| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 911  [Dalších 451 >>]
la estrella 48217
16.6.2013 20:49:18
Zdravim vsechny!
miruska.j 55676
14.6.2013 13:41:12
Tak já ještě připravená nejsem. Začala jsem prát, ale poprvé peru normálně v Arielu - protože prádlo leželo 3-4 roky na půdě. To už skoro mám. O víkendu máme nějaké akce, takže se k tomu moc nedostanu, ale od pondělí budu prát už v Lovele a s dvojitým mácháním. Od středy mi přijede tetička a pomůže mi s žehlením, za to jsem moc ráda. S něčím pomůže i moje mamka. V pondělí jdu naposledy do práce - a v úterý už jsem na mateřské - takže potom opravdu už začnou velké připravy - úklid apod. Co mám hotovo - to jsou vyprané kočárky a cestovní postýlka.
Tašku sbalenou nemám, ale mám asi vše už doma - kalhotky i porodnické vložky, takže kdyby se něco dělo, tak to rychle naházím do tašky.
Tak teď už jenom aby bylo hezky, aby jsme se i cítili lépe než v pošmourném počasí.
Martysek 135615
14.6.2013 11:49:59
Ahojky ~3~
konečně se udělalo krásně, co to s vámi dělá holky, také vám trošku stoupá tlak? Už se nám to pomalu blíží, tak jak jste na tom, všechno pomalu připravený? Já už celkem jo, jen si sbalit tašku do porodnice a čekat na den D ~x~
miruska.j 55676
11.6.2013 18:31:49
Monitor dechu jsem neměla ani u jednoho z kluků a tentokrát se taky nechystám ho pořizovat. Ale vím, že si ho kamarádky chválili - že je to fajn.

orbitkha 134076
10.6.2013 20:56:50
Ahoj maminy, tak dneska jsme byli na kontrolním UZ a odhadem máme 1730 g a jsme hlavičkou dolu a vše je vpořádku.
Věci už mám vypraný a vyžehlený a ted už můžu čekat jen na ten den :-).
No a jak se tu bavíte o tý pupečníkový krvy tak o tom jsem taky přemýšlela a chtěla jsem se zeptat zkušených maminek na epidurál, zkušenosti s ním.
Mějte se krásně ~;((
JankaHK 68660
10.6.2013 9:21:47
Ahojda všem ~3~

Mně monitor dechu nenervoval vůbec, naopak. Když jsem se v noci probudila a viděla, že bliká zeleně, tak jsem byla v klidu a mohla spát. Taky jsem neměla nový, dostala jsem ho od kamarádky, která ho měla po dvou dětech. Já ho používala hodně dlouho, tak deset měsíců. Ze začátku jsem ho zapínala vždycky, když jsem dala mimčo do postýlky, později jen na noc.

Z toho co ještě přiberu mám taky hrůzu. Už mám nahoře 12 kg, jen za poslední měsíc jsem přibrala dvě a půl kila. Ale nemůžu si pomoct, mám pořád hlad. Tak nevím, jestli je to tím těhotenstvím nebo jsem rozežraná ~a~
la estrella 48217
10.6.2013 8:41:53
Zdravím dámy!

Počasí děs, včera svítilo sluníčko, ale jsem nějaká nastydlá a zmohlá, tak mi to teplo snad i vadilo a šup, už se to zase vrátilo do starých kolejí. Zataženo a prší.

Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá. Cukrovka asi dopadla dobře, jinak by mi snad zavolali. A tedy, přijela jsem tam ráno, vzali mi krev, vypila jsem tu dobrotu a mohla jsem si jet domů, návrat byl za dvě hodiny a tak zase vzalki krev a to bylo vše. Mě by ta glukoza i chutnala, jen jí je prostě hodně, jinak sladké můžu...:-)

Zažívání.. normálně musím říci, že mě to těhotenství tak zmáhá, jestli je to tím, že je třetí, nebo prostě tím, že je to holka, nevím. S chlapečkem to bylo táááák krásné těhotenství a ted... ráno můžu jíst skoro cokoli, po obědě mě přejde hlad a zhruba tak od čtvrté co sním, to mi vadí. Po všem mě pálí žáha a poslední dobou mi je i špatně. Večer mám průjem, za celý den nejdu na záchod a večer voda a tak třikrát, křeče v břiše. Už mě to unavuje...:-(
Zítra se na to doktora zeptám..
Do toho ještě malujeme celý barák, takže shonu až až...

Ramatad 78004
9.6.2013 11:12:27
Ahojky, já jsem koupila použitý, nový bych nekupovala. U prvního jsem ho neměla, ale teď jsem nějak nejistá.
Jinak vypráno mám vše, jen mi chybí přichystat postýlka, ale na tu je času dost.
Kila jdou postupně nahoru, už mám 9kg. Malinká už je hlavičku nejspíš dolů, protože kopání cítím jen nahoře a taky se mi ulevilo co se kyčlí a stydkých kostí týče. Mám hrůzu z toho co přiberu ještě.
Jinak teď hledám focení s těhotenským bříškem.
Krásný den
Martysek 135615
8.6.2013 21:17:35
Ahojky, chci se zeptat na váš názor na monitor dechu? Budete si ho pořizovat nebo používat? Já nevím, někdo na to nadává, že se pak nervuje, že to furt pípá... atd....~o~
Tak díky za názory ~6~
JankaHK 68660
7.6.2013 15:24:33
Škoda to je určitě. Co jsem četla, tak uskladnění pupečníkové krve je nákladný, tak proto tak málo porodnic a málo odběrů, ale že to pak zachrání lidský život ... no holt v našem státě jsou peníze vynakládány na jiné "potřebné" projekty ~q~
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 911  [Dalších 451 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.