| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 911  [Dalších 371 >>]
JankaHK 68660
7.5.2013 19:40:40
Tak to je hezký, dozvídat se od jiných, že ti vyrostl zadek a stehna, viď? ~t~ To jsme na tom podobně ~t~ Ale říkám si, zatím dobrých 9 kg navíc, jsou ženský, co přiberou 20-30kg, tak jsem ráda, že nejsem mezi nimi.
No však já jsem ráda, že doma už jsem, já bych 8 hodin 5 dní v týdnu nedala ani náhodou. Hlavně bych to neuseděla na židli. A měla jsem to v práci stres, pomalu jsem neměla čas ani na jídlo. Teď mi úplně stačí doma uklidit, vyprat, vyžehlit, uvařit, dojet nakoupit ... nechápu, jak někdo v těhotenství zvládá chodit do práce a ještě se starat o domácnost, navíc docela často chodím odpolko spát, já bych to všechno ani nestíhala ... naspím tolik hodin, že bych přijela z práce, šla spát a pak zase do práce.
miruska.j 55676
7.5.2013 13:51:43
No já jsem zvědavá na další kontrole, jak to zase vyskočí ta kila. Teď jsem měla 9-10 kg. A jdu příští čtvrtek. O víkendu jsem se dozvěděla, že mi vyrostl zadek a stehna - tak aby za mě nebyla za chvilku kulička. Ale já jsem si až tak nevšimla - asi jak to jde postupně.

S tou cukrovkou je super, že se ti to daří držet - už je pár týdnů a budeš mít po omezeních.

No a na mateřskou - abych napsala rekce na vše ~t~ půjdu taky až co nejpozději. Sice chodím do práce, ale 8 týdnů nevyužiji. Nějak to do konce právě chci překlepat. I když nevím jak to dělají jiné ženské, ale 5 dní v týdnu, ani 8 hodin denně už nedávám. Musím pracovat jeden až dva dny z domova a z práce jezdím domů po 6ti hodinách.
JankaHK 68660
7.5.2013 11:07:47
Tak to jsi šikulka, že to s cukrovku zvládáš :-) To já už mám 9kg nahoře. Kostrč zase začíná víc bolet, do toho už občas cítím i že mi už povoluje vnitří strana stehen ~a~ U prvního těhu jsem tu vnitřní stranu stehen cítíla až dva dny před porodem. No takže jsem pro jistotu včera dokupovala, abych pak byla vůbec schopná někde chodit ~:-D Za dvě hodinky ve městě jsem si musela dojít 3x na záchod, naše malá už je asi pořádně velká a tlačí mi močák ~t~
JankaHK 68660
7.5.2013 11:00:21
Jj, letí to ~:-D Já jak to tak počítám, tak to mám taky něco málo přes 6 týdnů, a pak mateřská. Nastoupit na mateřskou bych měla asi 20.6.
Kočenka 6829
7.5.2013 10:27:13
~3~fiha...letí to, co?~;)já budu brát až co nejpozději-kvůli penízkům...ale taky mi to vychází na UŽ jen 7týdnů~z~....
Jinak dnes jdu po týdnu na konzultaci kvůli cukrovce...shodila jsem kilčo..a hodnoty nepřesahují hranici, kterou pan doktor určil~6~tak jsem ráda~6~, že jsem to ukočírovala změnou stravy~R^
miruska.j 55676
7.5.2013 9:55:45
Ahoj maminy, tak já mám dneska do nástupu na mateřskou asi 6 týdnů - to už je jen chvilinka ~:-D
miruska.j 55676
2.5.2013 14:57:35
já ti ani pořádně nevím - asi krevní obraz a jestli zase nějaké na pohlavní choroby nebo co?? - no a určitě mi navíc budou brát ty protilátky - jak jsem musela jít na doodběr
JankaHK 68660
2.5.2013 14:48:46
No od toho 30tt budou kontroly asi častější. Já mám kontrolu až za 2 týdny, to už budu právě ten 30. týden. Ty odběry budeš mít teď na co?
No jinak mě dneska brutálně bolej záda a jizva po císaři.
miruska.j 55676
2.5.2013 9:24:02
Tak jsem byla dneska na kontrole - byla to taková rychlovka - ale zvážili jsme 9-10 kilo - tak jsem se trochu lekla. No uvidíme, jak to bude pokračovat. Na kontrolu jdu za 2 týdny - na odběry a ultrazvuk.
miruska.j 55676
2.5.2013 9:23:14
Tak u nás bylo asi do páté hodiny docela hezky a pak se trochu ochladilo. Ale kolem půl šesté jsme si buřtíky v pohodě upekli, šli jsme domů až kolem půl sedmé. Takže jsme to ještě stihli v pohodě. Mladší synek se pořád ptal, kdy budou lítal ty čadejnice a ony nikde ~t~
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 911  [Dalších 371 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.