| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2013

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 911  [Dalších 241 >>]
orbitkha 134076
12.3.2013 15:56:08
Ahoj maminy, tak už konečně cítím pohyby, tak jsem celá unešená a moc si to užívám.Příští týden jdu na UZ tak se těším, že by už mi mohli říct pohlaví.Oblečky jsem dostala od sestry, takže mě také čeká praní,ale i to nakupování jelikož mám první miminko... :-)
JankaHK 68660
12.3.2013 9:21:24
To jo, to sluníčko bylo super, už aby začalo jaro:-) Mirusko, a jak máš velky kluky? No já to praní plánuju na začátek června. Už jsem hadříky vytáhla a kochala se nad nima~t~ Ale teda jenom nad nějakými, na docele spoustě oblečení jsem našla žlutý fleky, hrozny~n~ Nechápala jsem, kde se tam vzaly, všechno jsem před 5 lety vyprala, vyžehlila a narovnala do krabice. Na diskuzích na webu jsem našla, že nejsem jediná, což mě trochu uklidnilo, a že když to vyvařím, že se fleky ztratí, ale mám zase strach, aby se to nesrazilo nebo se s tím neco nestalo ~a~ Mate s tím některá z vás zkušenosti?
miruska.j 55676
11.3.2013 18:46:26
Já čekám, až budu mít na zahradě přidělané prádelní šňůry - protože jsme se na podzim přestěhovali a ještě není zahrádka dodělaná, tak to bude asi někdy až v květnu - bude krásně a bude to schnout samo - pak začnu vytahovat věci po klukách a prát a prát a prát - nového nic zatím kupovat nebudu - dost toho mám a něco předpokládám i dostanu. Kdyby to byla holčička, tak jak píše Janka -mám hodně neutrálního a holce modrá taky sluší. A kdyby to opravdu byla ta holčička, tak babičky a tetičky by jí toho určitě dost nakoupili, až se narodí ~t~

Holky já už byla tak nadšená, že bylo krásně a sluníčko a dneska bylo úplně hnusně ~n~ Já už chci sluníčko ~o~
JankaHK 68660
11.3.2013 9:05:10
tak tu pročítám starší příspěvky ... jak kočenka píše o tom nakupování. Já mám vše po prvním děcku, takže velký nakupovaní se konat nebude. I oblečení mám. Pro malý mimčo toho mám dost v neutrálních barvách, ale stejně bude naše holčička i v modrým:-) No a poněvadž nakupuju pidi věcičky mooooc ráda, tak už mám doma 2 růžové bodýčka a holčičí soupravičku - tepláčky s mikčou. Jo a uháčkovala jsem si už dvě čepičky, jednu růžovou, druhou bílou s růžovou kytičkou. Takže jestli se nám narodí kluk, tak růžový hadříky rozdám ~t~
JankaHK 68660
10.3.2013 22:41:44
Tak aspoň že po fyzické stránce je vše v pořádku. Přeji ti, ať to co nejdřív přebolí. A do dalších let přeji spoustu štěstí a spokojenosti ~;((
miruska.j 55676
10.3.2013 20:33:24
Přeji opravdu hodně štěstíčka do dalších dnů a týdnů. Ať se s tím co nejdřív vypořádáš ~;((
Béruška 26366
10.3.2013 20:21:57
Ahoj maminky, hlásím se, že jsem doma v pořádku, tedy samozřejmě, co se týče fyzické stránky. Zvládla jsem to dobře díky epiduralu. Pokud mohu, doporučuji. Už bych z toho vůbec neměla strach, kdybych měla jít rodit. Co se týče psychiky, tam je to samozřejmě úplně jinak. Na to žádná pilulka nepomůže. Mám strašnou touhu být znova těhotná. Dokonce jsem sestřičce říkala, že mám stále pocit jako bych cítila pohyby.Říkala, že je to děloha, která se vrací do původního stavu. Vzhledem ke svému věku už ale těhotenství neplánuji, ale je mi to strašně líto. Jsem vděčná i za ty 4 měsíce, které jsem měla to štěstí si s miminkem užít. Na rozloučenou jsem měla možnost se alespoň dotknout hlavičky. Jak byla ještě malinká,šla ven rychleji, než paní doktorka stihla přiběhnout... Ale ukázat mi ji nechtěli. Tak všem Vám přeji zdravíčko pro Vás i miminka a mějte se báječně ~3~
miruska.j 55676
9.3.2013 20:18:00
Já jsem taky ve 20tt - ve středu budu vlastně první den v 21tt
JankaHK 68660
9.3.2013 19:42:32
To já jsem ve 20tt už teď. Na ultrazvuk jdu až ve 22tt. Partner byl na prvním ultrazvuku ve 13.týdnu, teď sebou budu brát pětiletého syna, už se nemůže sestřičky dočkat :-)
JankaHK 68660
9.3.2013 19:39:30
Jojo, je to moooc smutny. Když si na ni vzpomenu, tak se mi chce brečet. Chce to fakt hrozne moc sily. Asi bych nezvládla porodit dítě a vědět, že o něj hned přijdu. Úplně mi stačilo, když jsem před 2 roky potratila, udělali mi špatně revizi, pak hrozný bolesti, odstraňování srůstů, IVF mi udělat nemohli, byla jsem na tom psychicky dost blbě, a to až do loňskýho září, to už jsem se smířila s tím, že nikdy nebudu mít další mimčo, no v listopadu jsem otěhotněla, takový hezký zázrak.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 911  [Dalších 241 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.