| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 911  [Dalších 431 >>]
JankaHK 68660
4.6.2013 16:30:28
Libubu, já používám Rennie a pomáhá mi to. Omezila jsem i sladký, přestala jíst ostrý a úplně vyřadila z jídelníčku kečup a hořčici a je to fakt lepší. Tuším, že tu někdo psal, že je dobrý i Gaviscon, ale ten nemám vyzkoušený.
O látkových plenách jsem taky chvíli uvažovala, ale už mám nakoupený Pampers. Když si vzpomenu na první mimčo, tak já stejně pořád někde lítala, takže jednorázovky byly pro mě ideální.
JankaHK 68660
4.6.2013 16:19:58
Miruško, na ty žlutý fleky jsem si koupila v DM drogerii sůl na skvrny, jmenuje se to Fleckensalz. Přimíchá se to k pracímu prášku. Prala jsem na 60st. a fleky jsou fuč :-)
Libubu
  • 
3.6.2013 20:24:12
Ahojky holky. ~3~ Na kontrolu s prckem jdeme zítra, tak uvidíme, jak na tom budeme. Mně zbývají do mateřské ještě 4 týdny a už se nemůžu dočkat, až si odpočnu a začnu v klídečku dávat všechno dohromady. Nebo spíš začnu shánět věci. Nechce se mi nic moc kupovat.
Nemáte některá radu na bolení břicha - pálení žáhy? Díky
A ještě jsem se vás chtěla zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s látkovýma plínkama all-in-one.
Pěkný večer ~h~
miruska.j 55676
3.6.2013 17:48:58
Ahoj taky všem ~3~, u nás se sice jedna říčka při problémech s větší vodou skoro vždy vyleje - ale nás se netýká - takže žádná evakuace u nás nehrozí - jsme dost vysoko. Ale už by ten déšť mohl ustat a začít svítit sluníčko - snad se brzy dočkáme.

V sobotu jsme také byli na dětským dnu - přesunuli ho z hřiště do sálu kulturního domu - takže dobrý - nepršelo na nás.

Jinak se mi už taky naštěstí poslíčci neopakují - nebo ne aspoň tak intenzivní. Na kontrolu jdu ve čtvrtek a na mateřskou za 14 dní - tak už jsem dneska začala přebírat věci na miminko - to nemohlo nikdy klukům být, některé věci jsou tak malinké ~t~. Prát budu až za těch 14 dní. Jen jsem koukala, že na pár věcech jsou také ty žluté fleky, jak psala Jana - ale už si nepamatuji, jak jsi se jich zbavila.

JankaHK 68660
3.6.2013 11:11:11
Ahojda těhulky ~:-D

Doufám, že bydlíte v oblasti, kde se vám žádná říčka nerozvodnila a neplavete. U nás sice pořád prší, ale dobrý, neplaveme. To loni jsme měli vodu ve sklepě.

V sobotu jsme v tom dešti šli na dětský den, nechtělo se nám být doma. Na nádvoří zámku bylo loutkový divadlo pro děti, bylo to pod stanem, takže dítka byla v suchu a my s deštníkem vedle stanu. Ale bylo teplo, tak i když pršelo, tak se odpolko vydařilo.

No jinak Miruško, jsem ráda, že ses ozvala. Jak si tu pár dní nebyla, tak už jsem plašila, jestli si náhodou neporodila předčasně. Tak jsem ráda, že je všechno v pořádku. A šetři se ~;((

Jak jste tu probíraly tu váhu, tak známá porodila ve 30tt a mimčo mělo 1500g.
Já byla na kontrole ve čtvrtek, odběry krve ... Teď jsem si vzpomněla, že jsem měla volat na výsledky ... tak dobrý, jen mám málo železa. Ve čtvtek mám další kontrolu, tak mi paní doktorka něco předepíše.

Poslíčci se mi už neopakovaly. Miruško, jak píšeš, taky mě to docela vyděsilo. U prvního jsem je měla až den před porodem.
Kočenka 6829
31.5.2013 15:19:26
Hezký víkend nastávajícím mamčám~p~...a zítra je DEN DĚTÍ~x~...příští rok už jej budeme slaviti se svými ratolestmi~3~
miruska.j 55676
31.5.2013 10:46:21
mě to vychází nějak 18.6. - už aby to bylo - nechci na tu předčasnou - je to škoda 2 týdnů - to už snad překlepu ~;)

A ještě k těm poslíčkům - jsem zapomněla napsat, že u první synka jsem je neměla vůbec - týden po termínu mě vůbec nic nebylo a porod vyvolávali a u druhého synka jsem je měla v noci před porodem, ale taky to nic nebylo - protože ho taky ráno po tom museli na svět zavolat. Takže mě tentokrát poslíčci docela vyděsili ~d~
Kočenka 6829
31.5.2013 10:14:45
Ahojky~3~taky ještě pracantka?~;)...já taky...a mateřská za 3týdny~z~...letí to...a máš pravdu...po práci jsem ráda, že si alespoň večer na chvili lehnu k "ULICI"~y~ a to stejně u toho háčkuji:-)...
miruska.j 55676
31.5.2013 8:39:22
Tak já se hlásím také k prvním poslíčkům, právě proto jsem tu moc teď nebyla - v neděli mě celý den probolívalo břicho, k tomu miminko celý den i dost kopalo, a že už to byly pořádné pecky - takže jsem se celý den chytala za břicho a byla jsem dost unavená. No nedalo mi to a v pondělí jsem raději zavolala a dojela k doktorovi. Nic to naštěstí nebylo, hlavička nenaléhala a čípek se nezkracuje. Ale snažím se víc šetřit, takže když přijedu z práce, tak skoro pořád ležím - když můžu a kluci mě nechají - takže vlastně jak kdy ~t~

Kočárek jsem nový taky neprala. Teď ho z pověrčivosti taky nechám u našich. U druhého byl automaticky doma po prvním, ale na toto třetí jsme ho domů nestěhovali, takže uvidíme, budu ho muset vyprat, tak pak už tu asi zůstane, ale to až na mateřské - už za 2 týdny - hurráá

Váhový odhad mi dělal ve 30tt - to bylo 1353g - takže to asi odpovídá - protože miminko teď bude hodně přibírat na váze.

A ještě k pohlaví pro Libubu - my taky nevíme co to bude, ale u nás to vidět prý bylo. My chceme překvapení ~z~
Kočenka 6829
31.5.2013 7:51:37
Kočárek na mě čeká pod "plachtou"...kupovali jsme jej starší a právě byl "vypraný"...tak už tam na nás počká do začátku srpna~b~
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 911  [Dalších 431 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.