 15:03:03
ahoj všechny,
hlásím se též do této skupiny. Mám doma dvouletého chlapečka a v úterý mi doktor potvrdil těhotenství, zatím nevím termín porodu. Moc jsme to nečekali, protože v době otěhotnění jsem prodělala virozu, ale jak je vidět, ničemu to nevadilo ![]() |
| P Ř | 133048 |
|
23.10.2012 7:09:29
Mě odtud chodí každý den malé info co se děje, jinak na porodnice.cz je těhotenský kalendář a tam odtud mi to chodí jednou za týden
![]() |
| Ploutvicka a Barborka 22.6.10 | 100507 |
|
|
22.10.2012 17:57:35
holky nemate odkaz na nejakou sikvonou tehu kalkulacku?? u prvniho sem chodila nekam kde mi i popisovali pekne co ma zrovna v pupiku ale tady na rodince to nebylo.... a uz to ted nemuzu najit
|
|
|
22.10.2012 17:54:56
Koukam ze tu vsechny marodime hned od zacatku.. paralen se pry muze ale ja se mu vyhybam..horsi je ze nez sem zjistila ze jsem v tom cumlala sem nejaky pastliky co se nemaji v tehu no ale to jsem jaksi netusila takze takydoufam ze to je ok.. no zatim priznaky tehu mam stale, je mi spatne amam chute.. tak snad to znaci ze je v se ok..... tak seholky dejte do kupy jinak mi dneska kamojda poradila nejaky cucai pilule septo neco tvl uz zas nevim :( atam psis ze je to por tehu a kojici maminy tak si to asik kupim
![]() |
| P Ř | 133048 |
|
22.10.2012 13:14:43
já jsem taky několik paralenů měla, skoro týden se mi teplota dostávala na 38... a na krk jsem měla taky nějaké sirupy a kloktadla a hlavně to vyležet ale po třech týdnech žádné zlepšení, nakonec mi pomohl až bioparox a po něm jsem během tří dnů byla v pohodě tak snad bude v pohodě i mrňous
![]() |
| Blobi | 7193 |
|
|
22.10.2012 10:42:34
ahoj Žirafko,
děkuji za přáníčko....já jsem taky tušila, že můžu být těhotná, ten paralen jsem si vzala, aby mi nestoupla teplota, to je prý horší, než 1 paralen za den. A i gyn. mi řekla, že paralen problém není. Problém je spíš možnost, že ta viróza napadla miminko v tom nejrannějším období...no uvidíme pozítří. Je to 50 na 50. Cítím se dobře...pobolívá mě podbřišek, ale to je normální...hlavně nešipiním, ani nekrvácím....Nechala jsem si napsat od obvodní dr. neschopenku, abych se doléčila, piju čaj a kašel si léčím jitrocelovým sirupem a cibulí s medem- prostě zkouším všechno přírodní.... ![]() |
| P Ř | 133048 |
|
22.10.2012 10:11:39
Mě začalo to samé asi 5 dní předtím než jsem zjistila že se nám to povedlo, ale díky tomu, že jsem věděla, že ta možnost tam je, tak jsem si naštěstí ohlídala léky... no a jestli to mrňous přestál v pořádku se ukáže příští pondělí... Držím palce aby jsi byla brzo zdravá
![]() |
| Blobi | 7193 |
|
|
22.10.2012 10:07:36
ahoj Ploutvičko,
neboj, určitě to bolení v krku zvládneš. Mě v době, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná skolila pořádná viróza s teplotou, musela jsem si vzít paralen, takže nevím, jako to vlastně s mimískem dopadne, paní dr. se to vůbec nezdálo ideální, při prvním utz., dneska jsem musela znovu na krev, aby zjistila, jestli mi stoupá hladina hcg a ve středu mě čeká znovu utz a uvidí se, co bude dál.....snažím se nemyslet na nejhorší, můj vnitřní pocit mi říká, že bude všechno o.k.....ale strach samozřejmě mám.... ![]() |
|
|
21.10.2012 13:58:13
jinak snad od te chvile co jsem v tom, tak me boli vkrku amam teplotu... takze v tom nejsem sama a docela se bojim co ta fazolka na to :((( a prepokladany datum narozeni mimise je 9.6. hihihi obe deti bdu mit v cervnu :D
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.