Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
19.4.2013 16:51:30
Pro mě je spaní vždycky muka, ráno se nehnu, dělá mi problém se i v noci obrátit na druhý bok, ráno pak ostrá bolest do celý nohy, ale když to rozchodím, tak je to OK.
No jinak včera jsem nakupovala, už mám kosmetiku pro mimčo Koupila jsem Elence Weledu. Používala jsem to i pro syna a byla jsem spokojená. |
| miruska.j | 55676 |
|
19.4.2013 14:28:10
To máš nějaké přísnější
nebo spíš má přesnější pokyny - já jsem asi sladké večer jedla a sebou jsem si vzala na napití potom - takže smůla - protože to byla šťáva s vodou - ale byl tam automat na vodu - tak mi dovolili 2dcl vody. A taky jsem to tam proseděla. Jo a já šla akorát na začátku 24tt.A s tou kostrčí - to bude něco podobného - akorát já to mám na pravé straně Pořád si říkám, že teda namáhám jednu stranu víc, když už mě - určitě to budou taky 2 měsíce - bolí pořád jen na jedné - tak se snažím spát na obou stranách - ale to nepomáhá. |
| JankaHK | 68660 |
|
19.4.2013 14:13:46
S tou kostrčí mám taky problémy, už od začátku druhého trimestru, ona to není až tak kostrč, jako kost v levé půlce zadku. Ale pomáhají mi procházky, takže se to naštěstí nehorší.
No však já doktorce říkala, že jsem už myslela, že na tu cukrovku zapomněla, ale bohužel ... prej se tam může chodit od 24tt do konce těhotenství kdykoli, dle potřeby. A přijde mi, že je to všude jiné. Sladké jíst naposledy den před ve 14h, pak už nic sladkého ani ovoce. Ráno v ten den se prej můžu ještě trochu napít neslazené neperlivé vody. Sebou vzít půl litru černého hořkého čaje. Vypiju glukozu, vezmou mi krev, po hodině opět krev a po další hodině opět krev. Musím tam sedět, nikde nechodit, mezi odběry musím být v klidu, ani minimální zátěž. |
| miruska.j | 55676 |
|
19.4.2013 10:07:00
Asi kdybych to bylo hodně špatné, tak bych doma musela být. Ono se to rapidně nezhoršuje a vždycky mi říká, že čekám třetí, tak už to je všechno "použité" - a že se mám šetřit. Takže domácí práce skoro žádné nedělám, nic těžkého nezvedám ani nenosím a snažím se odpočívat. Pan doktor to pak jen na další kontrole zkontroluje a řekne mi že se to nezhoršilo. Akorát předminule povídal o tom měknutí - tak to bylo vlastně po 2 měsících první změna. Na minulé kontrole povídal, že se to zase nehorší. Mě co vadí, že mě tlačí děsně celý spodek - docela často, takže je to takové nepříjemné. Ale jinak nějaké jiné větší problémy nepociťuji. Trochu mě bolí záda u kostrče - ale to je taky normální. Kdybych měla dělat fyzickou práci, to bych asi nemohla, ale od stolu si to nějak přizpůsobím a ještě to jde.
S těmi nemocnými mě to taky štve, jak jsou bezohlední. Úplně mě vytáčí když někdo prská a je blízko u mě - aniž by musel - a vadí mi to i když nejsem těhotná. Na druhou stranu já mám třeba celoroční rýmu - jen vodu - která není z nastydnutí, tak si to třeba někdy může někdo říkat i o mě, že někde jen smrkám - ale já smrkám skoro pořád. A tu cukrovku jsme ráda, že už mám za sebou - Bylo to zdlouhavé, ale výsledek je v pořádku, tak můžu být zase v klidu. |
| JankaHK | 68660 |
|
19.4.2013 8:33:16
Tak to teda koukám, já myslela, že když se začneš dřív otvírat, že musíš ležet, a ty pořád pracuješ, viď? Měkký čípek jsem měla minulé těhotenství, někdy kolem 26tt. Tenkrát mi porodní asistentka doporučila sušený meruňky a pomohlo to, po 30tt už jsem ho měkký neměla.
Včera jsem byla na kontrole, tak na tu cukrovku budu muset jít, mám se objednat. Tak tam cinknu, až budu zdravá. Teď mě brutálně bolí v krku, a to mi už včera přes den bylo dobře a večer jsem opět nepromluvila. Včera jak jsem byla v poradně, tak tam přišla ženská, tak kolem 50 let. Poradna byla do 10h., ona přišla na prohlídku, byla tam už v 9:15. Čekárna plná těhulí, ona tam pořád kašlala, chrchlala, smrkala, no mazec. Nechápu, jak můžou být lidi takhle bezohlední a neodešla si do těch 10h. sednout jinam. |
| miruska.j | 55676 |
|
18.4.2013 7:23:30
Kvůli předčasnému porodu - protože se už od 14tt otevírám a od 22tt mi doktor hlásil, že mi měkne čípek. Takže když se miminko narodí v 24tt, tak už ho budou zachraňovat a většinou je něco špatně - nevidí, neslyší apod. Když se rodí v 7měsíci - od toho 28tt, tak už to většinou prý bývá v pořádku. Ale já se otevírala brzy i u druhého synka - od 23tt a nakonec jsem ho přenášela.
|
| JankaHK | 68660 |
|
17.4.2013 22:27:05
No a já si myslela, že zrovna tady to jsou ty nejlepší týdny. Že nejhorší je první trimestr, a pak až třetí. Špatný jsou tady ty týdny v čem? Já se teda cítím dobře, i když se šetřím pořád, nic moc nedělám. Dneska jsem poslední den 25. týdne a zítra začínám 26.
|
| miruska.j | 55676 |
|
17.4.2013 17:38:37
Říkala jsem si, že to asi nepůjde - vezmu ji někdy před létem ven a vydrhnu ji venku na zahrádce. Ale zatím se ještě šetřím. Doktor říkal, že teď jsou to ty blbé týdny - od 24. do 28. - dneska jsem začala 26 tt
Ale dneska jsem objednala na výměnu kolečka ke kočárku a nový "košík" - tak si říkám, že už se něco děje ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
17.4.2013 9:16:23
Cestovní postýlka sundat nejde, aspoň ta naše ne. Po prvním dítěti se nám začala trochu trhat, tak uvidíme, jestli vydrží i pro druhé.
|
| miruska.j | 55676 |
|
15.4.2013 19:36:45
Jani, určitě ho budu prát, prala jsem ho i po prvním, než se mi narodil druhý hošík. To co půjde sundat, tak dám do pračky bez ždímání a to co sundat nepůjde tak vydrhnu přímo na konstrukci. Musím dát do kupy i cestovní postýlku a to budu dělat vyloženě na té konstrukci - to ani nevím jestli sundat jde.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.