| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 911  [Dalších 391 >>]
JankaHK 68660
17.5.2013 9:39:33
Jeeee, Miruško, ty už veliký miminko. No já byla včera taky na kontrole. Ultrazvuk mi doktorka taky dělala, ale byla to rychlovka, miminko mi ani nevážila. Další kontrolu mám za 2 týdny a velký ultrazvuk až 6.6. Krev mi budou brát za dva týdny. No jinak nahoře mám 9,5 kg. Večer už mívám nateklý kotníky, vypadá to hrozně, jako kdybych žádný kotníky neměla :-)
Doprala mi pračka, tak jdu pověsit prádlo. Dost tam fučí, tak to bude snad rychle schnout ~:-D
papa a hezký víkend všem ~3~
miruska.j 55676
17.5.2013 7:36:40
Ještě jsem se včera ptala, na co mi berou krev - a je to prý jenom pro krevní obraz a u mě pro vyšetření protilátek, když se minule museli dovyšetřovat. Jinak by brala jenom krevní obraz.
miruska.j 55676
16.5.2013 21:02:00
Tak jsem byla dnes na kontrole - nahoře mám 10 kg - takže zatím docela dobrý. Pan doktor mi dělal ultrazvuk a to, že čekám mimozemšťana, trvá. ~t~ Poznala jsem leda tak páteř a srdíčko, která ťukalo. Vše vypadá v pořádku. Dle ultrazvuku má 1353 g. Na kontrolu jdu zase až za 3 týdny a ještě jsem se ptala na ten monitor, tak mi ho prý budou dělat od 35tt
Martysek 135615
15.5.2013 13:12:13
Ahoj holky, já koupila taky Lovelu, hodně jí doporučují, tak uvidíme ~:-D .Prát začnu až po kontrole za 14 dní, ať mi to trošku utíká ~z~
A dneska je opravdu krásně slunečno, tak jsem se dala do praní velkého prádla a dála ven, dovnitř se mi toho moc nevejde ´´panelák´´ ~t~
Kočenka 6829
15.5.2013 7:28:40
~3~Ahojik mamušky~3~, tak máme po včerejší kontrole 27+6tt 1140gramů~6~-což odpovídá správnému růstu=kvůli té mé těhucukrovce:-)Kontrolu máme až za měsíc a to už pomalu bude pan doktor vypisovat "lejstra" na mateřskou~b~
Po večerech jsem začla háčkovat deku-pro miminko-takovou tu klasickou čtvercovku...a příští týden budu objednávat bavlněné plenky-kikko...takže přípravy pomalu vrcholí~:-D~:-D~:-D
Hezký den všem-dle informací z rádia-má být nejteplejší-spíše nejslunnější za celý týden!!!~z~
miruska.j 55676
14.5.2013 20:37:49
Já mám koupenou Lovelu sensitive - prala jsem s ní klukům - asi až tak do 3 let - a byla jsem s ní moc spokojená. Mám oba kluky atopiky - teda jen se slabým průběhem, tak mi Lovelu poradila kožní doktorka.

A jak se někdo ptal - kdy začít prát - já kdybych nechodila do práce, tak bych asi už klidně začala, ale teď ty poslední týdny jsou náročnější - takže čekám, až se to trošku zklidní a budu mít více času.
JankaHK 68660
14.5.2013 20:31:52
Já mám koupený prášek Batole. Bývala jsem s ním spokojená, tak jsem si ho koupila i teď :-)
JankaHK 68660
14.5.2013 20:30:08
No já jsem první těhu porodila 15 dní před termínem. Teď bych měla rodit plánovaným císařem ve 38. týdnu, tak uvidíme, jak to dopadne. Doktorka říkala, že mě v 35. týdnu předá do nemocnice. Tak jsem si to spočítala, že bych měla nakonec rodit kolem 18.7. :-) tak uvidíme. No jinak první termín jsem měla 11.8., pak podle ultrazvuku mi to upravili na 1.8., no a nakonec to vypadá, že porodím už v červenci ~:-D
Ramatad 78004
14.5.2013 20:02:45
Ahoj holčiny, tak já jsem se dostala k PC až nyní. Kila jdou pomalu nahoru už je to na 7kg, mmimi se taky vyvíjí dobře a já se cítím o něco málo unaveněji, tak je to v práci záhul.
Na miminko zatím neperu, ale už se pomalu chystám. V jakém prášku perete?
Na ozvy jsem myslím chodila poslední tři týdny před termínem, ale rodila jsem jeden týden před termínem, tak vlastně jen dva.
pa pa a krásné jarní dny~;((~;((
miruska.j 55676
14.5.2013 18:52:04
jj, přesně to myslím - monitor, já jsem na něj chodila často, protože jsem oba kluky přenášela, ale už jsem si nepamatovala od kdy. No tak koukám, že to porodíš mnohem dřív jak já - já se chystám rodit až tak v 41. - to bude někdy v srpnu ~t~
[<<Předchozích 510] Názory 511520 z 911  [Dalších 391 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.