Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| miruska.j | 55676 |
|
7.6.2013 13:45:05
http://www.babyonline.cz/porod/pupecnikova-krev#pupecnikova-krev5
Tady opravdu píšou v roce 2012, že to jsou 3 porodnice - to je škoda. Ale třeba ty odběry nebyly tak kvalitní, když se to odebíralo na více místech a potom se nedali využít. Ale určitě je to škoda. |
| miruska.j | 55676 |
|
7.6.2013 13:42:18
Kopání do žeber tak nemám - tam mě boxuje asi jen rukama - kope mě do boku - to docela jde.
To mě ani nenapadlo, že když to šlo před 6ti lety a před 4lety, že to teď nepůjde. V tom seznamu ale koukám, že tam moc porodnic není - jestli koukám dobře - tak 3 - to je dost málo ne ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
7.6.2013 13:04:54
Miruško, já o tom darovaní taky uvažovala. Ale musela bych kvůli tomu jet rodit až do Prahy, u nás darování není možný. To u vás v Čáslavi to jde? Koukni na http://www.bpk.cz/2/20/porodnice-kde-lze-darovat-pupecnikovou-krev.html.
No jinak s tou baterkou, to je dobrej nápad Ale svítit nebudu, stejně budu rodit císařem, tak je to jedno, jak je otočená. Jen to kopání do močáku není příjemný. Ale to nevím, jaký to je, kdyby mě kopala do žeber ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
7.6.2013 11:30:55
Ahoj maminy, taky jsem byla včera na kontrole a zdálo se vše v pořádku, tak mě tentokrát pan doktor ani neprohlížel. Na kontrolu jdu za 14 dní - 20.6. a na mateřské budu už od úterý 18.6. - hurrrááááá
To budu v 35tt a budou mi dělat asi už i ten monitor a stěry na kultivaci. Zatím mám miminko nějak podélně - ale hlavičku má dolů - takže by snad problém s otočením být neměl. Někde jsem slyšela, svítit mu baterkou dole - že se prý může otočit - ale možná jsou to jen "babské řeči" Zkusit to můžeš. Uvažovala jste některá o darování pupečníkové krve? Já jsem u prvního nemohla, protože jsem rodila v pátek, a už to by nemohli převézt. U druhého jsem darovala, ale asi nebyla vhodná, pak už se neozvali - jestli jsem dobře pochopila, tak snad se v případě dobrého odběru ozvat měli. No a teď o tom také uvažuji. Mě to nic neudělá a kdyby to náhodou mohlo pomoci, tak proč ne. |
| JankaHK | 68660 |
|
7.6.2013 9:40:27
Ahojda všem
![]() Včera jsem měla další kontrolu, naše cácorka už má 1724g V 32+0tt. A hlavičku máme nahoře, doktorka už nepředpokládá, že by se obrátila, takže opět konec pánevní Další kontrolu mám 19.6., to budu mít i nástup na mateřkou. A taky poslední kontrolu u paní doktorky, pak už mě předá do nemocnice. |
| Kočenka | 6829 |
|
|
5.6.2013 12:21:20
Ostrava...a zřejmě Fifejdy
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
5.6.2013 11:48:06
Já to vidím na Čáslav - taková malá porodnice.
|
| Martysek | 135615 |
|
|
5.6.2013 10:00:21
Ahoj holky, včera jsem byla na gyndě, dělal mi ultrazvuk, malá je zas nějaká velká, dnes se udělalo konečně hezky, hned toho využiju a raději začnu s praním, kdyby to bylo trošku dříve
![]() A porodnici? Sice to mám 50 km do Plzně ale Plzeň zvítězila, všichni si chválí tu novou, tak jí taky vyzkoušíme ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
5.6.2013 8:17:31
Holky, v jakém městě budete rodit?
|
| miruska.j | 55676 |
|
4.6.2013 19:23:41
Tak já jsem z těch, kterým zatím stačí na žáhu mléko - snad už mi to vydrží.
A plínky taky zkušenosti nemám - protože určitě půjdu do jednorázových a pampers - přece jenom tři děti mi dají dost zabrat na to, abych dělala pokusy - jednorázové mám vyzkoušené a spokojenost. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.