Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
17.5.2013 9:39:33
Jeeee, Miruško, ty už veliký miminko. No já byla včera taky na kontrole. Ultrazvuk mi doktorka taky dělala, ale byla to rychlovka, miminko mi ani nevážila. Další kontrolu mám za 2 týdny a velký ultrazvuk až 6.6. Krev mi budou brát za dva týdny. No jinak nahoře mám 9,5 kg. Večer už mívám nateklý kotníky, vypadá to hrozně, jako kdybych žádný kotníky neměla
![]() Doprala mi pračka, tak jdu pověsit prádlo. Dost tam fučí, tak to bude snad rychle schnout ![]() papa a hezký víkend všem ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
17.5.2013 7:36:40
Ještě jsem se včera ptala, na co mi berou krev - a je to prý jenom pro krevní obraz a u mě pro vyšetření protilátek, když se minule museli dovyšetřovat. Jinak by brala jenom krevní obraz.
|
| miruska.j | 55676 |
|
16.5.2013 21:02:00
Tak jsem byla dnes na kontrole - nahoře mám 10 kg - takže zatím docela dobrý. Pan doktor mi dělal ultrazvuk a to, že čekám mimozemšťana, trvá.
Poznala jsem leda tak páteř a srdíčko, která ťukalo. Vše vypadá v pořádku. Dle ultrazvuku má 1353 g. Na kontrolu jdu zase až za 3 týdny a ještě jsem se ptala na ten monitor, tak mi ho prý budou dělat od 35tt |
| Martysek | 135615 |
|
|
15.5.2013 13:12:13
Ahoj holky, já koupila taky Lovelu, hodně jí doporučují, tak uvidíme
.Prát začnu až po kontrole za 14 dní, ať mi to trošku utíká ![]() A dneska je opravdu krásně slunečno, tak jsem se dala do praní velkého prádla a dála ven, dovnitř se mi toho moc nevejde ´´panelák´´ ![]() |
| Kočenka | 6829 |
|
|
15.5.2013 7:28:40
Ahojik mamušky , tak máme po včerejší kontrole 27+6tt 1140gramů -což odpovídá správnému růstu=kvůli té mé těhucukrovce Kontrolu máme až za měsíc a to už pomalu bude pan doktor vypisovat "lejstra" na mateřskou![]() Po večerech jsem začla háčkovat deku-pro miminko-takovou tu klasickou čtvercovku...a příští týden budu objednávat bavlněné plenky-kikko...takže přípravy pomalu vrcholí ![]() ![]() ![]() Hezký den všem-dle informací z rádia-má být nejteplejší-spíše nejslunnější za celý týden!!! ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
14.5.2013 20:37:49
Já mám koupenou Lovelu sensitive - prala jsem s ní klukům - asi až tak do 3 let - a byla jsem s ní moc spokojená. Mám oba kluky atopiky - teda jen se slabým průběhem, tak mi Lovelu poradila kožní doktorka.
A jak se někdo ptal - kdy začít prát - já kdybych nechodila do práce, tak bych asi už klidně začala, ale teď ty poslední týdny jsou náročnější - takže čekám, až se to trošku zklidní a budu mít více času. |
| JankaHK | 68660 |
|
14.5.2013 20:31:52
Já mám koupený prášek Batole. Bývala jsem s ním spokojená, tak jsem si ho koupila i teď
|
| JankaHK | 68660 |
|
14.5.2013 20:30:08
No já jsem první těhu porodila 15 dní před termínem. Teď bych měla rodit plánovaným císařem ve 38. týdnu, tak uvidíme, jak to dopadne. Doktorka říkala, že mě v 35. týdnu předá do nemocnice. Tak jsem si to spočítala, že bych měla nakonec rodit kolem 18.7.
tak uvidíme. No jinak první termín jsem měla 11.8., pak podle ultrazvuku mi to upravili na 1.8., no a nakonec to vypadá, že porodím už v červenci ![]() |
| Ramatad | 78004 |
|
|
14.5.2013 20:02:45
Ahoj holčiny, tak já jsem se dostala k PC až nyní. Kila jdou pomalu nahoru už je to na 7kg, mmimi se taky vyvíjí dobře a já se cítím o něco málo unaveněji, tak je to v práci záhul.
Na miminko zatím neperu, ale už se pomalu chystám. V jakém prášku perete? Na ozvy jsem myslím chodila poslední tři týdny před termínem, ale rodila jsem jeden týden před termínem, tak vlastně jen dva. pa pa a krásné jarní dny ![]() ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
14.5.2013 18:52:04
jj, přesně to myslím - monitor, já jsem na něj chodila často, protože jsem oba kluky přenášela, ale už jsem si nepamatovala od kdy. No tak koukám, že to porodíš mnohem dřív jak já - já se chystám rodit až tak v 41. - to bude někdy v srpnu
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.