Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
24.5.2013 9:41:01
Ty bolavý kosti mám taky. Minulé těhu jsem to měla až dva dny před porodem, teď už to mám docela dlouho. Od doktorky mám nařízen klidový režim převážně na lůžku, ale to kvůli slabé děloze. O těch kostech jsem ji ani neříkala. Otvírat se zatím nezačínám. Ale už teď mě zase straší, ať jsem v klidu, jinak porodím dřív. U minulého těhotenství mě strašila předčasným porodem už tak od 29tt, možná dřív, a to jsem chodila k jiné doktorce. Nakonec jsem porodila až 38+0, a to jsem neležela, poněvadž jsem na to neměla čas
Teď jsme v domečku, kde pořád něco budujeme a k tomu 5letý syn, tak mám času na ležení ještě míň No ale radši už peru a všechno si pomalu připravuju, co kdyby ... nerada bych všechno připravovala až přijdu z porodnice.No jinak přeji krásný slunečný den všem a hezký víkend ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
24.5.2013 7:31:24
Tak mě neměří každou kontrolu, ale skoro každou - je to ten fundus, jak už jsme před časem psali - měří se to snad od stydké kosti k vršku dělohy v bříšku. Mě naměřil v 28tt - 27 a teď mě neměřil, protože mi dělal ultrazvuk, tak asi to nebylo třeba. A jak píšete, měří to krejčovským metrem
![]() A k těm bolavým kostem - mě to tlačí dole asi tak od 14tt a doktor říkal, že se začínám otevírat - někdy je to lepší a někdy horší - ale u mě to jde pomalu a postupně a nezhoršuje se to - že bych byla otevřená na předčasný porod. Ale jestli tě to najednou začalo bolet, tak bych se doktorovi určitě zmínila, aby o tom věděl a řekne ti co a jak. |
| Ramatad | 78004 |
|
|
23.5.2013 20:05:33
Ahoj holčiny, já si připadám, že mám břiško tak větší jak v prním těhu, kila zatím 8kg, doufám, že nepůjdou moc rychle nahoru.
Jinak zatím neperu nechávám až na MD. Poslední dobou mě hrozně trápí jakoby kosti dole, hlavně když mám nohy skřížené. Vůbec nevím co s tím. Krásný den pa pa ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
23.5.2013 19:24:26
No tedy, to slyším poprvé, mě ho ještě za tu dobu neměřila, možná tu příští kontrolu, to už budu 31.týden, tak uvidíme ale pupík mi taky nějak narost, hlavně večer si připadám, jak balón
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
23.5.2013 18:42:36
No to mně se zdá moje břicho taky velké, ale každý mi říká, že ho mám tak akorát, tak nevím. Holky, měří vám doktorka dělohu metrem? Když kouknete do těhotenstké průkazky, kolik máte SF? Mně ve 30+0 naměřila 27.
|
| miruska.j | 55676 |
|
22.5.2013 21:43:12
A čekáš holčičku viď - i s velkým břichem - no tak teda ještě uvidíme
![]() Jo a ještě k tomu, jak jsi řekla synkovi pravdu - tak já říkám klukům, že je v bříšku miminko a že mě tatínek doveze do porodnice, kde se nám narodí. A zatím to nějak nezkoumají. Jen starší synek před časem říkal, že musí být špinavé, když je v bříšku Asi si představil všechno jídlo, co jde do bříška ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
22.5.2013 21:39:57
No me prijde ze mam bricho hodne velke. Kazdy se me pta jestli cekam dvojcata. Musim se zeptat doktora az k nemu pujdu.
|
| miruska.j | 55676 |
|
22.5.2013 20:22:45
Taky jsem ráda, že jsi se zase ukázala. Já nechám praní asi na mateřskou - ta mi začne za necelé čtyři týdny - takže druhá půlka června. Nahoře mám 10kg, takže to zatím jde - ale bříško mám obrovské jako u kluků - takže to asi bude ten chlapík
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
22.5.2013 20:21:13
Taky vítám nově příchozí
Já jsem z těch, co stačí na žáhu se napít mléka. A zklidní se to. A to řádění v bříšku - to je tento týden docela síla - to jsou rány, co mi zevnitř dává - asi jak už je mimčo větší - tak je to více cítit ![]() |
| la estrella | 48217 |
|
|
22.5.2013 9:53:23
Ahoj maminky, zdravím po delší době.
Počasí pořád nic moc, letos ani to léto s koupáním nepřijde, nebo co. Pálení žáhy - znám, kupuji Gaviscon, Rennie mám též, ale Gaviscon mi asi chutná a pomáhá více. A tedy někdy třeba pár dní nesáhnu a pak jsou dny, kdy musím opravdu po každém jídle. Tak si říkám, že nevím, co bude až ještě malá vyroste. Hlavně k večeru.. to skoro přestávám jíst a hodně přemýšlím, co do pusy vezmu. Nabrala jsem zatím 13 kg, takže si připadám jako taková kulička, trochu mi to vadí, zrcadla procházím a nijak se nikam do společnosti moc nehrnu. Také jsem spoléhala na léto a šaty a trika a jak je takové to blbé počasí, tak nemám skoro co na sebe. Neperu zatím ještě nci, pořád mi přijde, že je dosti času, takže já to vidím tak na červenec, spíše konec. Hlavně mi přijde, že tak skoro ani není co prát, nebo kupovat, takže jsem fakt relativně v klidu. Příští týden jdu na cukrovku. Ostatní testy a ultrazvuk dopadl v pořádku, tak snad to tak vydrží, bylo by to moc moc fajn. Dneska se mě mladší 3letý syn ptal, jak se ta naše Klaudie dostane na svět, kudy jako vyleze, člověk má strach mu cokoli říct a hodně jsem přemýšlela, co říci, pak jsem řekla pravdu a on to jen tak přešel, nic na to neřekl. Vyloženě to byla taková řečnická otázka, vůbec ho nezajímalo, co řeknu, natož asi, aby to chápal. Peču tvarohový koláč,tak jdu mrknout do trouby, ať nepřipálím. mějte se hezky, krásný den přeji a budu se snažit ukazovat častěji. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.