Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
14.5.2013 13:55:08
Máš na mysli monitor??? Já na něm minulý těhu byla jen jednou, a to ve 37. týdnu, tři dny na to jsem porodila. Teď bych měla rodit taky ve 38. týdnu, toto letí, už jenom dva měsíce.
|
| JankaHK | 68660 |
|
14.5.2013 13:37:31
Ahojda Martysku, tak tě taky vítám mezi námi
No s tím praním ... já už peru, zatím mám peřinku, deky, pleny. Věcičky jen z části, prala jsem zatím jen to, co mělo na sobě žlutý fleky. Byla mi doporučena sůl z DM drogerie a fakt to zabralo Spoustu věcí budu prát na 2x. Jednou v našem prášku (jak to bylo pár let uskladnění, tak to nějak divně smrdí), a pak to vyperu ještě v dětským. No já si myslím, že už klíďo prát můžeš, u prvního jsem měla vypráno už 2 měsíce před porodem. Teď peru podle času. Momentálně mám plnej koš s našim špinavým prádlem, takže to bude mít přednost ![]() No s tou trávou, to mi povídej. My tu měli krásnej trávník, ale na podzim se dělala nová voda, tráva ještě nedorostla. A teď se ještě bude kolem celýho baráku dělat novej plyn, 50m rozkopaný hlíny |
| Martysek | 135615 |
|
|
14.5.2013 12:16:57
Ahoj holky, když jsme u těch věciček, taky jsem si od brášky přivezla plno obleček na mimi a nevím, kdy bude správná doba na praní, jak jste na tom vy ostatní?
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
14.5.2013 7:15:58
To jsem ráda, že je nás víc
![]() Já se chystám na kontrolu ve čtvrtek - to už budu v 30tt a bude mi doktor dělat ultrazvuk, tak se s miminkem uvidíme Včera jsem si svezla domů věci po klukách - byla toho pěkná hromada a postupně začnu třídit - nevím, jestli mám začít prát už třeba za 14dní a nebo si to nechat až nastoupím na mateřskou a budu mít víc času. Ještě ke všemu nemáme zasetou ani všechnu trávu - tak abych to měla kde vůbec věšet - protože nad hlínu tu věšet teda nechci Tak asi za těch 14dní uvidím a rozmyslím se. ![]() |
| Martysek | 135615 |
|
|
13.5.2013 19:56:56
Ahoj holky
jsem tu nová, tak nás už bude víc, jsem ve 28.týdnu, cukrovku mám za sebou, vše v pořádku, už mám tedy 11kg a ty záda, máte pravdu, když dělám nějaký větší úklid, bolí jako čert ![]() |
| orbitkha | 134076 |
|
|
13.5.2013 17:36:23
Ahojky,neboj rodit ve třech nebudete
Jen nemám moc času sem chodit.U nás nového jen, že jsme byli na cukrovce a tu máme v pořádku.Nabrala jsem 9 kilo a do poradny jdu až 21. Jinak se cítím celkem dobře, až na ty bolesti zad Tak ať se vám daří maminy, už to máme za chvilku ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
11.5.2013 19:49:50
Ahoj holky, od kdy se potom vlastně chodí na ozvy? Je to asi až v devátém měsíci, ale nejsem si jistá.
A koukám, že se nám další maminky moc nepřidávají - momentálně budeme rodit ve třech ) Tak maminky kde jste? |
| Kočenka | 6829 |
|
|
9.5.2013 11:01:53
..taky chodím do práce...a přesně tak-když už jsem to vydržela doteď..tak si penízky nepokazím radši koupím něco navíc miminku Někdy je to sice záhul-ještě domácnost, ale doma pomáhají-když si řeknu![]() ![]() já jdu do poradny v úterý..a u cukráře-už si nemusím měřit cukr každý den, ale jen obden...a kontrola až za 14dní![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
9.5.2013 9:08:45
To když ti v práci umožnili dělat i z domu, tak to máš super a škoda chodit na neschopenku. To já na neschopenku musela, i když jsem nechtěla a teď jsem ráda, že jsem doma, pohoda, klídek, užívám si to.
No jinak už jsem včera prala peřinku a deky pro mimčo, pomalu zjišťuju, kde co mám ve skříních, tak přerovnávám No jinak počasí super, co? Včera už jsem sázela muškáty a vytáhla kytky ven, aby si taky užily sluníčka ![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
7.5.2013 19:42:54
No je to někdy dost náročné, sice manžel pomáhá, ale ti dva raubíři a k tomu to všechno, je to boj - ale když už jsem nešla na neschopenku dřív, tak teď to nemá cenu.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.