Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
22.5.2013 8:32:12
Ahojda, vítám tě mezi námi
Já mám snad všechny těhotenské potíže takže i pálení žáhy. Pomáhá mi na to Rennie - prodává se v lékárně. Jsou dny, kdy si nevezmu ani jeden a jsou dny, kdy si musím vzít i dva za den. Když to není zas tak hrozný, tak mi pomůže i to, když se napiju trochu neperlivý vody. Holky tady psaly, že pomáhá i mléko, ale to mně nezabírá. |
| Libubu | 137220 |
|
21.5.2013 21:40:44
Hezký večer. Právě jsem se dozvěděla o těchto stránkách. Jsem ráda, že je možnost popovídat si s dalšími maminkami. :) Náš mrňousek se v bříšku taky nezastaví. Doufám, že máte pravdu a miminko bude hodňoučké :) Jsem prvorodička, tak nemám s čím srovnávat. :)
Nemohla byste mi některá poradit, jak se porvat s pálením žáhy? Nikdy jsem tyto potíže neměla. Až teď poslední 3 týdny. Krásný večer, děkuji |
| JankaHK | 68660 |
|
19.5.2013 10:32:14
To jooooo, je nádherně. Tak jsem se dala zase do praní. Pro mimčo a naše povlečení. To já potřebuju ještě mezi keříčkama vyměnit kůru, stará je už hodně sechlá, tak dát novou. Ale ani moje mimčo nemá rádo předklánění. Navíc mě pak palí žáhá. Jo a taky mě téměř celý den zaléhají obě uši, je to mazec, ale měla jsem to i u prvního těhotenství, tak je to asi normální.
|
| JankaHK | 68660 |
|
19.5.2013 10:23:09
Martysku, tak to by bylo super, kdybychom měly hodná miminka. Je fakt, že já při první těhu Kubíčka necítila vůbec, a když se narodil, tak vůbec nespal a pořád si vyžadoval pozornost. Teď cítím mimi pořád a dost silně, tak se snad vyřádí teď a pak bude hodňoučká
![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
19.5.2013 10:18:34
Tak to už máš doma hezkou sbírku plínek
Já taky 4 balíky z Kauflandu za stejnou cenu jako ty. Pár dní předtím jsem koupila v Lidlu 2 balíky po 150ks za 550Kč. A do porodu už nebudu nic kupovat. Už to nemám ani kam dávat. |
| miruska.j | 55676 |
|
19.5.2013 9:53:03
Taky se hned cítíte líp, když je takhle krásně venku. Nám už i snad začne růst někde tráva, kde jsme ji před týdnem vyseli, tak budu moct v červnu opravdu prát a věšet venku na šňůry. Včera jsem si dělala takovou menší skalku a dneska mi manžel připraví druhou větší a já se tam vyseji semínka a zasadím pár skalniček. Počasí úplně láká být venku. Jen miminku se to moje sázení moc nelíbí
![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
18.5.2013 19:12:23
Jak říkáš, že malá je divoká v bříšku, tak mě to říká doktor také při každém ultrazvuku a říkal, že právě taková miminka bývají po narození hodná, tak jsem na to také zvědavá, bylo by to fajn ale i možná pravda, při prvním(kluk)jsem v bříšku ani nevěděla a pak zlobil a dost dlouho
, takže si budem jen držet palečky!!!! ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
18.5.2013 11:14:30
Tak jsme vzali Kaufland útokem a ve čtvrtek jsme koupili 5 balíků plín a dneska ještě dalších 5 balíků
Nevím, jestli je všude cena stejná - ale u nás 200 Kč za balík - to je pěkný. |
| miruska.j | 55676 |
|
17.5.2013 10:01:14
Teď jsem taky akorát dala prádlo do pračky
- právě proto, že tam fučí. Můžu dneska pracovat z domova - tak jsem toho využila ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
17.5.2013 9:57:20
Jo a taky jsem si včera dozvěděla, že je naše slečně neskutečně čilá. Paní doktorka mi to říká každou kontrolu, když mi děla ultrazvuk. Tak doufám, že si to vybere teď, a až se narodí, tak to bude hodné a spavé miminko
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.