Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kočenka | 6829 |
|
|
31.5.2013 7:49:46
Ahojííííí..tak my měli ve 29.tt 1200gr a odpovídalo to "normě"...ohledně těhucukrovky mi to hlídají ... |
| Libubu | 137220 |
|
30.5.2013 16:18:08
Ahojky.My jdeme na kontrolu az pristi tyden.Jsem 27+2.
Konecne nam o vikendu namontuji skrine,takze muzeme ze skladiste udelat loznici a zacit pomalu chystat neco malo pro miminko. Stale jeste nevime, jestli cekame chlapecka nebo holcicku. Roztahujeme nozicky, ale vzdy tam byla videt pouze pupecni snura. A uz je nam to jedno.Hlavne kdyz budeme vsichni v poradku a stastni. ![]() Pa |
| Martysek | 135615 |
|
|
29.5.2013 18:18:13
Ahoj holky, tak jsem byla včera na velkým ultrazvuku a mám krásnou 3D fotku obličeje, je to supr pocit, už ji předem trošku vidět
![]() Má 39cm a 1.6kg - 31. týden, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo podobnou zkušenost, abych měla trošku přehled o mírách? Moc děkuji M. ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
29.5.2013 15:50:06
Já nový kočárek neprala.
|
| Libubu | 137220 |
|
27.5.2013 20:00:05
Ahojte, kočárek máme koupený a zatím čeká v prodejně. Asi si ho necháme poslat koncem července. Je třeba i jej přeprat, když je nový? Čekáme první miminko, tak je pro mne pouta věcí novinkou.
Žáha mě trápí čím dál tím víc. Dokonce mne už začala budit v noci a dnes jsem cítila celý krk a vracjeí se šťávy. Koupila jsem i Gaviscon, tak jsem zvědavá, jestli zabere. ![]() Jěště nic neperu a ani nechstám. Začnu s nástupem na MD. ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
27.5.2013 10:47:39
No já byla pověrčivá u prvních dítka, to jsem doma kočárek neměla. Měla jsem ho zaplacený v prodejně až do porodu. Pak mi pro něj přítel dojel. Jak to bylo s postýlkou si už nepamatuju, jestli jsme ji skládali, ještě když jsem byla doma nebo jestli až když jsem byla v porodnici. Teď jsem měla všechno u našich, ale mamka mi to už všechno přivezla. Musím to všechno přeprat a umýt, takže pak už to vozit nikam nebudu a nechám si to doma.
|
| JankaHK | 68660 |
|
27.5.2013 10:32:33
To hledání všeho, to je mazec. Říkám si, že je lepší kupovat novou výbavičku, než všechno hledat. No ale aspoň díky tomu budu mít uklizený všechny skříně
Ještě mi chybí moskytiéra na kočárek, jedina neuklizená skříň je na chodbě, takže bude nejspíš tam. Ke kočárku jsem musela objednat nové madlo, trhalo se.No jinak jsem měla docela náročný víkend, včera večer poslíčci a teď opět. U prvního těhu jsem poslíčky vůbec neměla, až den před porodem. No já vlastně i v den porodu jsem si myslela, že to jsou poslíčci a přitom to byly konktrakce, tak fakt nevím |
| Martysek | 135615 |
|
|
27.5.2013 10:30:41
Ahoj holky, tak zítra si taky jedu pro kočárek, zase k bráškovi, ještě, že ho mám, mám od dětí velký odstup, tak jsem ho neschovávala. Ale nechám ho raději uložený u babičky, jistota je jistota, co vy a pověry?
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
26.5.2013 10:01:29
Já jsem si tak nějak uvědomila, že kočárek je, nová kolečka taky, ale mám do něj takovou tu tašku a tu teda musím ještě najít
Tašku najdu, ale budou z ní vyndaná taková ta vyztužení, protože jsem ji používala jako fusak mladšímu synkovi do bobů. Takže se musím pustit do hledání. |
| JankaHK | 68660 |
|
24.5.2013 9:45:25
Jo jinak kočárek už mám doma, zatím uklizený, prát se mi ještě nechce. Ale už jsem ho prozkoumávala a sundat a hodit do pračky půjde všechno, jupííí. A vypadá dobře. Korbičku jsem používala necelý rok, tak není ani vyšosovaná od sluníčka. Se sedačkou je to horší, ta vyšoslá je. Ale byla jsem s kočárkem maximálně spokojená, tak novej bych určo nekupovala.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.