Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| JankaHK | 68660 |
|
3.3.2013 11:07:33
To u nás ve školce právě program pro děti nic moc. 3x do roka jim tam přijedou manželé s loutkovým divadlem, pak na jaře jeden výlet a to je všechno. Čtyřlístek byl docela hezkej, Kuba byl z kina nadšenej, takže to vypadá, že tam brzo budeme muset zase zajít
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
3.3.2013 8:27:26
A ještě ke kilům a bříšku - já jsem teď na poslední kontrole měla 4kila nahoře, ale bříško už neschovám. Teda taky podle toho v jakém oblečení - když si vezmu něco volného, tak by se to možná ututlalo, ale většina oblečení mě to bříško obepne a je vidět
|
| miruska.j | 55676 |
|
3.3.2013 8:09:34
My jsme kluky ještě do kina ani divadla nevzali, zatím chodí ve školce na ta jejich představení. Ale už bych někdy chtěla, tak musíme něco najít a vyrazit.
|
| JankaHK | 68660 |
|
2.3.2013 11:28:37
Ten fundus mi měřila doktorka při minulém těhotenství, taky krejčovským metrem
Teď mám doktorku jinou a ta zatím krejčovský metr nevytáhla Zatím kontroluje mimčo ultrazvukem. No jinak zdá se, že magnesium zabralo, břicho už netvrdne. Dneska je venku nádherně, už to vypadá, že se blíží jaro, jupíííí. Za týden bude Kubovi pět let a ještě nebyl kině, tak ho berem odpolko na Čtyřlístek Zavzpomínám na své dětství, když jsem si ho půjčovala v knihovně a četla a četla a četla ![]() |
| Béruška | 26366 |
|
|
1.3.2013 21:11:39
Aha, tak to jsem nevěděla. Tak to mi doktor taky kontroloval, ale neměřil. Jen mi řekl, že mám dělohu už pěkně velikou, právě od stydké kosti až k pupíku ;-) Já mám ze sebe docela radost, že zatím moc nepřibývám na váze. Na poslední kontrole jsem měla nahoře 1,5kg, no ale teď už to asi bude trošku víc. No zatím to pořád v práci na mě nikdo nepoznal, stále nosím svoje kalhoty, tak uvidíme, kdy mi pak hopsne víc bříško
![]() |
| miruska.j | 55676 |
|
1.3.2013 16:25:22
To je výška dělohy - tuším snad od stydké kosti nebo jak se tomu říká až třeba k pupíku, kde doktor našáhne vršek dělohy přes bříško - měří to krejčovským metrem. Jestli někdo zná přesnější názvy, tak mě doplňte.
|
| Béruška | 26366 |
|
|
1.3.2013 10:09:46
Miruško, co to je ten fundus??? To přeměřil na ultrazvuku?
|
| Béruška | 26366 |
|
|
1.3.2013 10:08:44
No já se přiznám, že mám neschopenku od 10.ledna, ale ještě za mě nenašli náhradu a tak chodím do práce právě o vycházkách tak na 5 až 6 hodin.Tak to vlastně docela jde. Spíš se mi tam nechce z důvodu, že se mi zdá, že mi vymazali kompletně disc :-D Nemáte taky někdy takový pocit? Třeba včera jsem celý den nemohla najít sklenici s medem a ona byla pečlivě schovaná v ledničce, kam ji normálně nedávám. A to je jeden z hodně případů. No a teď si přemýšlejte v práci :-D Nějak mi ten mozek nefunguje.
Jinak přeji nádherný první březnový den. Pěkně si ho užijte ikdyž u nás to zatím na sluníčko nevypadá, tak snad zítra ![]() |
| JankaHK | 68660 |
|
1.3.2013 9:07:35
To já nechodím do práce už od poloviny prosince. V lednu jsem byla ráda, že jsem doma, pořád jsem spala a bylo mi blbě, ale teď už mě to doma nebaví. A navíc jak píšeš, kdykoli může přijít kontrola, takže nemůžu jít ani na žádou brigádu.
|
| orbitkha | 134076 |
|
|
28.2.2013 19:48:16
Tak já vás holky potěším.Já jsem doma už od 3.prosince, páč jako zdravotní sestra bych podstupovala riziko nákaz, tak jsem už od začátku doma
Ale zas taková výhra to taky není, dostala jsem vycházky a tak mi kdykoliv může přijít kontrola :-/ |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.