Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
7.5.2013 19:40:40
Tak to je hezký, dozvídat se od jiných, že ti vyrostl zadek a stehna, viď?
To jsme na tom podobně Ale říkám si, zatím dobrých 9 kg navíc, jsou ženský, co přiberou 20-30kg, tak jsem ráda, že nejsem mezi nimi. No však já jsem ráda, že doma už jsem, já bych 8 hodin 5 dní v týdnu nedala ani náhodou. Hlavně bych to neuseděla na židli. A měla jsem to v práci stres, pomalu jsem neměla čas ani na jídlo. Teď mi úplně stačí doma uklidit, vyprat, vyžehlit, uvařit, dojet nakoupit ... nechápu, jak někdo v těhotenství zvládá chodit do práce a ještě se starat o domácnost, navíc docela často chodím odpolko spát, já bych to všechno ani nestíhala ... naspím tolik hodin, že bych přijela z práce, šla spát a pak zase do práce. |
| miruska.j | 55676 |
|
7.5.2013 13:51:43
No já jsem zvědavá na další kontrole, jak to zase vyskočí ta kila. Teď jsem měla 9-10 kg. A jdu příští čtvrtek. O víkendu jsem se dozvěděla, že mi vyrostl zadek a stehna - tak aby za mě nebyla za chvilku kulička. Ale já jsem si až tak nevšimla - asi jak to jde postupně.
S tou cukrovkou je super, že se ti to daří držet - už je pár týdnů a budeš mít po omezeních. No a na mateřskou - abych napsala rekce na vše půjdu taky až co nejpozději. Sice chodím do práce, ale 8 týdnů nevyužiji. Nějak to do konce právě chci překlepat. I když nevím jak to dělají jiné ženské, ale 5 dní v týdnu, ani 8 hodin denně už nedávám. Musím pracovat jeden až dva dny z domova a z práce jezdím domů po 6ti hodinách. |
| JankaHK | 68660 |
|
7.5.2013 11:07:47
Tak to jsi šikulka, že to s cukrovku zvládáš
To já už mám 9kg nahoře. Kostrč zase začíná víc bolet, do toho už občas cítím i že mi už povoluje vnitří strana stehen U prvního těhu jsem tu vnitřní stranu stehen cítíla až dva dny před porodem. No takže jsem pro jistotu včera dokupovala, abych pak byla vůbec schopná někde chodit Za dvě hodinky ve městě jsem si musela dojít 3x na záchod, naše malá už je asi pořádně velká a tlačí mi močák |
| JankaHK | 68660 |
|
7.5.2013 11:00:21
Jj, letí to
Já jak to tak počítám, tak to mám taky něco málo přes 6 týdnů, a pak mateřská. Nastoupit na mateřskou bych měla asi 20.6. |
| Kočenka | 6829 |
|
|
7.5.2013 10:27:13
fiha...letí to, co? já budu brát až co nejpozději-kvůli penízkům...ale taky mi to vychází na UŽ jen 7týdnů ....Jinak dnes jdu po týdnu na konzultaci kvůli cukrovce...shodila jsem kilčo..a hodnoty nepřesahují hranici, kterou pan doktor určil tak jsem ráda , že jsem to ukočírovala změnou stravy![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
7.5.2013 9:55:45
Ahoj maminy, tak já mám dneska do nástupu na mateřskou asi 6 týdnů - to už je jen chvilinka
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
2.5.2013 14:57:35
já ti ani pořádně nevím - asi krevní obraz a jestli zase nějaké na pohlavní choroby nebo co?? - no a určitě mi navíc budou brát ty protilátky - jak jsem musela jít na doodběr
|
| JankaHK | 68660 |
|
2.5.2013 14:48:46
No od toho 30tt budou kontroly asi častější. Já mám kontrolu až za 2 týdny, to už budu právě ten 30. týden. Ty odběry budeš mít teď na co?
No jinak mě dneska brutálně bolej záda a jizva po císaři. |
| miruska.j | 55676 |
|
2.5.2013 9:24:02
Tak jsem byla dneska na kontrole - byla to taková rychlovka - ale zvážili jsme 9-10 kilo - tak jsem se trochu lekla. No uvidíme, jak to bude pokračovat. Na kontrolu jdu za 2 týdny - na odběry a ultrazvuk.
|
| miruska.j | 55676 |
|
2.5.2013 9:23:14
Tak u nás bylo asi do páté hodiny docela hezky a pak se trochu ochladilo. Ale kolem půl šesté jsme si buřtíky v pohodě upekli, šli jsme domů až kolem půl sedmé. Takže jsme to ještě stihli v pohodě. Mladší synek se pořád ptal, kdy budou lítal ty čadejnice a ony nikde
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.